I'm gonna marry the night

Bank Holiday

It's not enough for me

Hej små loppor!
Idag har jag varit i Sutton med Saskia och shoppat lite småsaker. Kom hem för cirka 10 minuter sedan och ska nu sätta igång och göra mig iordning. Klockan 20.00 ska jag träffa Saskia igen och en annan tysk tjej, därefter ska vi hem till Gisela för lite förfest innan vi drar iväg och festar på Ama-gi!! Ska bli kul att komma ut och svänga om lite i Kingston igen!



Tova & Jag för 6 månader sedan!

Champions League

Nu startar snart matchen mellan Manchester United och Barcelona. Fyfan vad coolt det hade varit att se den live, jag bor ju relativt nära Wembley Stadium, men biljetterna har varit sviiiiindyra! Istället kollar jag på matchen hemma och skriker LETS GO UNITED, LETS GO!!!


Halloween & babysitting

Igår var jag ute och åt med Gisela, Francesca och Raquel, för att fira Francescas födelsedag. Vi gick till en italiensk restaurang som heter Al Forno och som ligger precis vid themsen floden. Det var suuupergott. Vi alla delade en extra large pizza som hade mozarella, parmaskinka och annat mumsigt på! Jag drog hem redan vid 23.00 tiden eftersom jag inte alls mådde bra och imorse insåg jag varför. Jag har åkt på världens dunder förkylning, har nyst cirka 200 gånger idag och halsen är hur tjock som helst! Iallafall, drog in till centrum under dagen, träffade Myriam och Francesca, gav dem presenter (Myriam fyller år på onsdag och Francy igår), köpte ett par skor och sedan drog jag hem. Klockan 8.15 var det dags för mig att vara babysitter för en annan familj, det gick bra och jag kollade på två filmer, Just go with it och He's just not that into you. Brabra!

Efteråt vid 01.00 tiden körde jag 500 meter bort för att hälsa på hemma hos Gisela. Där befann sig hon och Raquel och de kollade på skräckfilm, jag tog tillfället i akt och skrämde ihjäl Raquel ett par gånger haha, hon hoppade nästan ända upp i taket varje gång! Nu har jag äntligen kommit hem, ska ta lite nässpray en sista gång och sedan soooovaaa! Hoppas på att förkylningen lagt sig lite tills imorgon! Vi hörs då!

Love
- S



Ny frilla

När jag var i Sverige så klippte jag av en liten bit av mitt hår, samt skaffade lugg. Vad tycks? Jag diggar det!


Back in town!

Nu är jag tillbaka i mitt kära London! Resan hem gick bra, fast den tog lång tid. Flyget blev försenat, både innan avgång och medan vi var i luften, men runt 00.00 (Engelsk tid) var jag hemma! Idag var det dags att börja jobba igen, Sam har lov så han är hemma, just nu är hans kompis här.  Vi var på Hannahs skolkonsert tidigare idag, hela familjen följde med, de små barnen var så duktiga så! Ikväll ska jag nog träffa tjejerna, för Francesca fyller år idag! Happy Birthday Francy!!!


Jasmine 21 år!

Hej på er!
Jag har det bra här i Sverige, har chillat, träffat familj, vänner och även jobbat en kväll på klubben.
Sitter hemma hos Jasmine just nu, hon är i duschen och jag sitter och pumpar Baksmälla med September här i bakgrunden. Innan vi uppnår den baksmällan så måste vi ju festa saaaataaan ikväll!

Grattis smurfen, ikväll ska vi fira ihjäl dig! <3


hejdå London!

Här är en glad tjej som alldeles strax ska åka till Gatwick Airport. 17.25 engelsk tid lyfter jag och 20.20 svensk tid landar jag! Pepppeppeppepp! Och ja, skulle någonting hända så älskar jag alla min familj, vänner, blogg osv. Önska mig en trevlig resa, så hörs vi när jag är i Sverige!

sålänge kan ni väl skriva er favoritlåt, ska nämligen DJ:a på fredag och måste bränna massa nya skivor!


antingen eller

När jag är tillbaka i London ska jag uppdatera mig med en ny dator, har virus på denna som gör att jag inte kan komma åt vissa program, dessutom som låter fläkten som ett helt flygplan. Nu till frågan, ska jag köpa en ny laptop eller en ipad 2? Jag har inte råd att köpa en Macbook nu, så det kan jag glömma. Men en ipad hade kanske varit bättre och lättare, man kan ju göra allt med den. Förutom en sak.. man kan inte blogga via den. Inte förrän blogg.se bestämmer sig för att skaffa en blogg.se app!

Vad tycker ni, vad ska jag köpa?




sjuk

Ja, jag har gått och blivit sjuk igen. Jag får skylla mig själv eftersom att jag går ut med alldeles för lite/tunna kläder och dessutom har alla rutorna nere i bilen när jag kör. Men fy fan vad jag har ont i halsen, örat och huvudet. Och inte nog det med, så har jag ju min tandköttsinflammation som bara blir värre trots att jag tar hand om det. Jobbigt..

