Fredag

Här kommer en hel drös med bilder från i fredags!





Middag på IKEA i fredags, jag njöööööt av mina köttbullar <3
Handlade med mig massor av gott hem.. Choklad, knäckebröd, kaviar osv.




På spårvagnen med Tovis Lovis!


Sen blev Tova arg och smällde till mig!


Bilder från igår när vi firade Halloween kommer senare, då jag inte har fått alla bilder än :)

Firade ni Halloween, vad var ni utklädda som? :)



Läsarfråga

Anki   om fredag & lördag:

Hejsan!
Hittade din blogg från din kommentar på Moa Henrikssons sida.
Det jag skulle vilja fråga dej är om du har något bra användbart tips som är bra att ha när man flyttar till London. Jag har en dotter som är 21 år som flyttar dit i Januari nästa år 2011, hon ska studera och bo i en värdfamilj. Vet du om det är svårt att få tag i extrajobb, har du någon aning om vart hon kan vända sig för att söka ett??

Mvh
Anki



Hejsan Anki!
Jag hade redan jobb när jag åkte hit, så jag har inte sökt något på plats. Men jag vet att det är superlätt. Det beror ju självklart på vad hon vill jobba som men det finns mycket jobb på restauranger, barer, nannys (ett par timmar per dag), affärer osv. Om hon inte vill ut och söka på stan så kan hon kolla in gumtree.com där det finns lite jobbannonser :) Önska henne lycka till från mig och om hon vill ha nya vänner när hon kommer fram så är hon välkommen att kontakta mig ifall hon vill ses :)

Kram!

fredag & lördag




Kommer mer strax

Halloween

Har nyss kommit hem.
Började kvällen på halloweenfest hos Tova, sedan förfest på en bar i Wimbledon och sen vidare till tigertiger. spenderade 5 timmar på London Victoria Station för att vänta på första tåget som gick 07.22, klockan 03.00 vred dem tillbaka klockan så vi fick vänta ytterliggare en timme. Gick ner till toaletterna för att värma oss. Såg 20 tjejer liggandes på golvet och sova. Så vi gjorde det med. Då har man sovit på en offentlig toalett i London också då, check!

Nu: SOVA, i min SÄNG!

hörs om ett par timmar, med bilder osv från ikväll.

skittrevlig fredag!

Hejsan!
Har precis kommit hem från Croydon där vi har firat Miias födelsedag, även om det inte var så värst mycket födelsedagsfirande! Det var mest drinkar och dans. Drack den konstigaste "drinken" någonsin, som är ganska populär här, snakebite heter den. Det är öl blandat med cider och svartvinbärs-grejs, smakar faktiskt helt okej! Men jag drack mest Apple Sourz shots och vodkaredbull haha :) Innan vi drog till baren så var jag och Tova på IKEA!!! Åt köttbullar med mos och shoppade ihjäl mig i deras mat-shop (gick runt med en jävla blå ikea-bag som vägde ton hela kvällen haha). Fick köpt med mig bl.a. knäckebröd, kaviar, marabou, ballerina, sås osv. Imorgon är det dags att fira halloween på riktigt! Drar mot Tova direkt när jag har vaknat och fått duscha av mig allt blod, och så är det dags att partaja på nytt! Btw, var på Primark före IKEA och såklart shoppade jag skor.. 2 par nya, så nu är jag uppe i runt 130 par skor. :P Jag lovade mamma att inte handla mer skor, men sedan jag kom hit (11 dagar sedan) så har jag shoppat 6 par skor haha. Dessa jag köpte idag är nog de finaste jag köpt, iaf ett par av dem, och de kostade bara 4 pund/paret. Rena rama himmelriket! Fick även köpt en klänning som jag ska inviga imorgon, I looove it!

Nej, nu ska jag sooovaa och hoppas på att jag inte vaknar av andnöd eller ångestattacker, vi får väl se! Håll tummarna!








<3<3<3<3<3

KOMMENTARER TACK!!!!!!!!

Lösögonfransar

Såhär ser jag ut idag/ikväll. Kör med lite blod senare också, men känner inte för att gå runt med det i stan hela dagen först..



Lösögonfransar

Såhär ser jag ut idag/ikväll. Kör med lite blod senare också, men känner inte för att gå runt med det i stan hela dagen först..



IKEAA <3<3

Idag ska jag in till Croydon med en massa för att fira Miias födelsedag! Kommer nog bli kul, ska fira halloween lite samtidigt! Innan det ska jag åka in till Croydon och möta upp Tova för att gå till IKEA!!! Ska få äta svensk mat för första gången på snart 2 veckor, muuuums. Kommer nog köpa med mig lite marabou och annat gott svenskt skit! Nu har jag precis slängt in en maskin tvätt och startat diskmaskinen, ska upp och göra vid mig så jag är redo att dra direkt när Piers pappa kommer vid 4! Vi hörs sen :) Kraaam


Hora?

Jag har lagt upp en annons på gumtree för att hitta en ny familj när jag är klar i denna (de är inte säkra på om de behöver mig efter jul, så alltid bra att kolla redan nu med andra familjer!) fick iallafall ett mail av en äcklig kille, såhär har vår konversation sett ut:

Han:
Hello
How are you. would you like to give me your company in return for 100 pounds
regards
mike
xxx

Jag:
No way, disgusting!!!! get a girlfriend

Han:
Sorry if you are offended with my offer.  am busy businesmen always busy at work so  dont have tme for Girl fiiend . I had one but after 8 years she left me because I did not have time for her. So this is the easy and quick way rather then going and wasting my time in clubs . So if you are interested
regards
mike

jag:
No thank you, my ad is about working as an Au Pair, not a hooker!!!



hur kan man va så äcklig. ööörk!

ångest

Inatt vaknade jag vid 5 tiden av att jag fick en ångestattack, det var länge sen jag fick det. Men som tur är hade jag tagit med mig tabletter, så jag tog en tablett och man blir JÄTTEtrött av dem, så när klockan var 8 sov jag fortfarande och min värdmamma väckte mig haha. Sedan klockan 8 har jag legat och slumrat på soffan och Piers har väckt mig var 10e minut, bra pojke <3 Nu ska jag försöka hålla mig vaken så vi kan leka.


stina om blö:
Hej!
Fin blogg du har :) Jag undrar över en sak; med vilken agentur har du åkt som au-pair? Och tar du några engelskakurser i London? (Måste man det som au-pair?) Tacksam för svar :)
Svar till dig stina:
Jag har inte åkt med en agentur, du kan läsa mer om detta under kategorin "frågestund" och "dagens fråga".

blö

ingen vidare dag idag, förutom att jag nyss hade ett långt samtal med min värdmamma om allt och ingenting! :) har inte mått så himla bra idag, är fortfarande si sådär, så ska ta och sova nu. Vi får se hur jag mår imorgon, hoppas på bra, det är ju fredag och det innebär heeeeeelg! dessutom är det inte vilken helg som helst, utan halloween! ska visa er min "kostym" imorgon också! sött är det :)

Förresten, det var någon som undrade vad jag har för djur :) Ja, mina djur är det ju inte, utan värdfamiljens, men det är iallafall 2 fiskar och 4 guini pigs (som jag först trodde var mini-grisar) som är marsvin :) Så, inga stora djur, men söta!



Puss finisar.



jubb

Har precis startat en maskin disk, slängt in mina sängkläder i tvättmaskinen, matat alla djur och städat mitt rum! Ska bara plocka undan leksaker sen, men det kan vänta. Gud vad duktig jag har varit, gjorde allt detta på bara 40 minuter, de andra 9 timmarna jag har jobbat idag har jag legat på soffan och kollat film. Piers har varit duktig och kollat film hela dagen han med, skönt när jag inte mår bra!


