en gammal goding



Sean Kingston - Me love

Sommarmusik när den är som bäst

Nu:

SOVA!!
Somnar till How I met your mother säsong 1 som jag köpte idag. Älskar den serien! Imorgon tutar Milla utanför vid 10.30 och då blir det sooool och baaad. Så mysigt!

Puss på er


my "new" room

Idag åkte jag och Milla iväg till Ikea. Från början skulle jag bara ha en spegel, men sen pratade jag och mamma om ifall jag skulle ta in platt-tvn på mitt rum eftersom att mamma hatar den. Så jag kom hem med en spegel, soffbord (som jag använder som TV bänk), DVD hylla, förvaringslåda under sängen och lite ljus. När jag kom hem började jag montera ihop skiten och jag blev klar för en liten stund sen. Jag har flyttat runt mina tavlor, hängt upp min gitarr, slängt ut min feta byrå och min feta TV, satt in bord, flyttat in fina TVn och lite sådär.. Jag är riktigt nöjd!

Här kommer en liten film på hur mitt rum ser ut nu!

Trelleborg

Hej fina läsare! Fast det är sommar besöker ni ju en flitigt :) Tråkigt nog vet jag inte ens vem hälften av er är, så vill ni så får ni gärna skriva vem ni är och om ni har en blogg, länka den så kan jag kolla in er med :)

Nu ska jag strax kila ner, Milla är utanför mig om cirka 10 minuter. Vi ska köra till Trelleborg för att hämta en limpa cigaretter (aja baja, jag vet), som min fina My köpte till mig när hon var hos sin mamma i tyskland. Eller egentligen köpte hon den i Polen (dom bor jättenära gränsen). Efter vi har varit i Trelleborg så ska vi nog träffa grabbarna lite. Orkar inte sitta inne när det är så fint väder ju :)


Puss på er!


En mysig morgon för ett litet tag sedan :)

photos

Orkar inte skriva så mycket, bara att gårdagen var skitrolig! Jag kom hem vid 6 tiden och idag mådde jag super när jag vaknade, lite törstig bara! Här kommer bilder, enjoy.



Jag & Milla


Vi igen!


Min midsommar outfit :) Visst är klänningen fin? Älskar den!


Teres, Emma, jag och Linda hemma hos Linus :)


pose!


Vicky spexar loss :)


Linus och jag :)


Jag hade dansuppvisning för folket haha, efter ett antal shotar turkisk peppar..


Jimmy, Vicky och jag


avslutar med sista bilden som togs haha, det syns va?



midsommar

Glad midsommar till er alla :)
Ikväll blir det grillning hos Milla och efter det ska vi hem till vår barndomsvän Linus på midsommarfest! Tror det kommer bli riktigt kul! Jag har en underbar klänning som jag redan älskar som om det vore mitt barn, bilder får ni imorgon! Jag hoppas, och tror, att ingen annan har en likadan :) köpte den nämligen i en affär många inte går in i.

Nej tjolahopp, drick inte för mycket ikväll!

sick and tired

Jag har varit hemma hela dagen, förutom en liten avstickare ner till ica och banken. Jag tog ut en hel del pengar som jag ska förvara hos farmor och farfar till slutet av sommar så jag inte hinner göra av med allt nu. Jag kunde inte stänga plånboken haha. Annars så har jag haft ont i min mage hela dagen. Eller inte magen egentligen utan precis under brösten, mellan brösten och magen. Det suger och har sig där, känns som det finns massa luft där inne så trycker så det gör ont. Väldigt svårt att förklara, men riktigt obehagligt är det iallafall, få se om det går över snart.

Nu ska jag faktiskt bädda ner mig och kolla lite film och försöka sova. Imorgon ska jag till farmor och farfar och sen tror jag att jag kommer träffa Milla :)