Imorgon ska man upp i luften och flyga, inte det roligaste att göra när man redan har ett sånt otroligt tryck och en sådan smärta i örat. Men, när jag landar har jag min kära mamma där som kan pyssla om mig! Ska bli skönt att vara ledig i en vecka, kunna sova hur länge jag vill, slippa tänka på vad jag måste göra och bara vara.

Nej nu ska jag ta en till smärtstillande och sedan sätta igång och packa! Sweden tomorrow, wouhu!

My friends here in London are the best ones!

klagomål

Sally (min värdmamma) berättade för mig att det var en mamma från Hannahs skola som klagade på hur jag klädde mig, hon tyckte inte det var så bra att komma klädd till skolan i denna t-shirten. Jag tror nog ingen annan lade märke till det än hon, surmamma!





Kick it in the backseat

Idag var det min uppgift att väcka barnen och ta dem till skolan, mina båda värdföräldrar lämnade nämligen huset redan vid halv imorse. Upp kom barnen men strax efter kom Sam ner gråtandes och sa att han inte mådde bra, så han fick stanna hemma från skolan idag. Medan jag körde Hannah till skolan och Sams kompis Sam (vart tvungen att köra honom eftersom att det var min dag), så lämnade jag av min Sam till hans mormor. När jag hämtade upp honom 40 minuter senare så var han hur pigg och kry som helst och det har han varit sedan dess.. Ungjävel :P Fast, det kan vara skönt för honom att bara slappa en dag, de har så strikt skola här! Dessutom spelar han bara datorspel just nu och har gjort det hela dagen. Nu ska jag trycka i honom och mig lite lunch, pizza! Bra sjukmat!



Sam i vintras, med mongo min!

things to find on a campus

Förra helgen hamnade jag på efterfest på ett campus, sov över gjorde jag också. På morgonen vaknade jag av att jag var så jävla törstig, så jag gick ut till den gemensamma toaletten som alla i korridoren delar. Såhär fräscht är det alltså att bo på ett campus!








Jag blev så tagen av allting, att jag glömde bort att dricka mitt vatten!

party, eller inte party?

Kanske blir det utgång ikväll, får se om jag orkar. Hade behövt komma ut och ha roligt iallafall, det är så sant som det är sagt. Sitter just nu och väntar på att min kavaj ska tvättas klart, egentligen får den bara kemtvättas, så det ska bli roligt att se hur den klarar sig i maskintvätt - jag lever farligt!


Galet besviken

Sitter här, nyduschad och lite ledsen. Eller ledsen ska jag nog inte säga, men lite halvt nere är jag iallafall. Som vanligt går mina planer inte som de ska och jag blir besviken än en gång. Men det finns inte mycket att göra, ska bli skönt att komma ifrån London ett tag och bara fokusera på min familj och mina vänner där hemma..

Kärlek är för förlorare. Alltså, för mig.




Q/A

hur är de att köra bil på fel sida vägen och så? verkar rätt läskigt :P

 

- det känns hur normalt som helst för mig nu, tycker det är väldigt konstigt nu att köra på höger sida i Sverige.. Har blivit så van vid vänstertrafik, allt annat känns bara wierd!

 

 

svar på lite frågor

Postat av: anna
hej! jag undrar om du åkte som au pair med sts eller hur? och behövde du några särskilda meriter för jobbet som DJ? tack!

- Hej Anna, nej jag åkte inte med STS, jag åkte privat! Och jobbet som DJ fick jag efter att ha provspelat en helg, hade inga speciella meriter förutom att jag spelat lite med min pappa förut när han jobbade som DJ. (Det ligger i släkten, har även en farbror som varit DJ)



Postat av: Sanna
Är det du som tagit bilderna? Vilken bra kamera du har i så fall! Vilken otrolig skärpa =)

- Hej Sanna! Visst är bilderna fina? Ja det är jag som tagit dem, Nikon D40 använder jag!

Vad tycker ni?

Funderar på att resa till Paris i Juni, men vill även resa till Rom, Venedig, Skottland och Amsterdam.. Fy för att behöva välja.. Vad hade ni valt? Kanske något annat trevligt ställe? Ge mig tips och råd! Jag ska resa till Barcelona i augusti, så dit åker jag inte än!


Kärlek, eller vänskap?

Vad väljer man helst? Kärlek, som kanske endast varar ett par månader och då blir till en romans, eller en livslång vänskap utan passionen som man känner, och vill känna. En romans avslutas sällan till en bra vänskap. Det är svårt, vissa val är svåra att göra.

omröstning

Omröstningen Hur hittade du min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

trött lördag

Nu är alla barn i säng, det var svårt att få Hannah & Alicia till att somna (eller, att gå och lägga sig rättare sagt, för sover gör de nog inte!). Pizza, godis, chips, popcorn och glass har jag tryckt i dem så det är inte så konstigt. Men nu, nu ärt det min tur att kränga mat, så pizza nästa för mig! Och jag ska lägga mig senast 00.00, eftersom att jag är så fruktansvärt trött och dessutom ska upp relativt tidigt imorgon. Barnens farmor och farfar kommer ju och hämtar dem vid 10.00, sedan drar jag iväg nångång på eftermiddagen och träffar Simon!