Vill ni se bilder på mitt rum idag? :)

arg!!!

Jag kan inte se mina Osbournes DVD här! Det står att det inte går att spela dem i denna regionen. Undrar varför? :S Får prova på den andra DVDn sen, eller så får jag sno Piers bärbara DVD spelare när han är i skolan nästa vecka och kika då.. Kollar iallafall på Moulin Rouge nu, den är fin!


New York vs London

Jag älskar båda städerna lika mycket! Men en sak som är rätt intressant, som man kanske inte trodde, är att det är mycket mer människor och mer stress i London är in New York. Dock är människorna i London mycket trevligare än människorna i New York, som faktiskt är ganska aggresiva mot en om man gör något fel. Men, ni kommer att få en chock om ni åker till Oxford Street i London, så satans mycket människor!!!

Såhär kan det se ut en dag på Oxfordstreet, crazy right?



Såhär ser det (oftast) ut på Primark @ Oxfordstreet




10 000 besökare

Titta, jag har passerat 10 000 strecket! Wei :)



Piers var uppe lääääänge igår, längre än mig, för hans pappa var här, så när jag vaknade imorse så sov han fortfarande. Nu ligger han i vardagsrummet med täcke och kudde på sin beanbag och kollar barnprogram. Skönt, för jag mår inte toppen idag Får se vart dagen tar oss! Hörs senare, puss!

snälla..

Ni som läser, kan ni inte bara slösa 1 min (om ens det) på att kommentera, ni behöver inte kommentera något speciellt, bara ert namn och er blogg om ni har någon, vill se vilka det är som läser. Hade dock varit kul om ni berättat att ni gillar bloggen, så  man får inspiration av att uppdatera mer. Eftersom det är så få som kommenterar så tror man att man gör ett dåligt jobb och då blir det inte kul att uppdatera mer = tråkigt för dem som faktiskt gillar det. Förstår ni hur jag menar? Så snälla, tell me! Är det något speciellt ni gillar i bloggen, något ni känner att ni kan vara utan, tips på förbättring? Allt är välkommet! OBS, ny header kommer upp innan helgen!

tack till er som brukar kommentera, ni får mig att vela skriva mer och mer och mer! <3
bjuder på en gammal videoblogg för er som inte sett den, där jag berättar om familjen som jag bor hos nu!


shoooppaaat

såklart, har mycket mer att visa!



En massa underkläder!
BH 2-pack x2, £6/st
Vardagshipster 5-pack £5
Vardagsstring 5-pack £5
Fina string x2 £1.70/st
Strumpor 7-pack £3
Strumpbyxor £3
Stringgördel (Y) £4/st

Allt från Primark, såklart!




BH-kupor att bara sätta på (utan band) £4
BH-tillbehör £4
Solpuder £2
Sminkborste £1
Halsband £3

Allt från Primark


Schampoo, Balsam, Serum, värmeskydd - TRESemmé
Torrschampoo - Toni&Guy
Lösögonfransar - Morrisons

(Vet inte vad detta kostade, men sammanlagt tror jag det blev runt 170 sek, billigt va!)


The Osbournes säsong 1 & 2
£1.99/styck - Cherity Shop (second hand affär)



Väska £3.99, Charity Shop


Där fick ni lite uppdatering om vad jag shoppat på sistonde.. har mer att visa som sagt, men det tar vi en annan dag :) Nu ska jag bunkra upp med lite kex och brie och mysa till familjen osbourne innan det är läggdags :)

Puss!!

Läsarfråga igen

Linnea om Läsarfråga:

Hej!
Du valde att åka privat. Har du då ett skydd om något skulle hända eller liknande, om familjen hade varit jättekonstig eller något sånt? Vem betalade flyget till London? Har hört att om man åker med Coltural Care betalar de flyget dit, och värdfamiljen resan hem, är det så?
Ganska många frågor, men jag är lite intresserad av att åka som au pair. Men vet inte om jag ska åka privat eller inte.
Tacksam för svar :D

Svar:
Hej Linnea! Nej jag har inget "skydd" eftersom att jag åker privat, men man får se till att prata mycket i telefon, skypa, be om bilder (flera stycken, inte bara 1), googla fram var familjen bor osv. Se till att fråga familjen mycket frågor om du åker privat. Jag betalade själv flyget till London! Och det du har hört om Cultural Care stämmer inte, du betalar själv flyget dit och hem (det ingår i priset du betalar till Cultural Care och man har ganska stor rabatt då). Avbryter du ditt år (som jag gjorde) så får du köpa egen flygbiljett hem (min gick på runt 5000 kronor) + att du får inte tillbaka desopitionen på 3000 som man betalar in. Jag rekomenderar INTE att åka med Cultural Care, åk hellre med Au Pair in America eller SI om du ska åka till USA. Åker du till London är det mycket bättre att åka privat, du tjänar mycket mer på det eftersom du endast behöver köpa flygbiljett, som ligger mellan 200-2000 kronor. Åker du med en organisation får du betala flera tusentalskronor för pappersarbete osv. Eftersom England ligger i EU så behöver du inte skaffa försäkring, eftersom den du har hemma gäller här med. Skaffa bara ett sjukförsäkringskort från försäkringskassan (gratis) som du kan visa upp om du skulle behöva uppsöka sjukhus här, slipper du betala!  Hoppas att du fick svar på dina frågor :)

Läsarfråga

Hej!
Vill först och främst säga att jag verkligen gillar din blogg, hittade den för några dagar sen. Ska själv åka som au-pair till London om ett år så det är verkligen kul att kunna få en känsla av hur det är. Men det jag tänkte fråga dig är om ett tips på en bra primark i London. Jag har hört att den vid Oxford street ska vara heeeeelt full med med folk. Såg att du verkar ha handlat en del på primark i London så jag är otroooligt tacksam för något tips! Tack på förhand!

Svar:


Tack så jättemycket för dina fina ord :) Vad kul att du ska åka hit som Au Pair du med, det är jättekul här och människorna här är jättelätta att komma överrens med.
Angående Primark så är den inne i London (på Oxfordstreet) inte den bästa att rekomendera om du inte gillar mycket folk.. Det är svettigt, trångt och människor ÖVERALLT där inne. Då föreslår jag att man åker till Kingstons (som jag hört ska vara jättebra) eller till East Croydon (som ligger nära mig), där är det inte lika mycket människor, du kan prova kläderna innan du köper dem (det går inte på Oxford street, för kön är typ 30 min lång till bara provrummen.. men har man tålamod så hehe). Annars är Primark BÄST! Älskar den affären, mycket billigt och snyggt där! Det är inte bara Primark som är fullproppat på Oxfordstreet, utan hela Oxfordstreet är fullpackat med människor, både London-bor och Turister! Då föreslår jag att du åker till Camden market eller Notting Hill och shoppar med, mycket bra saker har dem där! Hoppas att detta hjälpte dig! Jag ska ta en bild på hur det ser ut på Primark Oxfordstreet och på själva shoppingstråket där. GALET!

shoppat i veckan


Leopardleggings, Notting Hill £5 (ca 50 sek)


Pyamas H&M, £3 (ca 30 sek)


Sparbössa :), turiststånd på stan £4 (ca 40 sek)


Hatt Notting Hill £5 (ca 50 sek), Väska Primark £3 (ca 30 sek)


Väska Primark £4 (ca 40 sek)


Visar resten sen, tar sån tid att ladda upp bilder idag.
men visst är det snygga saker? Billiga som sören också!!





I <3 shoes

Dessa är de skorna jag hunnit köpa här i London. 4 par nya skor på 1 vecka, I love it!