Puss från igår morse :)

choklad i massor

Jag pratade med pappa i telefon tidigare idag och han blev väldigt fundersam över att jag tar så himla mycket tabletter (för en drös olika saker). Då sa han "Sabrina, du ska få en sak av mig.. choklad!". Jag började skratta och frågade vad för choklad det var. Tydligen så finns det ett choklad som används flitigt inom vården i USA och Australien som hjälper åt massor av olika sjukdomar. Han berättade att hans bästa kompisars son hade fått en tumör på lungan, de blev rekomenderade detta chokladet och vid nästa återbesök var hans tumör borta! Helt sjukt. Hans mamma är dessutom sjuksköterska och hon rekommenderar det väldigt mycket. Det har hjälpt pappas andra vän mot psoriasis, en annan vän mot synfel (han har inte använt sina glasögon sedan han började med chokladen). Det enda negativa med denna choklad är att den är väldigt dyr, 1200 kronor kostar en ask. Men pappa skulle köpa en till mig så jag slipper ta 11 tabletter om dagen.. puh, det är väldigt mycket! Sen behöver jag bara ta en tablett om dagen, för den måste jag ta! Men tack världens bästa papi :) <3 Jag kommer berätta för er om den hjälper mig, oroa er inte :)

Nu är Milla nog utanför mig vilken sekund som helst, vi ska dra ut en sväng. Misstänker att vi hamnar ute hos våra grabbar idag igen... :P Puss!

det blir två



Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie


You cant make up your mind, mind, mind, mind, mind
Please dont waste my time, time, time, time, time
Im not tryin to rewind, wind, wind, wind, wind
I wish our hearts could come together as one


Justin Bieber - Love me
(egentligen är det versionen med Sean Kingston jag vill rekomendera,
men jag hittar den inte på youtube, tyvärr!)

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you (love me)

bränd som satan

tjoho bloggen!

Idag har jag och Milla passat lite valpar, 6 stycken för att vara korrekt. Så jäkla söta, en vecka gamla! Vill äta upp dem :) Under tiden vi passade dem så solade vi satan och jag kan bara säga en sak nu, vi är totalt brända! Jag har aldrig bränt mig förut!! (bara i solarium). Gissa vart jag bränt mig? PÅ MINA BEN! haha helt sinnes ju. Mina knä och smalben är rosa och svider sjukt mycket. Men det är bara att bita ihop, smörja in med lite after sun och sen är man redo igen! Efter solningen åkte vi hem här och jag färgade mitt hår så nu är jag inte brunett längre utan en liten blondin, nästan.. Har bara gjort slingor. Efter det åkte vi hem till Milla och slutligen så åkte vi till Oxie och träffade grabbarna. Kvällen slutade på Mcdonalds, grabbarna åt medan jag och Milla tittade på typ haha. Och ja, jag kom precis hem!

Imorgonbitti hämtar Milla upp mig innan vi åker iväg till valparna för lite vägning och passning igen. Sen ska vi steeeeeeeka! :)


nu ska jag ta mina 6 tabletter (ja, jag har så jävla många tabletter att ta nu, jävla (DYRA) medicin) sen blir det några avsnitt av vänner och sen sova!

Puss på er!

You're the light that feeds the sun in my world, I'd face a thousand years of pain for my girl

 

imorgon ska jag ha en heldag med min älskade systerdotter, medans min kära storasyster är på bröllop :) tror jag ska ta och åka lite karuseller och titta på fina djur med min fina bubbla <3 hon är det bästa i mitt liv!

nytt

så, nu har jag tagit bilder på det som kom hem i paketet och på det jag köpt på senaste tiden.så, nu har jag tagit bilder på det som kom hem i paketet och på det jag köpt på senaste tiden.

(haha jag började skriva detta inlägg vid 12 tiden inatt och först nu publicerar jag det. Milla ringde mitt i allt och frågade om jag ville ut, så vi drog till Oxie en sväng och träffade S och hans vän. Jag ville ha en redbull så S öppnade upp Film Giganten för oss (hans familj äger affären) så vi kunde få lite redbull. Dom hade asmånga filmer de sålde ut skitbilligt och jag fick ta hur många jag ville haha, jag tog 3, eller egentligen 4 men vi hittade inte skivan till den. Så jag kom hem med Upp, Morgan Pålsson och The Dark Knight. Tack tack!)


Nu till sakerna jag köpt..


2 klänningar, fick skicka tillbaka en annan som var skitstor, så beställde dem i mindre storlekar denna gång :)


Linne i oversize


Nytt skal till mobilen


Världens mysigaste kofta!


Denna klänningen hade jag tänkt köpa, men så hade Milla en likadan
som hon inte ville ha, så jag fick hennes :) Kanske har den på midsommar :)



Jättebra neccessär där jag får plats med ALLT mitt smink (innan fick jag ha två olika sminkväskor).
Jag gillar att det är så bra uppdelat i den också. :)


Det var nog allt.. Eller ja, jag köpte nya påslakan och en liten buddha figur som står i mitt fönster också.

