a wonderful evening in Wimbledon

Igår åkte jag ju in till Wimbledon (tennis-staden ni vet) och mötte upp Tova (svensk) och Sassy (Tysk). Hon heter egentligen Saskia men jag tycker det är lättare att säga Sassy haha. Vi travade runt en stund och letade efter en adapter till mig, men efter att ha misslyckats totalt på den biten så letade vi upp en bar som vi satte oss i och drack vars en (eller två, eller tre..) drinkar. Mycket trevlig kväll och mycket trevliga töser. Känns som att jag har känt dem hur länge som helst! Jag kom hem vid lite över 00.00 och idag vaknade jag upp vid 09.00. Min värdmamma sa att jag kunde börja vid 11 om jag ville för hon är hemma idag men jag har redan varit nere och lekt med Piers, vi byggde en rymdraket haha. Slapp gå och köpa adapter för min värdmamma hade en hemma haha, deras gamla au pair hade lämnat sin så jag hade tur där! Vi har målare som målar om i hela huset här och precis efter att jag hade vaknat så kommer en målare intravandes i mitt rum där jag låg i sängen helt svullen och nyvaken haha, det jobbiga var att det var den snygge som kom in (JAA, HAN ÄR SNYGG!! WOHO EN SNYGG ENGELSKMAN!!) han ursäkade sig och försvann och när jag sen kom ut ur rummet bad han om ursäkt igen haha. Söt!

Nej, ni får mer information senare för nu ska jag göra mig iordning och sen starta dagen :)

bilder kommer om en stund! <3


Kommentarer
S

åh :) sitter barnvakt på lördag kväll - söndag morgon :/ och på fredagen ska jag till hammersmith dock. men en annan gång :D hur trivs du? :)

2010-10-20 @ 13:04:41
URL: http://sandrawettersten.blogg.se/
emilia, Au pair i Los Altos, California

http://emilia1.blogg.se/2010/october/engelsk-au-pair-blogg.html#comment Tihi..



Hur går allt? Känns allt bra ?

2010-10-20 @ 17:05:48
URL: http://emilia1.blogg.se/
Anonym

- cool blogg du!

2010-10-20 @ 18:40:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Kristin

Hej!

Jag är au pair utanför London (Guildford) men vill in till London och kika lite. Har dock inte hittat någon att åka in med. (känns lite patetiskt att behöva åka själv, men om jag inte hittar någon snart så får jag väl göra det ;D)



Jag är ny på det här med au pair och har varit här i drygt en vecka och behöver vara lite social. Hör gärna av dig om du vill träffas på ett eller annat sätt :)



xxx

Kristin

2010-10-20 @ 19:19:37
URL: http://londoncallinglive.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0