H&M,  £29.99 (313 sek)

 

Primark, £8 (83 sek)

 

(Assnygga till svarta byxor!!)
Primark, £6 (62 sek)

 

Notting Hill, £5 (52 sek)

 

.. och ett par mysiga inneskor med :)

Primark, £2, (21 sek)

Heldag

Idag har jag jobbat heldag, eller jag jobbar iofs fortfarande! Mamman är ute och svirar med sina vänner lite så jag får vara barnvakt ikväll. Idag har vi hunnit med att leka lite med tågen, sett 3 filmer (Harry Potter och halvblodsprinsen, Scooby Doo the movie och Cars). Förutom det har vi varit och handlat i affären, fick locka med mig honom genom att köpa Scooby Doo filmen (kostade bara 30 kr, så det var helt lugnt!), haft besök av hans farmor, farfar och farbror osv. Jag har dessutom hunnit tvätta 4 maskiner tvätt, vikt och lagt in det i garderoberna, städat och dammsugit hela undervåning, plockat undan leksaker, ställt tillbaka alla grejer i matsalen som stått i köket då målarna har målat där inne (MYCKET grejer var det), lagat middag och diskat. Puh, duktig jag är va? Städningen och tvättningen var inte något jag behövde göra, men jag gjorde det ändå!

Jag och grabben hade lite bråk innan, vårt först. Han lekte med två av sina jättestora bilar och dem hade ett race och gång på gång skickade han iväg dem i hög fart rakt in i väggen, bordet, tvn osv. Jag sa till honom flera gånger att inte göra så, men han vägrade lyssna. Till sist tog jag bilarna ifrån honom och då blev han arg/ledsen och sa: "I'm gonna tell mummy on you!!" då kontrade jag med "Please, do that, then I can tell her that you're not behaving well today!" Då blev han tyst :D snorungen <3 Nu sitter han fint i soffan och kollar på Cars, han kommer nog att somna snart. Då blir det till att plocka undan det sista här och vänta på att morsan kommer him!


Har ni något ni undrar över eller vill se? Tänkte ta bilder på området här imorgon och lägga upp bilder på mitt rum ikväll! Så kika in om ungefär en timme så..

Fick sms i skrivande stund av min värdmamma, hon är hemma om ca 30 minuter, så blev ingen lång babysitting idag :) Skönt!



<3<3<3

I'm alive!

TITTA VAD DEM HAR!!



Åh vad jag har saknat Nesquik puddingar sen jag var i Spanien, det finns ju inte i Sverige! Men här, här finns dem! MUUUUUUUMS!

Svar till Helen:
Tack så mycket gulliga du :D Allting känns bra!
Hoppas att allt är okej med dig! Kramis!

Tråkmånsar!

Ni kommenterar ju knappt! Men ni är mååånga som läser! Dålig stil :(

Sitter just nu i tv-rummet med Piers och kollar på POP, en barnkanal som visar olika serier typ. Rätt kul faktiskt! Försöker locka med honom till mataffären men han vill inte gå ut. Jag vill dit och handla hem lite gott som man kan äta idag, typ frallor och frukt och MOZARELLA OST!!! fatta vilka cravings jag har för mozarella ost dessa dagarna. Så jävla gott är det! Har redan ätit upp ett paket denna veckan haha, mozarella med pesto på en rostad macka = lyxfrulle!

Nej nu ska jag locka med mig grabben.. Får väl köpa godis åt honom eller nåt.




Lång dag

Det var en lång dag igår, kom hem sent, ca 1000 kronor fattigare, efter en hel dags shopping i London! Kom hem med 2 par skor, 13 par trosor, 5 BH, telefonkiosk-sparbössa (Tova, jag hittade en för 4!), smink, kofta, pyamas, osv osv. Mycket bra grejer! Idag jobbar jag heeeela dagen, alltså tills ikväll när Piers går och lägger sig. Hans mami ska ut och svira efter jobb! Men det är inte så farligt, han är lätt att ha och göra med. Just nu ligger han och sover, fortfarande! Både hans mamma och jag "försov" oss = snoozade ihjäl! Mår inte 100 idag, vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är. Jobbigt iallafall!

Hörs senare! Puss




free!

Jag har precis strykt en bunt med kläder och nu är jag ledig för resten av dagen! Jag väntar bara på att min värdmamma ska komma hem från stan där hon är och handlar lite saker. När hon kommit hem ska jag åka till East Croydon och kika lite. Fast jag funderar på om jag inte borde ta mig in till London istället och handla där... Hm.. Vi får se! East Croydon har iallafall Primark och i själva Croydon ligger IKEA!!!



Jag på TigerTiger i Lördags, full som ett as! haha

Good morning!

Idag har jag varit här i en vecka :) Grattis till mig! En vecka kvar tills Piers börjar skolan igen och då kommer in i rutinerna = mer freetime för mig :P



Tova och jag i Camden i lördags!

Läsarfråga

Evelina om frågor ger svar:
Hur gjorde du när du åkte privat till England, är familjen där några bekanta till dig eller "googlade" du fram dom? :)



Svaret på denna frågan är att jag blev medlem (konstadsfritt) på http://www.aupair-world.net/ och http://findaupair.com/ och där kom jag i kontakt med väldigt många familjer. Det går fort och man har kontakt via mail och telefon. Du fyller även i massa saker så att du får bra matchningar, precis som via en förmedling, bara att detta inte kostar dig ett öre!

Sjuk

Jag är väl både lite bakfull i kroppen samtidigt som att jag börjar bli sjuk. Jag har feber och är jättetrött och hängig. Har dessutom lite ont i halsen, inget allvarligt, men jobbigt. Har precis tagit ett varmt och skönt bad, tvättat håret och bara njutit av värme efter att ha frusit ihjäl i 2 iskalla dagar inne i London! Nu blir det sängen, redan klockan 21.42, rekord!


Outfit från tidigare i veckan.

frågor ger svar


1. Okej, jag skulle gärna vilja att du berättade lite från början vad som hände i USA. Du var ju där, men tydligen var de ju inte bra efter som du säger att en vecka kändes som 2 år. Varför???

Svar: Jag trivdes inte med åldrarna på barnen eller det faktum att jag var tvungen att smygröka och leva lite "hemligt", det tär på en! Jag valde att åka hem direkt istället för att gå in i rematch eftersom jag inte orkade med att vara där längre och för att jag tyckte det vore värre att såra familjen genom att gå in i rematch än att åka hem.

2. Skillnaden mellan England&USA, både som land och familjen vänner personer osv.

Svar: Som land tycker jag att England är bättre än USA, även om människorna i USA (iallafall i Denver/Colorado) är supertrevliga (det är de inte i New York..). Jag tycker att det är bättre i England när det kommer till t.ex. mat (hatade maten i USA, jag gick ner 11 kg på ca 2 månader.. alla andra gick upp lika mycket under den tiden typ). Maten här i England är iallafall jättegod! Jag gillar även shoppingen mer här. Skillnaden på familjerna är:
USA - 2 barn, 1&3 år gamla, passade dem 10h/dag
England - 1 barn, 6 år gammal, passar honom 3-4/h dag (när han inte har lov som nu).
Vänner är det ingen skillnad på, vänner är ens vänner! Mycket lätt att skaffa vänner när duär Au Pair! Även om du åker privat eller med en förening..


3. Hur är språket för dig? Vad hade du för betyg i Engelska i högstadiet&gymnasiet? Har du läst flera engelska, som B o C?

Svar: Språket är lätt för mig! Jag har läst engelska i mellan och lågstadiet och i gymnasiet och jag har alltid fått MVG utom i Engelska A. Jag har läst Engelska A, B och C.


4. Är du inte rädd att du inte ska förstå vad de säger? Speciellt kanske lille pojken eftersom han inte är vuxen ännu?