-

Justin Bieber - Common Denominator

Just a fraction of your love
Fills the air
And I fall in love with you
All over again


You're the light that feeds the sun
In my world
I'd face a thousand years of pain
For my boy

Out of all the things in life
That I could fear
The only thing that would hurt me
Is if you weren't here

I don't want to go back
To just being one half of the equation
Do you understand what I'm sayin'?


Boy without you I'm lost
Can't fix this compass at heart
Between me and love
You're the common denominator
oh, oh, ohh, oh
You're the common denominator
oh, oh, ohh, oh

 


inga bilder

Jag är skitkass med bilder, jag vet. Men jag har inget batteri på kameran och jag är dålig på att ladda det.. Men senare idag ska ni få bilder, på min inköp som kommit idag :) Ska hämta dem efter klockan 17.00 så nån gång efter det får ni se!

Igår var det jättemysigt, jag, Kim, Marlena, Milla och Tindra grillade grillspett och det var så jäkla gott! Efter maten var det dags för mig och Milla att passa Tindra eftersom Kim och Marlena skulle gå och se Sex and the city 2. Jag badade Tindra och sen bäddade jag ner henne i soffan med hennes kudde och täcke och satte igån Den lilla sjöjungfrun. Efter kanske.. 20-30 minuter sov hon så sött :) Då var det bara att bära över henne till sin säng och sätta igång Greys!! Skitbra avsnitt var det. Efter det blev det lite fotboll, CSI och så. Sen kom syrran hem och vi två drog också hem (Jag och Milla). Nu orkar jag inte skriva mer. Kommer en dagens låt snart. Som är så jävla söt! Älskar den

sommar = musik

Jag har inte tid att blogga riktigt, ska alldeles strax iväg till min syster och grilla och annat mysigt i solen. Milla sluter upp sen :) Bjuder på ett par härliga låtar som spelas mycket här hemma just nu!



Kelly Rowland - Commander


Justin Bieber - Baby


Robyn - Dancing on my own

-


Kardinal Offishall ft. Akon - Body Bounce

 

Min och Millas sommarlåt :)

I was blinded by the flashing lights

Gud vilket tråkigt väder det är ute nu för tiden! Just nu ösregnar det här i Malmö och det är ju så att man nästan blir deprimerad! Denna sommaren är till för att njuta! Det är första sommaren jag inte ska jobba något alls, utan bara leva och njuta, och vad bjuder moder natur på? REGN REGN REGN! För hoppas att det blir finare senare i sommar, då det är dags för midsommar, liseberg och annat mysigt!

Idag ska jag hem till Anneli som bor granne med Milla, vi ska (precis som förra veckan) se på VM, dricka cider och sen spela något roligt spel. Jag älskar sällskapsspel! Senare i helgen/nästa vecka ska jag och Milla iväg och fixa allt inför midsommar! Maten/vinet som vi ska njuta av innan vi drar till Linus, cider vi kan ha under kvällen, nya fina kläder och annat skoj :) Jag längtar verkligen! Kommer nog bli världens bästa midsommar, med de bästa!


Nej nu får ni inte mer, jag har fullt upp med att lägga in musik på iphonen. Och förresten, ska visa er senare hur jag ska tatuera mig nu snart :) Är jättenöjd med min idé haha!


Puss!

where words fail, music speaks

OMG - Usher ft. Will.I.Am


Baby let me love you down  
There's so many ways to love ya  
Baby I can break ya down  
There's so many ways to love ya  
Got me like oh my god, i'm so in love.
I found you finally, you make me want to say.  
Oh,oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh my gosh.

haha :')

Till: Farmor
Sms: Hur ofta tar dina batterier slut i dildon?
Svar: Menar du den Einar har i örat?

XD

shoppingen

Ja, klockan är 05.30 och jag lägger in bilder på vad jag shoppade igår.. Jag kom precis hem från Sanjas 25 års fest men jag är för trött och för onykter för att lägga in alla bilder från ikväll så ni får nöja er med dessa.. hahaha, puss och godnatt!


sandaler, 299 kr (50 % på ena paret) - skopunkten

 

Klänning, 249 kr - Gina Tricot

Soliga lördag

Hej hopp, blev inte mer bloggande igår som ni märkte! Jag var inte hemma förrän strax innan halv 2 inatt! Jag och Milla körde till Nova Lund och shoppade lite. Jag kom hem med en ny fin klänning och två par nya skor :) Kan lägga upp bilder senare på inköpen!

