back in sunny london

är tillbaka i London nu och det är sketavarmt här med! sitter just nu i fairfield park med tjejerna och solar innan jag börjar jobba klockan 6. så skönt! hoppas att ni har det bra!

3 timmar

Har 3 timmar kvar har i Manresa innan jag ska ta bussen till Gironas flygplats. Dags att aka hem nu, buhu :( Idag har jag legat pa terassen heeeeela dagen fram tills det var dags for lunch (vid 3 tiden), da at vi Paella! Sa sjukt gotttt!
Har nog fatt lite farg ocksa, det hoppas jag iaf! Kommer vara hemma runt 3 inatt sa det blir inte mer bloggande idag, men puss pa er fina!

lite sur

har vantat pa att tjejerna ska bli klara sa att vi kan aka in till Barcelona i typ 1,5 timme nu. Har inte talamod for att vanta pa folk. Kommer inte vara lont att aka till stranden fan.
Halsningar fran en sur tjej

puuuh vaaaarmt!

Hej pa er!

Jag tar just nu en liten 10 minuters paus fran solandet pa Giselas balkong! Hon ar hos lakaren och jag ligger och solar. Det ar stekhett ute, nagot jag ar inte ar van vid, svennebanan som man ar! Igar kvall hamtade Raquel upp mig fran tagstationen i Manresa, och oj oj oj som hon skrek haha, mitt lilla hjarta. Hon var sa glad och fick mig att kanna mig sa valkommen som det bara gar! Vi plus hennes pojkvan korde och handlade mat till honom och sedan korde jag och Raquel och hamtade upp Gisela fran universitetet och aven dar blev det skrik och kramar. Mina fina spanska amigas! Efter det akte vi ivag och kakade pa en mysig liten restaurang innan det var dags att aka hem. Sa fort jag blivit tilldelad ett rum hos Gisela sa slangde jag mig i sangen och slocknade inom 4 sekunder, hade ju bara sovit 3 timmar de senaste 2 dygnen. Idag vackte Gisela mig och jag dromde nog fortfarande nar jag blev vackt haha, hon sa, Sabriiiinaaa, wake up! Och jag svarade, si si señor.
Nu ska jag ut och steka igen innan Gisela kommer hem, ska forsoka fa mig med henne ut och ata nagot mumsigt. Maste ata paella, akta paella fran Spanien!
puss
dalig bild fran Giselas terass, man ser hela staden och det ar sa vackert!
ps. blev av med min riktiga kamera igar nar jag vandrade runt i Barcelona. Typiskt mig! Sa det far bli daliga iphone bilder istallet fran denna resa

Framme i BCN!

Hej pa er! 
Sitter just nu pa ett internet cafe har i Barca, maste ladda min mobil. Dagen har absolut inte gatt som planerat, jag virrade ivag mig sjalv och hamnade ensam i Barcelona, istallet for att aka till den andra staden Manresa haha. Aja, jag har gatt runt i 6 timmar, stekhett vader, jag alskar det! Det blev en tur till stranden (tog mig bara 1,5 timme att hitta dit), saaa sjukt skont att sola! Nu ska jag strax ringa Raquel och bestamma med henne hur jag ska gora. Uppdaterar er mer senare under resan och alla ni som mailar och kommenterar fragor; Jag svarar nar jag ar tillbaka i London igen!
Bild fran idag, saaa skont!

waiting around

Arh.. 02.00 ar klockan och jag vantar pa att ga och lagga mig. Synd att grabben ar ute och svirar med sina vanner sa jag maste halla mig vaken. Asch, somnar jag sa far han val sova ute eller aka hem! Ville mest ge er en uppdatering. Om 3 dagar aker jag till Barceloooonaaa!
Puss

I had a visit from my best friend

BTW. Yesterday I went to the cinema with my friend Hayley, we watched "Friends with benefits" starring Justin Timberlake, so I thought I might share a picture of me and him from 2 weeks ago. My little baby!

I remember us now, but I forgot what we felt like

Perfekt dag!

Imorse 0815 landade min fina bästis My här i London. Även om detta innebar att jag fick lämna min varma säng och min mysiga man för att möta up henne så har denna dagen varit perfekt! Vi har varit på Madame Tussauds, gått runt i ÅTTA timmar i  London, festat och fått mig att kissa på på mig på tunnelbanan av allt vårt skratt! Fan vad jag älskar att hon är här, önskar att hon aldrig behövde åka hem!


attorneys
RSS 2.0