Svar: Nej det är inget jag oroar mig för, det har hänt att jag inte förstår vad dem säger eller vad ett ord betyder, men då frågar jag bara vad dem menar, så förklarar dem igen. De vet att du inte pratar Engelska som första språk i Sverige, så oroa dig inte. Nästan alla familjer är glada att hjälpa dig att förbättra engelskan, du kan dessutom ta engelsk-lektioner under tiden du är Au Pair om du känner dig tryggare med det. Jag förstår pojken till 99%, och förstår jag inte vad han menar så säger jag bara "what do you mean?" eller "what is that?" så förklarar han!

5. Har det någon gång hänt att du verkligen inte har förstått vad någon har sagt, vad gör du då?

Svar: kolla där uppe.

6. Har du gått på sådan Au pair skola? Var? Vad hände gjorde ni?
Svar: Ja, när jag var Au Pair i USA så åkte jag först till en Au Pair skola som ligger på Long Island utanför New York. Vi hade lektioner i barnomsorg i 4 dagar och lite olika kurser och så. För att förbereda sig inför sitt år som Au Pair.

7. När och vilket (säger man program) anmälde du dig till för att kunna bli au pair? Bra?
Svar: När jag åkte till USA var det genom Cultural Care, jag tycker inte de är så bra. Bara de på kontoret i Sverige, de är väldigt hjälpsamma, men de som jobbar på Cultural Care i USA verkar bara bry sig om att få lön, för de hjälper en inte om man har problem. Så det är bara massa pengar man slösar.. Jag åkte privat hit till England, så ingen förmedling denna gång.

8. Hur länge ska du vara där?
Svar: Här i England ska jag vara minst 6 månader, har inte bestämt med familjen än hur länge jag ska stanna, men iallafall till jul. Om de inte behöver mig efter det så letar jag upp en ny familj (det går på ett par dagar) och jobbar hos dem. Jag börjar fundera starkt på att flytta hit permanent och hitta ett vanligt jobb och en lägenhet..

9. Hur känns de att lämna allt i Sverige? Är du inte rädd att du ska "missa" så mkt när du kommit tillbaka?

Svar: Det känns så sjukt skönt att lämna Sverige. Visst saknar jag vännerna och familjen ibland, men de är bara 1,5 timme med flyg från mig så det är lätt att hälsa på. Man missar inte mycket när man är iväg, inget viktigt iallafall!

10. Har du lämnat pojkvän eller så? Hur gick det?

Svar: Nej det har jag inte, så kan inte svara på det.

11. Har du rest mkt under ditt liv? Ensam eller med kompisar (utan föräldrar) innan du åkte?

Svar: Jag har rest mycket i mitt liv ja. Med mina föräldrar har jag varit i Grekland typ 12 gånger, i Spanien, canarieöarna osv. Utan föräldrar har jag varit med kompisar/helt själv i Sunny Beach (Bulgarien), Tyskland, USA, Spanien.

12. Vad vill du jobba med? Vad är ditt drömyrke?

Svar: Det finns många olika saker jag vill jobba med, gärna inom media. TV hade varit roligt men någonting jag hade älskat att jobba med är video och filmer, att klippa ihop filmer/trailers/reklamer hade jag tyckt va skitkul! Jag älskar att göra egna små videos..

13. Vad gör att du blir kär i någon?

Svar: Åh, svår fråga.. Det var länge sen jag var riktigt kär, typ 6 år sedan.. Har haft ett par småförälskelser sedan dess men inget seriöst. Så jag vet inte, det viktigaste är att man är snäll och har bra humor :) Dessutom är jag ganska ytlig också, så snygg stil och fejja måste han också ha :P

14. Var vill du bo, om du inte bor i Malmö?

Svar: Jag vill bo i London! Om jag ska bo i Sverige vill jag bo i Stockholm.

15. Hur länge ska du vara i England?

Svar: Finns längre upp!

16. hej sabrina! har tjuvläst dina bloggar lite då och då under, ja vad kan det vara nu, ett-två års tid, men är dålig på att kommentera. har naturligtvis hunnit fundera över varför du bytt blogg så många gånger! :) haha.
känner du att du har reinvent:at dig många gånger under ditt liv?
Svar: Vad kul att du har följt min blogg så länge :):) Jag har bytt blogg väldigt många gånger ja, det har du rätt i haha! Jag känner inte att det är pågrund av att jag behöver reinventa mig faktikst, utan mer att jag har blivit trött på mina bloggnamn och velat ha ett nytt.. haha, men nu är jag nöjd och stannar här! Snart kommer jag ha sabrinas.se, inte sabrinas.webblogg.se! Men jag säger till innan jag bytar :)

17. Vilken organisation åkte du med till USA? Åkte du med samma till England eller bytte du organisation?
Svar: Som jag skrev innan i ett svar så åkte jag med Cultural Care till USA, men åkte privat till England, alltså ingen organisation alls!

18. Jag har hört att Cultural Care är en skit organisation, Har du åkt med den och vad tycker/tyckte du om den?

Svar: Haha ja, det du har hört stämmer ganska väl..

19. Hur länge var du Au-pair i USA och hur länge har du nu varit au-pair i England?
Svar: I USA var jag Au Pair i 2,5 månad typ och här i England har jag varit Au Pair i exakt en vecka imorgon :) Trivs redan som fisken i vattnet här! Love it :)


Tack för alla era frågor! Hoppas ni fick bra svar, vissa är lite svåra att svara på.. Är det något ni undrar över är det bara att fråga!



to be continued..




Jag svarar på alla era fina frågor ikväll! Nu ska jag in till London med Tova och träffa en finne och en svensk tjej, om jag får tag på henne :( Igår/inatt festade jag och Tovis på TigerTiger, skitnajs ställe, stort och smockat med folk. Jag tappade mitt körkort!!!!!!!! Men, de var nån som hittat det och lämnat in det i Lost and Found, fatta hur glad jag va då!


Hörs senare, fick bli en snabbis uppdatering här ifrån Tova (där jag har spenderat natten)


Gårdagen i bilder del 1








Kommer fler så fort jag fått alla bilder från Tova! Ps, glöm inte att det är frågestund i inlägget under detta!

fråga på!

Har precis kommit hem efter 12 timmar inne i London, mina fötter är DÖDA! Jag berättar mer om dagen imorgon och bilder kommer också då, både från dagen och på vad jag shoppade (MASSA FINT OCH BILLIGT SKIT!!!)

Har fått ett par frågor från några av er läsare (gulliga ni är!!), så innan jag svarar på dem, tänkte jag låta några andra få fråga lite frågor också om ni har några. Fråga på nu! Tidigare frågestunder finner ni under kategorin "frågestund".





Dagens Outfit




Strumpbyxor - Primark, Klänning - H&M, Tröja - Esprit



Going to London

Ska åka in till London vid 12 tiden, gå på Sea Life och sen käka lite. Piers mamma hämtar upp honom när hon slutar jobba och efter det ska jag åka och träffa Tova! Jag kommer att ha en tågbiljett som gäller hela dagen så det är helt perfekt, då slipper jag slösa £7 på det, plus att den gäller i tunnelbanan med, så slipper slösa på mitt Oystercard, woho! Imorgon när jag åker in ska jag få ha Piers pappas kort, egentligen får jag inte det för man måste ha fotolegitimation, men de kollar tydligen aldrig det så jag får ha det :) Hoppas de inte fångar mig bara..

Nu ska jag in i duschen, och efter mig ska Piers in i duschen. En arbetsvecka är redan förbi, wow vad fort det gått. Inte som i USA där en vecka kändes som 2 år haha.




Bild från Sea Life, tagen från Google.