Ikväll ska jag till Sanja som fyller 25. Det kommer säkert bli jättetrevligt :) Ska möta upp Jasmine innan så åker vi dit tillsammans. Lilla smurfen och jag :)


I love the way you lie

Godmorgon/eftermiddag på er alla!
Milla ringde mig vid halv 3 och väckte mig haha. Det blev väldigt sent igår, men mys var det! Hon frågade iallafall om jag ville med och handla (?) tror jag iallafall.. Men hur som helst sa jag ja så nu sitter jag och väntar på henne. Igår kom vi fram till att jag ska tatuera mig! 2 stycken nya :) Få se om jag gör båda samtidigt.. Vet inte om jag orkar sitta och plågas dubbelt upp haha, även om endast en av mina fyra tatueringar gjort ont tidigare. Så jäkla farligt är det inte att tatueras ska jag säga :) Men iallafall, fett pepp på det! Hoppas det blir av väldigt snart!


Jag älskar denna låten, den är så jävla skön!

ren och fin

Filmen var verkligen bra, tyckte den var skitrolig även om sista kvarten var sådär och man bara väntade på att filmen skulle sluta. Milla fick skrattattacker ett par gånger under filmen och jag skrattade nog mer åt henne än själva filmen ibland haha, sötnos! Innan bion åt vi middag på Pizza Hut, mumsigt men jävligt mättande även om pizzorna ser så jävla små ut när man får in dem haha. Efter filmen åkte vi iallafall hem, jag slängde mig i badet direkt och körde rubbet. Skrubbade, peelade, filade och allt man gör. Använde mitt nya schampoo och balsam idag med, Syoss! Tänkte först köpa tresemme som vanligt men i sista sekund så ångrade jag mig och tänkte, varför inte prova något nytt? Luktar gott gör det iallafall :) Efteråt blev det en ansiktsmask så  nu är hela fejset mjukt och lent. Fixade ögonbrynen och sånt tråkigt också. Så nu är jag ren och fin och känner mig alldeles ny! :)

Men nu är det slut på datorn för nu blir det mys (<3) :) Imorgon kanske jag ska pierca mig, får se om jag vågar bara.. aaah! Länge sen jag hade piercing nu!

kärlek

Jag har kommit på en sak. Jag blir ofta kär i kärleken. Ni vet när man träffar någon ny, allt är så nytt och fint och mysigt. Sen slutar jag vara kär helt plötsligt! Det är alltid likadant haha, jag tröttnar efter ett par veckor och när jag tänker efter har de flesta av mina förhållande mest handlat om att jag tycker personen är snygg, inte att jag tyckt om själva personligheten så jättemycket. Dock har inte alla mina förhållande varit såhär, men de flesta. Jag vet, jag är jävligt ytlig! Men nu verkar det ha träffat rätt, både på ut och insidan :) puss!

dagens (dåliga) outfit 1

Var nyss nere i stan, förde över pengar och sådär. Sen tog jag en sväng inom hemköp och köpte med mig lite mat och annat gott. Jordgubbar bl.a. mums! På bussen hem frågade Milla om jag ville börja utnyttja vårt bio-kort och hell yes att jag vill! Så ikväll ska vi se kommissarie Späck :D Innan dess ska jag äta och duscha bara, för jag är svettig som en gris. Det regnar ute men är jättekvavt! Bjuder på dagens outfit (den första, ska ju byta om senare). Dåliga bilder för jag tog med camen, men ni får nöja er med det!

Tröja - H&M
Jeans - Saks fifth avenue (USA)

 

mmm, jordgubbar :)

 

 

ooops, måste snabba mig kom jag på, filmen börjar 20.00 och vi ska ut och äta innan!
Pusss

Nytt från H&M

Igår avbeställde jag skinnjackan från H&M eftersom jag såg i affären att den var skitful. Istället beställde jag lite annat nytt.. Som jag hoppas att jag får innan midsommar, så jag kan va fin hos Linus :)

 

en liten lista innan jag somnar

Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Milla :)

Hur lång är du?
166 cm

Vilken är den senaste filmen du sett?
Sex and the city 2

Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
"Ja titta runt till mig :)" från Milla

Föredrar du att ringa eller skicka sms ?
SMS

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda

När såg du senast din mamma? En timme sen typ

Icke godkänt i något ämne?
Ja, psykologi A, matte B och svenska B.. skolkade lite väl mycket kanske

Mvg i något? Ja, idrott B, Historia A+B och Engelska B+C

När vaknade du idag? först vid 09.00, sen vid 11.00 och tillslut vid 13.45 :)

Vilken är din favoritplats? New York (såklart), Sundsvall, Lindeborg och Liseberg

Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus och parker med massa fåglar

Vart tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning, förhoppningsvis gör jag något kul!

