Semester!

Nu börjar min semester på allvar.
 
Imorgon bär det av till London där jag stannar i 17 dagar, är sedan hemma i 2 dagar innan jag och bästis My beger oss av mot Egypten och Hurghada. Huuuuugh vad jag ska njuta! <3 Hörs när jag är i London! 
 
 
 

I knew the pathway like the back of my hand

Ikväll har jag gosat här hemma med Milla. Vi ses inte på ett tag nu så vi körde en tjejkväll med hemmagjord milkshake, os-tittande (olympiska spelen, inte mat-os, typ ånga) och skratt. Min fina <3
 
Jag ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och slå på en film.
 
Bjuder på en mysig låt och en bild från ikväll. Sov sött!
 
 
 
 

Jersey Shore

Nu är jag nästan klar med min lägenhet, bara min TV som ska hämtas imorgon och jag saknar den verkligen!
 
De senaste dagarna har jag legat i en Jersey Shore koma på soffan och bara kollat säsong efter säsong, SÅ-JÄVLA-BRA! Tänkte fortsätta med det nu med, ville bara uppdatera er om att jag lever! 

Ha det gott!
 
 

Pannacotta

 

Hej!

Jag har precis kommit hem efter en kväll med tjejerna. Vi samlades hemma hos Jasmine och där bjöd hon på massor av godsaker, bl.a. pannacotta med vit choklad - åh så gott! Jag ska försöka mig på att laga det en dag själv, vi får se hur det går! Iallafall, vi satt mest och pratade massa gamla minnen och hade det jättemysigt! 

 
Innan idag laddade jag ner ESC och nu ska jag se det, även om jag redan vet att Sverige och Loreen vinner! 
 
 

Nyinflyttad

Äntligen, efter 15 timmar, kan jag slappna av i soffan.
Sedan 11.00 i morse har jag (med hjälp av min storasyster) flyttat. Alla möbler är på plats nu samt en hel del dekorationer och sådär, det är väl mest alla kläder och skor som ska in i garderoberna kvar, tv:n ska upp samt ett par hyllor. Annars har jag bara 1 miljon kartonger och lådor som jag ska kasta, så fort jag hittar soprummet! Sprang runt som en råtta förut och letade men jag kunde inte hitta något soprum, så det ska jag fråga om imorgon!

 

Just nu känns det både bra och dåligt. Bra för att det är min FÖRSTA lägenhet och den är jättefin, dåligt för jag (även om jag inte vill erkänna det) saknar min mamma! Det slog mig innan att jag aldrig mer kommer att bo med henne, kommer vakna upp till en tom lägenhet utan en mamma som får mig på dåligt humör genom att tjattra medan jag fortfarande är halvt om halvt asleep. Nej, det går väl över, men just nu saknar jag min mamma.

 

Nu ska jag slänga mig i min säng och äntligen sova, förhoppningsvis känns det bara bra och roligt imorgon utan någon barnslig mamma längtan, hon bor ju faktiskt bara 15 minuter gångavstånd härifrån.

 

 

 


En liten sneak peak på lägenheten, kommer upp fler bilder när allting är på sin plats.

YAY!

Hej mina fina små följare!

Om två dagar (på tisdag), flyttar jag in i min nya lägenhet. Om jag är glad? Super duper exalterad kan vara ordet ni söker!
Då jag kommer att ha tillgång till internet innebär det också att jag kommer att komma tillbaka in i denna fantastiskt fabulösa bloggvärld. Erkänn, ni har saknat mig här?

Vi hörs snart igen, med ny blogg, nytt utseende, nytt hem, nytt liv, nytt allt! Ni ska bara veta vad jag har för surprice att berätta för er!


Freaky deaky smash over my friends


RSS 2.0