Hula Hoops

Ligger och trycker i mig en minipåse Hula Hoops, kan nog vara något av det godaste i chipsväg, love it! Är sinnessjukt trött också men vill se klart Kenza & Tyra Show innan jag deckar. Tänkte bara visa er vad jag inkasserat idag:


Lösögonfransar inför lördag! £2!!!!!! asbilligt


Fler självlysande armband till mig och Tova :) £0.99 styck!


Hörs imorgon! Ställ frågor eller kommentera något fint, alltid kul att vakna upp till sånt hihi.. Puss

Sea Life

Det funkar inte att ladda upp videon nu, så får prova senare! Imorgon ska jag och Piers åka in till London och gå på Sea Life, ett jättestort akvariumställe. Det ska bli roligt! Kan passa på att se Big Ben i dagsljus samtidigt, eftersom det ligger mittemot Biggie Bennie! :)


Min och Piers rymdstation+rymdraket som vi byggde igår av tomma kartonger och tomflaskor.

Birthday party next door!

Bara en liten update! Piers är inne i huset bredvid för att fira hans kompis Matthew som fyller 3 år idag, supersöt liten kille! Vi promenerade till parken förut där kalaset började. Barnen lekte och busade av sig och flög med drakar, iallafall jag och Matthews pappa för barnen kunde knappt haha. Efter det tog dem alla barn i massa bilar och körde hem, jag valde att gå hem så jag kunde gå igenom lite affärer på vägen hem hehehehe. Får hålla i pengarna lite nu känner jag!

Ni är ett par stycken som önskar att få se hur jag bor och området häromkring. Jag ska bara ladda kameran en stund sen kan jag filma en rundtur i huset innan Piers kommer hem igen! Området får jag ta en annan dag!


Hörs snart

ps. kommentera mer vad  ni vill läsa. Har ni frågor om livet som Au Pair? Jag har ju varit det i både USA och här i England så kan svara på massor. Frågestund? Är ni sugna?



Saskia, jag och Tova i tisdags!

Liten video på mig och Piers

Filmade detta nyss, att jag ser ut som en levande död kan vi skita i, men visst är HAN söööööt? :)


shopping

Detta är vad jag köpte igår



Grå kofta, £7 från Primark!


Klänning, £15 Primark! (Ska lämnas tillbaka dock) Primark


Väska £4, strumpbyxor £2 och nagellacksborttagnings pad £1 haha, det var svårt! (Allt från Primark)


Få se om de funkar, hoppas det!:)


Rosett-armband £3 Primark


Wayfayers £0.50 (!!!!!!!!) Primark, Hjärtformade solglasögon £6, nåt stånd ute på gatan sålde dem.




Ny plånbok, second hand £0,99


Jag köpte även ett par leggings med skinndetaljer, men de var svåra att fånga på bild så ni får se dem senare på någon outfitbild istället!


Update: Här bloggar man som fasen och ingen kommenterar, vad är det för stil? Ni är ju många som läser!


God morgon!

Nu sitter jag här, aptrött, och ska strax gå ner. Börjar om 20 minuter så jag hinner gott med att fixa till mig lite. Men jag hinner inte skriva så mycket mer nu, utan hör av mig lite senare :) Ha en bra dag!!



Greetings from England!

My feets are bleeding!!

Har nyss kommit hem efter en hel dag i London. Jag jobbade knappt idag så vid 3 tiden tog jag tåget in mot London Victoria där jag skulle möta upp Tova. Vi var lite vilsna ett tag eftersom jag tog tåget in och hon tog tunnelbanan så hamnade vi vid två helt olika utgångar, men till sist så fann vi varandra! Vi började med att promenera till Buckingham palace som låg typ 5 min bort, coolt att ha sett det men det var inget särskilt. Jag tyckte nästan att Stockholms slott var finare, men som sagt, coolt att Queen Elizabeths mansion ;D Efter det promenerade vi igenom Green Park som låg precis bredvid, för att komma till Piccadilly Circus. Alltså, jag tror aldrig jag har varit så besviken, fyfan vad tråkigt och dåligt det var! Världens minsta hörna med billboards, sen var det inte mer? Nä, det hade vi klarat oss utan!

Efter besvikelsen traskade vi vidare mot destinationen: Oxford Street! Det är en aslång gata mitt i London där all shopping finns! Vi var inne på Topshop (väääärldens största, fatta hur stor den var), Urban Outfitters och slutligen det bäst: PRIMARK! Där inne gick jag nuts, vad jag fick med mig får ni se senare eller imorgon.

Efter shoppingen började vi bli hungriga och medan vi letade efter ett ställe att äta på så sprang vi på Food Hall, typ en saluhall. Där inne fanns allt möjligt, jag köpte sushi och Tova en bauta stor baugette + tzatziki som var apdyr haha. När vi fick mättat våra magar gick vi till tunnelbanan och tog oss till Waterloo, där London Eye och Big Ben finns. Vi fick sett det och efteråt var vi nöjda och åkte hem, hon mot Morden och jag mot Oxted :) Nu är jag hemma och det känns som att mina ben ska ramla av, har såå ont i dem! Kommer nog sova gott inatt skulle jag tro! Börjar 07.45 imorgon och Piers ska på kalas vid halv 3 till 5 så då har jag lite sparetime :)

Här har ni en hel drös med bilder från idag:



Buckingham Palace (ingången)


Jag vid en fontän utanför Buckingham Palace


Fucking fina Tova :D


Jag & Tova på Piccadilly Circus


Jag i en telefonkiosk (ser jävligt mongo ut, men någon hade pissat i båset så det stank urin och vi ville bara ta en bild snabbt som fan och sticka där ifrån haha)


Jag på vår väg mot Primark @ Oxford Street


Waterloo, I was defeated you won the war.. la la la


Vid London Eye


DÄR är Big Ben :)


On the Bridge!


Close-up!


Ni får se bilder på det jag shoppade imorgon!
ps. är det något mer ni vill se? Videobloggar? Mitt rum? Huset? Området? TELL ME!

a wonderful evening in Wimbledon

Igår åkte jag ju in till Wimbledon (tennis-staden ni vet) och mötte upp Tova (svensk) och Sassy (Tysk). Hon heter egentligen Saskia men jag tycker det är lättare att säga Sassy haha. Vi travade runt en stund och letade efter en adapter till mig, men efter att ha misslyckats totalt på den biten så letade vi upp en bar som vi satte oss i och drack vars en (eller två, eller tre..) drinkar. Mycket trevlig kväll och mycket trevliga töser. Känns som att jag har känt dem hur länge som helst! Jag kom hem vid lite över 00.00 och idag vaknade jag upp vid 09.00. Min värdmamma sa att jag kunde börja vid 11 om jag ville för hon är hemma idag men jag har redan varit nere och lekt med Piers, vi byggde en rymdraket haha. Slapp gå och köpa adapter för min värdmamma hade en hemma haha, deras gamla au pair hade lämnat sin så jag hade tur där! Vi har målare som målar om i hela huset här och precis efter att jag hade vaknat så kommer en målare intravandes i mitt rum där jag låg i sängen helt svullen och nyvaken haha, det jobbiga var att det var den snygge som kom in (JAA, HAN ÄR SNYGG!! WOHO EN SNYGG ENGELSKMAN!!) han ursäkade sig och försvann och när jag sen kom ut ur rummet bad han om ursäkt igen haha. Söt!

Nej, ni får mer information senare för nu ska jag göra mig iordning och sen starta dagen :)

bilder kommer om en stund! <3

london baby


Vår mysiga trädgård, jätte avlång och fin :)


London!!


Oxted, mysiga staden jag bor i :)


Gullungen Piers :)

Jag har exakt 13 minuter kvar på mitt batteri och ikväll ska jag åka in till Wimbledon för att möta upp en tjej som heter Tova. Så jag uppdaterar mer när jag fått tag i en adapter! Kanske ikväll eller imorgon :)

Pusssss

Good morning!