Hur stor är din säng? 105 cm

Var har du bott/bor? Malmö, Trelleborg, Anderslöv, Falsterbo, Kämpinge och Denver

Tycker du om kinamat? Ja det är helt okej!

Tycker du om kaffe? Nej

Vad dricker du helst till frukost?
Juice

Kan du spela poker? ja men jag är inte så bra på det

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nix, bara jag som är bäst

Vill du ha barn? Just nu, ja som tusan!

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, Danska & lite Spanska.

Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng

Vad spenderar du helst pengar på? Resor och konserter, och kläder/skor!

Är du cool? Självklart!

Kan du rulla med tungan? Hur fan rullar man med tungan?

Vem är den roligaste människan du känner? Känner många roliga människor :)

Vad har du för ringsignal? Old Phone (ringring)

Dansar du i bilen? ja för där är ju väldigt mycket plats

När var du i kyrkan senast? Daniels begravning <3

Vad ska du göra ikväll? Soooova nuuuu :)


Natti, puss!

bio sommar

Haha, när jag och Milla var och såg Sex and the city 2 så fick vi bio-rabattkort (vi kan se 3 filmer till halva priset bla bla). Så valde vi ut 3 filmer vi ska se då tillsammans, jag valde en, hon valde en och så valde vi en tillsammans. Jag valde Karate Kid, hon valde Streetdance 3D och tillsammans valde vi Kommissarie Späck, den verkar vara riktigt rolig, vi skrattade ihjäl oss åt trailern bara haha! Jag vill dock gå och se SATC2 igen... Den var så jävla rolig! Haha! Det kommer iallafall att bli en mysig bio sommar, och sen får vi inte glömma att första delen av Harry Potter och dödsrelikerna har premiär i november :) kolla in trailers till alla 3 filmer vi ska se i sommar här.

 

Dagens köp

T-shirt, 99 kr New Yorker
Var bara tvungen.. I <3 DJ's!
Ska lätt ha på den nästa gång jag jobbar hihi.

 

Puss och Godnatt!


hey soul sister

Idag har jag absolut noll planer, förutom att jag strax ska kila ner till automaten och se om jag också fått mina skattepengar. Min internetdosa har inget batteri kvar så jag kan inte kolla genom internetbanken! Tror jag ska passa på att gå inom banken och be om en ny. Håll tummarna att jag fått mina pengar, då blir det raka vägen till stan för lite shopping, hihi!

HAHAHA MILLA <3


Milla om sex and the city 2:
Vi bara njuter :)
Milla: "Vem e det som snackar? :S"
Bina: "Det är Snoop Dogg"
HAHAHAHAHA <3<3<3


Fan vad jag älskar henne, hon är bäst!
Det var Snoop Dogg som pratade i låten XD!
Och ja Millis, jag ska ha på den på fredag, såklaaaart :)

åh :)

Jag är glad, allting passade fint så nu har jag mycket nytt i garderoben, allt behölls utom den blå bikinin som inte alls såg likadan ut i verkligheten som på hemsidan. Men jag är nöjd, en ny fin bikini, en klänning, ett par shorts och ett par nya pilotbrillor. Jag är NÖJD! :)


sommar

Åh jag älskar att det är sommar! Sol och värme, åh :)