Mina älsklingar!

låtar som gör mig lycklig just nu

 

och en som gör mig lite ledsen, men som är så vacker!

 

barnvaktar

Mina värdföräldrar har åkt norrut för att gå på bröllop, vilket innebär att jag jobbar fram till söndag kväll. Dock blir det inte mycket jobb då Sam just nu är på cricket match och ska på kalas direkt efter. Klockan 2 ska jag köra Hannah på kalas (med Alice i underlandet tema, hon ska va "the red queen"). Jag är ledig fram till klockan 5 och imorgon kommer deras farmor och farfar hit runt 10.00 för att umgås med barnen hela dagen! Inte mycket jobb alltså, och vad får jag för besväret? Flygbiljetter hem till Sverige!!!! Älskar mina värdföräldrar <3


kärlek

Jag spelar musiken på högsta volym, jag kan känna den i hela min kropp. Jag känner melodierna rusa genom mina ådror, jag känner texten fingra på nerverna, jag känner basen dunka i mina muskler. Hela jag fylls med musik, hjärtat börjar slå i takt med den och jag blir rädd. Jag känner hjärtat hoppa över ett slag, var det pga basen? Eller var det för att jag, för en sekund, tänkte på dig?


18-25 maj



drar hem en sväng till Sverige snart!

Bruno Mars och jag

traffade bruno mars igar..

studielån

Idag får folket i England sina studielån, det firas med fest fest och åter fest. Och bor man, som jag gör, i en stad/stadsdel med massor av college och universitet, så går det ju bara inte att stanna hemma ikväll.

Ikväll blir vi desperata, med våra desperados! (Öl med tequila!)


trafficjam

Imorse fick min värdmamma veta att inga tåg gick mellan Wimbledon och Waterloo, eller, de gick men det var runt 3 timmars förseningar på dem.. Så jag skjutsade henne och vår granne in till Wimbledon så att de kunde ta tunnelbanan därifrån istället in till central London. Ville nästan dö på vägen dit, satt i världens bilkö som rörde sig saktare än en senil snigel, samtidigt som att jag var duktigt trött och hade ont i magen. Men, hem kom jag, 1,5 timme senare. Kolla in kön, fotade detta när jag var på väg hem igen, min värdmamma tyckte att det var lite töntigt att ta en bild på vägen dit nämligen. Men, för er skull fick jag bli en självutnämnd tönt!


Q/A



Postat av: emilia
Har du fått ligga mycket i england? ;D haha

Känns som en sådär halvseriös fråga, så du får ett halvseriöst svar, jag ligger varje kväll - i min säng och sover


Postat av: tessan
Har du någon pojkvän?

Jag dejtar, men har ingen pojkvän


Postat av: Amanda
Vilka är de bästa klubbarna och pubarna i london?

Det finns ju hur många som helst, men mina favoriter finns här i Kingston.
Bästa klubb - Amagi
Bästa pub - Kingston Mill


Postat av: Anonym
Vad är det roligaste som hänt dig i england? ;)

Att jag träffat så många nya underbara människor! Och när jag fick se en mans penis under hans kilt. Det kul, han var från Skottland!


Postat av: Anonym
Vilka bloggar läser du? :)

Storbloggarna jag följer är Egoina, Foki & Kenza, annars läser jag mina vänners bloggar och gossips.se, får inte glömma att nämna bigbrotherblogg.se !


Postat av: Milla

Hej, När ska du flytta hem till din bästa vän??? <3

Hej fina bästa vän! Det vet du att jag inte kan svara på, snyft. Men jag kommer antagligen hemom en sväng nu i Maj! <3


Postat av: Alva
Hur länge ska du stanna i London? :D

Jag har inget kontrakt på hur länge jag ska stanna hos familjen och eftersom att jag inte behöver visum så kan jag stanna här hur länge jag vill. Jag vill jobba kvar hos familjen fram till jul och efter det vill jag flytta ihop med ett par vänner här och leva ett riktigt liv med ett riktigt jobb.

monday, bank holiday

Gårdagen kan sammanfattas såhär:


-Hängde vid themsen med Francesca, Myriam och en massa grabbar
-Drack öl i solskenet
-Blev bajsad på av fåglar, TVÅ gånger (skitfåglar!)
-Träffade två snygga killar, varav den ena slängde i den andres skor i themsen
-Blev bjuden på hemmafest och clubbing
-Vaknade upp i morse med hela 5 olika kvart i 3 raggs sms. Här är man poppis!



Ni kan ju försöka komma ihåg att det är frågestund i inlägget under. Även ni som inte är svenskar får vara med och ställa frågor.. Bara lite allmän information sådär.

frågestund

För att det inte ska bli helt tyst och dött här i bloggen så kör vi en frågestund. Fråga vad ni vill så väljer jag ut de 20 bästa/knasigaste frågorna att svara på. Vi kör på tills jag säger stopp!

senaste nytt i garderoben









RSS 2.0