Konstigt det kändes att vakna upp i ett annat land, i ett "eget" rum som egentligen inte är ens eget haha. Jag hade ställt om klockan fel så när jag vaknade imorse och tittade på klockan var den 07.40 och jag skulle börja vid 07.50-08.00. PANIK! Slängde på mig kläder och kutade in på toa och sen ner för att hinna röka. Då ser jag att ingen är vaken, kollar på deras klocka i köket och då är klockan inte mer än 06.40 haha, jag hade ställt klockan heeeeelt fel. Så jag fick tid över till att packa upp min väska och göra mig iordning. Nu sitter jag och dricker te, såklart, man är ju i England :P Börjar jobba alldeles strax, Piers sover fortfarande dock. Får se vad vi hittar på idag, måste hitta en adapter så jag kan ladda dator och allt annat. Vi hörs senare finisar :)

PUSS!

Jag har kommit fram nu, flygen gick jätte ...

101018_093618 (MMS)

Jag har kommit fram nu, flygen gick jätte bra och jag sov mig igenom dem typ. Familjen är urgullig och nu sitter jag i trädgården och tar en sista cigarett innan jag ska lägga mig, i mitt nya lilla söta rum :) hörs imorgon! Ps bilden är från tidigare i idag, i sverige :p

Nu drar jag!

Aaah nu ska jag åka till flygplatsen, gosh, börjar bli nervös. Fast jag är mer sådär, härligt nervös. Pirrig i magen :)

Tänk glada tankar för mig nu medan jag sitter uppe i luften! Är såå flygrädd..

dagen med stort D är här!

Om 3 timmar ska jag åka mot tågstationen som tar mig över till Danmark och Kastrup. Gaaah, det är så nära nu! Skönt att flyga på eftermiddagen/kvällen faktiskt. Var riktigt drygt att köra hemifrån vid 04.00 tiden sist jag skulle iväg. Trött var bara förnamnet! Nu har jag packat klart allting och jag tror att jag kommer ha övervikt på stora väskan hahaha. Kan vara att jag tog med mig så många skor.. Kolla själva:



De svarta skorna är nya och de har jag inte visat er ännu, så det är väl tiden. Kolla så snygga de är, älskar dem!



Nu ska jag fördriva tiden lite här hemma :) Hörs innan jag drar mot flygplatsen!

Yesterday and Today

Igår träffade jag min syster och min systerdotter. Meningen var att de skulle lämna över min bil så att jag kunde köra till min pappa som fyllde år, men det slutade med att dem följde med också (vi har inte samma pappa för dem som undrar). Så, hem till min farbror där pappa höll till for vi, och eftersom att de hade festat lite dagen innan så blev det att jag och syster tog vars en bil och körde hem pappa. Väl där satt vi och pratade lite och jag installerade skype på hans dator så vi kan skypa när jag är i London :) Senare körde jag, Kim & Tindra hemåt, svängde inom Värnhem och köpte med oss Sushi hem som vi åt framför tv:n. Kvällen slutade med att jag passade Tindra medan min syster drog ut och svirade lite. Jag och Tindra somnade hand i hand redan vid 21.30 tiden, snacka om att jag var trött! Imorse vid 8 vaknade skrutten, så jag satte igång Oliver och gänget som hon kunde se på medan Kim skulle vakna till och sedan åkte jag hem. Idag har jag varit och växlat in pengarna som jag fick igår av farbror Robert och pappi ♥ sen har jag varit en sväng och hälsat på farmor och farfar, tänkte köra och växla in pengarna jag fick av dem idag också ♥ men forex hade stängt, så det får bli imorgon! Svängde inom Maxi och köpte ny make-up remover, en ny bok att läsa på flyget (Ego woman) och en söt mössa. Nu har jag slängt mig i sängen och ska bara glo på TV tills mamma kommer hem med pizza till mig, aaaaaarh mums!

Vi hör sen igen :)



mysig nyvaken cam-bild

Min garderob

Håller på och rensar i garderoben, vad jag ska ha med mig och vad jag kan låta vara kvar här hemma. Det är svårt! Det finns så mycket jag bara älskar och vill ha med mig, samtidigt som jag vet att jag kommer shoppa ihjäl mig i London. Men usch, har inte ens kommit till skorna och då kommer jag nog börja gråta över att lämna vissa skor hemma :( Det är svårt att packa när det inte är inför en semester, nu får man va inställd på att man ska vara borta i flera månader och packa efter det..

Just nu i min säng:



Kass

Förlåt för usel uppdatering idag, men har haft fullt upp samtidigt som att jag har gått och blivit sjuk = dålig kombo! Jag kom hem för en stund sedan och har sen dess hunnit äta sushi och kolla lite på Idol, dock missade jag första timmen typ, så tar igen det sen via tv4.se. Imorgon lovar jag mer ingående uppdatering av allt som händer nu innan avresan som går av stapeln om TRE dagar!! Hur sjukt är inte det? Har dessutom en överraskning till er, så kika in imorgon :) Ska bädda ner mig i min hello kitty pyjamas tillsammans med en B&J nu, fredags-mys!

Kram och trevlig helg på er!


Dagens fråga

Vem är er favorit i Idol 2010?

Jag har fyra stycken favoriter, men varje år hejar jag på en kille och en tjej och måste jag välja bland mina fyra favoriter så hejar jag mest på Daniel Norberg och Elin Blom :) Sammanställer resultatet senare så vi kan se vem som egentligen är mest populär! Så lägg din röst, på din favorit, nu!

Besviken

Jag är så besviken just nu. Har precis kontaktat båda mina chefer (2 olika jobb) och berättat att jag inte kan fortsätta jobba hos dem, förrän i December tidigast. Min ena chef tog det jättebra och önskade mig lycka till och så, supergullig. Men min andra chef blev jättearg, tyckte att jag hade brutit ett löfte osv. Det gjorde mig jätteledsen, speciellt när jag alltid ställt upp och varit tillgänglig när det har behövts, aldrig har förväntat mig något mer än ett trevligt bemötande osv. Det bör ju tilläggas att jag endast varit timanställd på båda ställena, så har alltså inte haft en fast heltidstjänst, då kan jag förstå att man blir arg när det kommer så tätt inpå. Jag älskar verkligen att jobba som DJ och det var det bästa jobb jag haft (hittills), därför blir jag ledsen att man behöver lämna det på detta vis. Och så ska jag jobba imorgon där också, känns inte helt bekvämt.. Fick sjuka mig idag för jag har fått feber och halsen är tjock (tror det är mycket pga stress nu inför flytten). All min glädje och förväntan över att flytta till London försvann när jag fick höra bemötandet av min uppsägning.. Tråkigt som fan.

Flygrädd

Har inte kunnat somna ännu, börjar få riktig resfeber nu och jag är sjukt rädd för att flyga. Är det någon annan som är det eller finns det någon vänlig själ där ute som kan skriva något som lugnar en lite? Hade varit guldvärt!

Väntar på att pappa ska komma hit, om ca 30-40 minuter. Vi ska skriva över min bil på honom, eftersom jag inte lär behöva den på ett tag!


Stressad

I got my ticket!

Nu har min flygbiljett kommit, yay! Nu är det officiellt, måndagen den 18 oktober klockan 17.50 flyger jag till Frankfurt, där kommer jag sedan att få vänta i 45 minuter innan jag kan gå på nästa plan som tar mig till London Heathrow! ♥ Jag hoppas att jag inte missar flyget i frankfurt som jag gjorde sist jag var där. Mitt flyg var försenat från USA då och vi anlände med bara 30 minuter kvar till nästa avgång och eftersom jag kom från USA till Europa vart jag tvungen att gå igenom säkerhetskontrollen en gång till, så jag missade mitt flyg och fick vänta i 4 timmar på nästa. Drygt var bara förnamnet. Hoppas på bättre tur denna gång :)


Not yet..

