babysitting tonight!

Hej på er kära följeslagare, ni är bäst som följer mig varje dag, fastän jag dragit ner på bloggtempot lite. Vad föredrar ni, så som det är nu eller som det var förut?  Ikväll ska jag iallafall vara barnvakt åt min kompis Rachels familj, för hon är i Spanien just nu på semester :) Imorgon ska jag vara barnvakt åt Giselas värdbarn heeeeela dagen! Gisela är nämligen också i Spanien just nu på semester! Nu tänkte jag passa på och svara på lite frågor jag fått den senaste tiden.. Då kör vi!



Anna:

Hej! jag ska åka till london v.17 och kommer alltså vara där under bröllopet och undrar bara om det är något speciellt som händer under veckan eller om det är något man ska tänka på :D


Svar:
Hej Anna! Du bör tänka på att kollektivtrafiken nog är det lättaste sättet att ta sig fram på (dock ej bussarna), taxi kommer nog ta en väldig tid + att bli dyrt eftersom att stora delar av London är avspärrat. Dessutom får du nog räkna med väldigt mycket turister och en massa japaner som ska knäppa kort på allt som har med bröllopet att göra ^^ Hoppas att du har en trevlig vecka här!


Therese:

Du verkar ha många andra au pair kompisar, träffas ni i genom barnen, föräldrarna eller på något annat sätt? Ska åka som au pair till London om två månader så är lite nyfiken :)


Svar:
Hej Therese! Ja jag har en massa au pair kompisar här i London! De flesta av dem (framförallt svenskorna) har jag träffat "privat" (via facebookgrupper etc) men mina spanska/italienska tjejer har jag träffat via mina små värdbarn. De går alla på samma skolor! Ett tips om du vill skaffa vänner när du kommer ner hit är att bli medlem i grupperna "Londonsvenskar", "London Au Pair" och "Au Pair in London" på facebook. Där finns massor av tjejer och killar som letar efter nya vänner i sitt område :) Lycka till!


Amanda:

Älskar din blogg!:) håller själv på att färdiställa mina annsökningar för att åka till london som au pair. Hur gjorde du när du hitta din familj? :)

Svar:
Hej Amanda och tack så mycket :) Jag hittade min familj via AuPair World (googla), jag åkte alltså privat och inte via en förmedling/organisation. Lycka till!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0