Följ min blogg

Du gillar min blogg och känner för att följa den, men kanske inte kommer ihåg att gå in och kolla här varje dag? Ett bra och smart sätt att se till så att du inte missar något är att följa bloggen via bloglovin, då ser du alla nya inlägg och behöver inte klicka in dig här i onödan! Jag själv hatar att gå in på en blogg som inte har uppdaterat sedan sist jag var inne och kollade och därför följer jag mina favoritbloggar via bloglovin!

Klicka på ikonen för att följa just denna bloggen, om mitt liv och mina äventyr i London. Tack på förhand! Puss

bloglovin

ps. om det är så att ni lägger till mig på bloglovin, glöm inte att lämna en kommentar så att jag kan kolla in din blogg också!


Kommentarer
Emilie

Kul att du är lika restokig som jag! Jag har blivit helt frälst sedan jag reste och bodde i Australien. När planerar du att åka till Nya Zeeland? Det är ett helt fantastiskt land. Bilderna/texterna på min blogg gör inte stället rättvisa för jag hade aldrig tid att uppdatera bloggen ordentligt eller skriva bra texter när jag var där.

2010-12-21 @ 21:47:06
URL: http://emiliejenny.blogg.se/
Emilie

Svar: Häftigt! Jag har bara varit i London en gång och det var i cirka nio timmar då jag tog en tur in dit då jag missade planet till Stockholm på väg hem från Oz ;)

Lite nyfiken bara, hur hittade du min blogg?

2010-12-21 @ 21:52:44
URL: http://emiliejenny.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0