Jag har beställt biljetten, betalat och godkänt allt grejs. Pengar är dragna från mitt konto men jag har inte fått något bekräftelsemail med min flygbiljett i.. Varför? Tills det har dykt upp tänker jag spendera lite tid på att se det absolut senaste avsnittet av americas next top model säsong 15 (den som visas i USA just nu). En bra säsong där mina 3 favoriter ligger i topp varje vecka (nu kommer säkert en av dem åka ut haha).

He told me I was beautiful and came into my bed

Jag är så fruktansvärt trött så jag måste ställa klockan på 00.00 då jag ska boka flygbiljetten ♥ Jag kommer med största sannolikhet somna innan dess, så måste vara på den säkra sidan att jag får bokat den! Hoppas att priset inte hinner stiga massa bara. :) Uppdaterar igen när den är bokad! Sålänge kan ni få lyssna på denna fin-fina låt som jag älskat sedan jag hörde den första gången 2007 (alltså inte nyligen som resten av sverige):



Jag lurar systemet

Ganska intressant hur man kan lura systemet ibland. Om jag vill boka en enkel resa från Köpenhamn till London på måndag så kostar det 2303 kronor, men om jag bokar en tur/retur resa med hemfärd i December så kostar det bara 1723. Får nog ta och boka en tur/retur då :) Alltid skönt att ha en biljett att kunna resa hem på också ifall man känner för en helg hemma med sina vänner och familj!


irriterad

Åh vad irriterad jag blir, värdmamman vill att jag kommer senast måndag den 18e (det är inte därför jag är irriterad). Men flygpriserna på måndag ligger mellan 1000 och 3000 kronor!!! Det är helt galet, hade jag åkt en vecka senare hade jag kunnat få en biljett för 199 kronor, så det suger rejält! Jag förlorar minst 800 kronor på att åka tidigare. Och något som är ännu mer irriterande är att RyanAir inte flyger från varken Malmö eller Köpenhamn och deras biljetter från t.ex. Sthlm ligger på runt 299. Jag tjänar dock inte på att flyga därifrån för det kostar att ta sig upp också, och då blir priset ungefär detsamma. Årh, irriterande!!! Men det är väl bara att boka då...



Life isn't about waiting for the storm to pass, it's learning how to dance in the rain.

plåtning imorgon

Nej nu ska jag ta och sova, eller, sätta igång en film och somna till den rättare sagt! Imorgon ska det bli lite plåtning tillsammans med Nina. Det är dock inte förrän klockan 12.15 så jag får sova läääänge :) Ska se om vi kan ta några nya bilder till headern här i bloggen! Vi hörs imorgon :) Frågor ang. London, USA eller Au Pair jobbet? FRÅGA!!


tyska läsare


Willkommen auf meinem blog!

Sie können folgen mein leben in London als Au Pair:)
Wünschen ihnen viel spaß!
tjüss!


:)

Karta

Så här långt är det till London från Oxted där jag kommer att bo!


 

Inte alls långt, eller hur? :) Skönt att inte bo mitt i smeten också, med alla dessa terrorhot!
Har fått bilder av värdmamman nu också på henne och sonen, såååå söta! Ska jag ladda upp här? Kanske ska fråga om det är okej först..

mina resor 2010

en liten video över vart jag varit 2010 (både semestrat och flygit till). de sista två kommer jag att resa till nu nästa/nästnästa vecka :)



Videoblogg

Kör två flugor i en smäll, bjuder er på en videoblogg där jag berättar lite mer ingående om familjen jag kommer att bo och jobba hos i London. Frågor? Kommentera och jag kommer att svara! Enjoy :)

(höj ljudet lite, skitkass mikrofon på datorn)




UPDATE: HALLÅ!!! KOMMENTARER TACK :) Var det bra eller dåligt? Vill ha all feedback man kan få så det blir bättre nästa gång! :):)

Fråga:

Vill ni se en videoblogg? Har spelat in en, men vet inte om jag vågar ladda upp den haha.. Över 10 ja, så lägger jag upp den :)

London calling!

Har hittat flyg för runt 300 kronor nu, catchiiiing! Är såå glad och vill bara komma iväg nuuuu! Hoppas på att kunna prata mer med värdmamman idag, har frågat om jag kommer att köra pojken (Piers 6, inte 7 spm jag skrev år) till skolan eller om jag ska gå med han dit. Hon eftersökte iallafall en som kunde köra bil, så antar att jag kommer behöva köra lite där. Hon hade själv bara haft sitt körkort sen april så hon sa att jag nog var en mycket bättre förare än henne haha.

ÅH! Är sååå excited nu!

Det kommer att vara det fjärde landet (Sverige inräknat) som jag kommer att bo i :)
Här är en bild från när jag bodde ett tag i Spanien under praktiken vi hade i gymnasiet!

change of plans

Familjen där jag skulle vara en "personlig assistent" ringde idag och det verkar som att deras nuvarande tjej inte skulle åka hem ändå. Så de behövde inte mig, :(. Dock är detta ändå bra nyheter, jag kan ju välja den andra familjen då :) En singel mamma med ett barn som är 7 år gammal. Mycket fritid, rökning tillåten, verkar jäkligt schyst faktiskt. Ska prata lite mer med henne! Saken är bara den att hon vill att man ska komma så fort som möjligt, gärna redan nästa vecka och visst, det kan jag, men tråkigt nog missar jag en del här hemma då. Som t.ex. MFF (NÄR DE VINNER SM GULD!!) med älsklings Milla :( Får isåfall sälja biljetten till någon som hon kan gå med och sen får vi göra något mysigt ihop senare. <3

Nej, nu ska jag kolla lite tv och se om familj nr 2 svarar snart :)

Fan!

Min mobil ringde och jag såg att det var ett nummer från England och jag vågade inte svara för jag kände mig så elak att svara och prata med någon och sen tacka nej när de kanske har haft förhoppningar på en. Så jag lät det ringa till 5 missade samtal innan jag vågade svara.. Haha! Hon var jättetrevlig, verkade vara ett skitbra jobb, hon var helt okej med rökningen eftersom hon själv har rökt, man är ledig mycket och hon verkade jätteschyst!

ÅRH, jag vill inte välja mellan två toppen familjer! Man kan alltid byta såklart, men jag är inte den som vill säga nej till någon och sen komma om det inte passar hos dem andra.. Nej jag ska ta första familjen fan.. Jag bestämde mig för dem först! Tror faktiskt att hon jag pratade med nyss bara letar efter någon till jul ändå. Känns inte så värst lönt..


Uppe med tuppen!

Gud vad jag är vaken tidigt idag! Det var väldigt länge sen får jag säga haha.
Idag/ikväll ska jag på kick off med jobbet ifall magen inte börjar krångla och göra mer ont..
Vi ska iallafall åka till Big Bowl i Danmark (jag jobbar på Big Bowl Sverige, finns ett till i New York också). Jag tror att vi ska äta där och sen bowla. Åker vid 17.30 och är hemma igen vid 00.00 tiden tror jag. Innan dess måste jag nog sova nån timme så jag orkar! Sen ska jag prata med världfamiljen lite också, yay :)

Uppdaterar senare igen, nu ska jag gå och prata med mamma lite som också är uppe hör jag.