I 2 dagar har jag varit hos Milla, sovit över och haft mysigt! Vi har varit på bio (asrolig var filmen), ute och ätit, kört runt på äventyr osv. Idag har vi mest sovit typ.. Eller, vi vaknade båda vid 08.15 för att köra iväg Millas bil på lagning (vindrutan var paj). Så först körde vi hem till Jessica, jag tog Jessicas bil och körde efter Milla till Arlöv, letade som idioter efter firman och sen såg vi att den var precis framför oss haha. Efter det körde jag hem oss till Milla igen och hon slängde sig i sängen och jag slängde mig på soffan och sen sov vi.. länge! 15.15 vaknade jag, väckte Milla och vi klädde på oss igen för att köra och hämta bilen som skulle va klar vid halv 3. Så då var det dags att köra till Arlöv IGEN, och tro det eller ej men jag kom ihåg vägen utan GPS :) Efter det var det bara att ta vars en bil och köra tillbaka till Malmö igen, hamnade i världens jävla bilkö på motorvägen! Tillslut kom vi fram, lämnade Jessicas bil, körde inom Jessicas jobb och sen körde Milla mig hem. Nu ska jag äta och duscha och sen ska jag iväg och hämta ut mitt paket från H&M med mina nya sommarkläder och bikinisar :) Jag är så glad att jag får dem nu för på fredag ska jag, Milla, Jessica och Sandra köra till Hästveda (KOLLO!!!!!) och steka och bada hela dagen och efteråt ska vi inom Barnens By där alla stugorna ligger och få massa nostalgi känslor från våra år på Kollo och våra fotbollsläger :)

Aaah nu måste jag duscha jag är så jäkla varm! Puss

sex and the city 2

Tja!
Sitter hemma hos Milla nu och ska snart börja göra mig iordning. Ikväll ska jag och min favorittjej ut och äta middag och sen se på Sex and the city 2! Kommer bli asmys :)

Men vi hörs då! Vet att jag inte bloggar så mycket just nu, men jag har fullt upp med att leva livet och bara njuta :)

Puss

what have you done today, to make you feel proud?

Gud vad jag är trött, skulle bara slänga in ett hej och godnatt innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp "tidigt" (runt 9-10 tiden) och åka iväg för att steka hela dagen! Så skönt att det äntligen är sommar, det var på tiden! Sol, värme, vänner, musik, god mat, vin, cider - vad kan jag mer begära? Livet leker! Hoppas att ni alla mår bra och är lyckliga :)


Tänk att det redan gått 2 år sedan jag tog denna bild, galet!


Katrin Zytomierska

Jag måste bara säga att jag älskar Katrin Zytomierska! Hon är fan Sveriges roligaste kändis haha. King! Bjuder på några favoritklipp med henne


 

 

segerrundan

All that she wants is another baby, yeaah

studentbilder

Dagen igår var låååång och helt fantastisk! Jag kom hem lite efter 05 imorse och idag mår jag faktiskt inte alls dåligt, vilket är konstigt.. Jag orkar dock inte skriva om allt som hände så ni får massa bilder istället så tar vi texten en annan dag!


Utanför skolan (min gamla hihi) i väntan på att Milla ska springa ut

 

Yay, För Milla har tagit studenten :) Så sjukt fin också, snyggast av alla igår!

 

Sen var det dags att åka lite flak :)



Medan Milla åkte flak så stack jag och Jessica hem och hjälpte Liselotte att pynta hennes bil som Milla skulle åka runt i :) Världens finaste bil, vill ha en likadan.. exakt likadan med vita skinnsäten haha

 

Sen var det dags att hämta upp damen som kom tillbaka med flaket

Sen körde vi runt i cabben i cirka 3 timmar, så jävla kul :)
(min arm ser ut som en degklump, jag vet haha)

 

Sen var festen igång!

Kvällen var galen från början till slut och med endast ett litet avbrott då jag fick hjälpa en alldeles för överförfriskad nybliven 17 åring hem, haha. Det var ju mitt fel att han blev så full.. Jag hade shot-tävling med honom hela kvällen, vi kan ju konstatera att jag vann :P

 

Väntar på bilder från de andra, har bara från min kamera och mobil just nu! Så, fler bilder kommer sen :)
Tack för en fantastisk kväll Milla! Jag hoppas att du hade lika roligt, även om du redan klockan 21.00 tjatade om att få gå hem och sova haha, aw, fyllde vi dig lite för mycket? :D Älskar dig! <3

Eric Saade

Charmigare kille får man ju leta efter haha, jag visste inte att han var skånsk heller. Pluspoäng på det!

studentdags!

Idag tar min älskade Milla studenten och det ska vi fira stort! Klockan 2 springer hon ut så jag ska bege mig mot min gamla skola, där jag sprang ut för 2 år sen. Shit, redan två år.. Aja, det blir massa fest för henne hela dagen lång :) Grattis hjärtat!


