arg!!!

Jag kan inte se mina Osbournes DVD här! Det står att det inte går att spela dem i denna regionen. Undrar varför? :S Får prova på den andra DVDn sen, eller så får jag sno Piers bärbara DVD spelare när han är i skolan nästa vecka och kika då.. Kollar iallafall på Moulin Rouge nu, den är fin!




Kommentarer
Alexandra - Uppsalas största blogg



sv. superkul att du är med i dagens blogg :D



jag är själv med i en tävling och skulle behöva din hjälp. Det tar bara en sekund.. Skulle du kunna rösta på min outfit här? klicka på länken och sen på rösta. Det skulle vara guld värt.Man kan rösta varje dag!Det är därför jag alltid skriver det på dagens blogg hiihi Kram

http://www.ellos.se/?startpage=3976&action=detail&id=403&extcmp=SE_FBSHARE_AW10KLING&lang=SE

2010-10-28 @ 16:18:48
URL: http://vadfanskajagheta.se
Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: TACK du är bäst hihi:)

2010-10-28 @ 16:48:48
URL: http://vadfanskajagheta.se
Anonym

Hej svejs!

tycker din blogg är jätteintressant att läsa och det får mig att längta tillbaka till London igen. Har jobbat som aupair där 2 gånger och en gång i usa, men london är såklart bäst! älskar alla människor, stämningen och att det finns miljoner möjligheter!

vart är det du bor med familjen? är det lång från själva city (marble arch, piccadilly osv) ? jag själv bodde i Hammersmith den sista gången, vilket va awesome, så himla många svenskar, grymt! och fanns alltid något att göra eller någn att umgås med:)



ha det bra

kram elin

2010-10-28 @ 18:10:35
URL: http://elinslondon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0