Jag har bestämt mig

Jag har bestämt mig för att åka till The Greenwood family, som bor i Ashford, Kent (Förort). Ca 30 minuter med snabbtåg in till London tar det och detta är då jobbet som inte är som ett Au Pair jobb, utan bara, hämta och lämna barnen i skolan och sen hjälpa mamman hemma lite eftersom hon (vad jag har förstått) inte kan gå och tar massa medicin. De verkar supersöta och supersnälla. Mamman är verkligen jättevacker också och nästa år ska föräldrarna gifta sig! Så då kommer man att få vara med om ett engelskt bröllop också :) Åh, vad glad jag blir! Ska prata med henne imorgon på skype och då kommer vi att bestämma datum och sånt. Tror det blir 1 November som jag ska komma :)

Värsta minen..

haha, jag skypade med familjen redan nu istället för ikväll vid 20.00 och det gick jättebra, jag fick se barnen, vi pratade lite om lönen, hur arbetsdagarna kommer att se ut och sådär, allt var jättebra tills jag frågade om hon hade läst mitt CV. Hon svarade ja, men när jag frågade vad hon tyckte om att jag rökte fick hon värsta blicken och kollade skumt på sin man hahahah, som att jag inte kunde se henne. Hon såg alldeles förfärad ut. Hon hade tydligen missat det (hur svårt det nu kan va eftersom jag tycker jag har upprepat det 1000 ggr för att de INTE ska missa det). De skulle iallafall prata lite och sen höra av sig igen via mail till mig. Det är väl 99.99 % säkert att de inte väljer mig nu haha, de frågade hur många cigaretter jag röker per dag osv. Förklarade att jag självklart inte röker framför barnen utan bara på min fritid. Men, vi får se! Har ju en till att prata med idag, en singel mamma med ett barn som går i skolan = mycket fritid, yay!


Skype-date

20.00 ikväll ska jag ha en skype-date med en familj och en annan familj ska ringa mig någon gång på mobilen nu under dagen. Vi får se hur det går med dem, förhoppningsvis bra :) Tänker inte förhasta mig heller och bara ta första bästa som jag gjorde när jag åkte till USA, utan ska verkligen tänka igenom allting de svarar på, tänka och KÄNNA efter hur allt verkar, med barnen, deras ålder, mitt jobb, lön osv osv.

Men det blir nog bra tillslut :) Vill helst vara där innan November är slut. Så håll tummarna..

Just nu

Just nu har jag 6 olika familjer att välja bland i London/nära London. Det finns en familj som verkar så sjukt bra, det är mer att man är en personlig assistent istället för en Au Pair, man får bra betalt och man har mycket fritid. MEN, dem bor 45 minuter från London, jag vill helst bor närmre eller ja, mitt i London om jag får välja.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra där. Vad tycker ni?

Tryck F5!!!!!!

Så ser ni min nya snygga header! Nu har detta officiellt blivit en London-blogg :) Yay!

Vad tycker ni?

Daniel Norberg



Alltså denna snubben är ju helt jävla grym! Lyssna på hans version av Don't look back in anger, den är helt grymt bra! <3 Heja Daniel!

London

Turist-saker som jag vill göra när jag är/bor i London är:

Besöka Westminister Abbey (kyrka)


Besöka Madame Tussauds (vaxdock-museum)

Besöka King Cross station och platform 9 3/4 (Där Harry Potter springer genom väggen för att komma till Hogwards Express).


Kika lite på Buckingham Palace


Åka till Big Ben



Besöka Shakespears Globe (Teater där Shakespears pjäser sattes upp)



Finns ju 1000 andra saker jag vill göra, som att shoppa, gå på musikal osv, men detta är såna ture-turist grejer jag bara måste göra när jag är i London, även om jag inte kommer vara turist där haha. Åh, längtar!



jävla mage..

Har haft så sjukt ont i magen, eller ja mellangärdet/ryggen, de senaste dagarna. Just nu är det rätt okej, men innan idag ville jag bara dö. Ska ta mig till sjukan imorgon tänkte jag och kolla upp vad det är för skit. De flesta (även jag) tror att det är en kraftig magkatarr, jag hoppas på det, så det inte är något mer allvarligt..

Nu ska jag sätta igång lite musik och kolla vidare efter värdfamiljer i London. Dags att bli Au Pair igen!

Här får ni en fantastisk låt att njuta till

Mys-morgon

Mysigaste sättet att starta dagen på:
En skål med blåbär/vanilj müsli, fil och banan och en modetidning.






lill lördag

Igår blev det ett par öl på Möllan tillsammans med min kära barndomsvän Josse. Vi kom fram till att vi typ är de enda singlarna vi känner haha! Hur sjukt är inte det då? Bara för att vi är det så ska vi börja göra massa roliga saker tillsammans :) Men först ska hon åka till New York i tre veckor det svinet, hon ska hälsa på sin kompis som bor där! Hennes kompis fyller år under tiden och då har dem hyrt en limo som ska köra runt dem hela kvällen på Manhattan, från klubb till klubb. ÅH jag är svartsjuk! Jag vill till New York igen jag också!


att bo i london

Jag har tagit tag i livet lite grann igen, har sökt 4 fristående kurser med start i januari, hoppas jag kommer in på dem. Har även sökt jobb som reseledare och som nanny mitt i London. Vi får se vilket av dessa tre saker det blir, hoppas mest på nannyjobbet först och främst, sen reseledarjobbet och sist skolan (surprise surprise..)

Jag ligger nu i sängen men kan inte sova, har så förbaskat ont i min mage. Jag har haft det i någon vecka nu, som ett stort tryck över mellangärdet och ryggen. Är konstant hungrig också så jag misstänker att det är magkatarr men smärtan är helt ny för mig, har aldrig känt magkatarr på det viset förut. Måste gå och kolla upp det, för det är jättejobbigt. Känns som att jag har massa luft som bara trycker på, kvittar hur mycket jag än rapar och fiser haha.


Här har ni en skittråkig bild på mig just nu, syns att jag är trött va? haha

Jag stödjer!

Det är ju oktober månad nu, och som alla vet är det rosa bandet månad! Jag personligen tycker att man ska stödja forskningen året runt dock. Jag stödjer genom att skänka pengar och varje år köper jag en ny liten pin att ha på jackan och de senare åren har jag köpt olika produkter i affärerna som skänker en del till bröstcancerfonden.
Det finns en hel del olika saker man kan köpa, bl.a. det här:

Rosa Apoliva Bomullsrondeller (Apoteket), 19 kr/2 kr BCF
Rosa Försvarets Hudsalva (Apoteket) 19 kr/2 kr till BCF
Champion Sportflaskor/SportBH/Linnen/Byxor (Stadium/Ellos) 20% går till BCF
MaxFactor False Lash Effect Pink Limited Edition 10 kr till BCF
Lambi Rosabandet Toapapper 6-pack 27 kr till BCF
Lambi Rosabandet Näsdukar 6*10 pack 14 kr till BCF
Rosabandet Innetoffla (Scorett) 99 kr/30 kr till BCF


Det finns såå mycket mer än detta! Ni kan alla hjälpa till! Vi måste få bort den jävla sjukdomen.

Hela denna månaden kommer jag att ha min "jag stödjer" bild, för att göra andra uppmärksamma på att det är viktigt att skänka pengar, även om det bara handlar om 1 krona! Klicka på bilden här nedanför och skänk pengar du med!

igång igen!

Hej finisar!
Ledsen att bloggen varit död ett par dagar, men nu har jag äntligen fått min nya kamera! Nu kan jag blogga mycket mer, med fina bilder och videos. Jag är helt kär i  min nya kamera, den tar fina bilder och har så jääkla många olika funktioner, bl.a. så är där inbyggd fisheye effekt, finare-hy effekt (där kameran själv tar bort finnar osv (om man har några) från fotona man tar och så är den ju vattentät också! Jag kommer att lägga upp bilder jag tagit med kameran snart :) Har inte tagit några speciella ännu, bara testat mig fram :)



 

 


RSS 2.0