Bjuder på en video från min studentdag, jag och några tjejer hade en vild champagnefrukost hemma hos mig!

bästa fest låten?

Det finns så många olika bra låtar att festa till, en jag älskar att festa till just nu är Natteravn av Rasmus Seebach. Så jäkla skön är den :)

 

Nu ska jag iallafall strax iväg till jobb för en sista spelning innan sommaruppehållet. Ikväll är det ett företag från Göteborg som hyrt hela stället och förstod jag det rätt så är det folk från hela världen där. Så, ikväll kommer det vara lätt att spela musik haha :)

Jag är kär

i min nya jacka! Den satt så fint och den är så fin i färg och modell så jag blir alldeles lycklig. Det är sjukt vad kläder och skor kan göra mig glad! Väskan var också superfin, men det visste jag redan för min syster har en exakt likadan.. hehehe. Nu ska jag äta min melon och sen måste jag mixa lite låtar inför ikväll, sista spelningen innan sommaruppehållet!


Glömde passet

Jag drömde en jävligt jobbig dröm inatt haha, jag drömde att jag skulle resa till London och hade glömt mitt pass hemma! Jag åkte hem igen för att hämta det men då hittade jag inte det hemma heller! Panik. Sanningen är att jag på riktigt inte vet var mitt pass är någonstans, jag har nog packat ner det någonstans, så jag får sätta igång och leta upp det innan det är dags att flyga haha. Jisses, tänk om man hade glömt det på riktigt, vad skulle man gjort då?

 

Nej nu ska jag strax hoppa iväg till affären och hämta ut min nya jacka och väska :) Som jag har längtat!

this is my dream

jag vill också, nu nu nu :) så jävla mysiga dem är!


The rush is worth the price I pay

Denna låten kan förklara exakt hur jag känner just nu :)




My friends think I've gone crazy
My judgements getting kinda hazy
My steez is gonna be affected
If I keep it up like a lovesick crack-head


What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried

I just can't get you off my mind

Because your love your love your love is my drug
Your love your love your love
I said your love your love your love is my drug
Your love your love your love


The Biggest Loser

Åh, jag verkligen älskar den serien! Det bästa avsnittet är självklart finalen då man får se hur smala alla har blivit :) Det är sjukt hur vinnarna lyckas gå ner så mycket i vikt, eller ja, alla andra också för den delen. En av världens bästa tv serier!

Min favorit genom alla säsonger, Mike. Han blev sååå sinnes snygg!

mer shopping..

var tvungen att beställa världens snyggaste bikini, eftersom att den kommit in i min storlek igen. den är såå fin, visst håller ni med?

the sky is the limit

Idag är det bara grått och trist ute, regnar massa och är allmänt tråkigt väder. Jag hoppas det är mycket bättre på fredag då min älskade Milla äntligen tar studenten :D Vi ska ju åka runt i en cabbe efter flaket och då måste det vara soligt :) Eftersom det regnar idag så struntar jag i träningen, får ha en vilodag eller något. Så fort det är dåligt väder hittar man ursäkter till att inte träna, haha, men jag orkar inte ut och springa i ösregn.

Istället ska jag sätta mig och kolla på The Biggest Loser finalen säsong 7 och sen hela säsong 8. Jag älskar det programmet, blir alltid jättepepp på att träna när jag ser det. Och jag älskar att se resultat på mig själv när jag är igång, hittills har vi tappat runt 13 kg! Ungefär 10 till så är jag heeelt nöjd :)

Mamma gör det inte lättare genom att köpa hem massa skit.. Detta hittade jag på köksbänken precis.. Oj oj..





Och idag står jag för matlagningen, det blir carbonaragratäng. Det är i stort sätt pasta carbonara, bara det att man har det i ugnen 15 minuter med. Kommer bli gött!


kändisar goes disney

Fotografen Annie Leibovitz har tolkat olika Disney figurer med hjälp av ett gäng kändisar.


Rachel Weisz som Snövit


Julie Andrews som den blå fen & Abigail Breslin som en lärljunge ur Pinocchio



Gisele Bundchen som Wendy, Mikhail Baryshnikov som Peter
& Tina Fey som Tingeling ur Peter Pan



Jennifer Lopez & Marc Anthony som Aladdin och Jasmine, ur Aladdin


Whoopi Goldberg som anden i flaskan ur Aladdin



Jessica Biel som Pocahontas



RSS 2.0