hämta nya bilen.

Ska iväg och hämta bilen idag, wow, min alldeles egna bil :D Så konstigt det känns, men jäkligt härligt! Bloggen får lida idag, har massor av grejer att göra. Men vi hörs igen senare. ps. Bloggen kommer komma tillbaka på ritkigt igen när jag får hem den nya kameran, går inte att fotografera med den jag har just nu, blir inte bra bilder alls!

ps 2. jag har stängt av kommentarfälten tills lite senare, så det är därför det inte går att kommentera!

Dagens blogg!

Dagens blogg skulle egentligen ha avslutats igår klockan 15.00, men jag var inte hemma då, så nu utser jag vinnaren! Stort grattis till http://byalva.devote.se/

Nu blir det inte fler "Dagens blogg" - tävlingar på ett tag, utan jag kommer ha en ny annan sorts tävling här på bloggen, alldeles strax! Var gärna med i den!


Pusss

Förlåt!

Har inte uppdaterat på HELA dagen, så sjukt! Men jag har inte haft tid alls, har varit och jobbat och sen har jag varit och fixat en sak.. en rolig sak! Idag är det dessutom 1 år sedan jag tog mitt körkort, grattis till mig :) Och så fick jag en present av min pappa, en stooor present :D Gissa vad det var?

Ledtråd: brum brum!

Godmorgon mina hjärtan!

Vaknade nyss till och var helt pigg! haha, galet.. jag tryckte igång datorn bara för att se om jag fått ett viktigt mail som jag väntar på, men det hade inte kommit ännu. Kommer säkert senare idag!


Jag måste bara bjuda er på härligast comhem-reklamen, deras bästa tycker jag! Mina favoriter? Ullared, Maria Montazami och "Jag är döden!" hahahha, skrattar så jag nästan kissar på mig. De är så jääkla bäst!


 

Godnatt igen då, hörs väl om 5-6 timmar  haha. Puss

Typiskt..

Jag har fått virus på datorn!! Så jävla irriterande att jag fått det just idag när jag är tvungen att fixa massa musik inför jobb i helgen.. Åh, vad ska jag nu göra? Hjälp :(


Får använda min laptop tills vidare, men det suger när jag inte kan kolla film och serier på min andra dator innan jag somnar bara. Buhu, it's the end of the world :(



Godnatt då.. utan ett par avsnitt av the big bang theory, bara sova :'(

Ni är bäst!

Av er 7773, är det någon som verkligen gillar bloggen?
Följ mig isåfall på bloglovin!! :):) Då blir jag ännu gladare!

Tävling!

Okej, ni var gaanska många som ville ha en till "Dagens Blogg" så, då kör vi igen :) Men denna gången gör vi det lite annorlunda.

Eftersom ni är så många som är med varje gång blir det rätt drygt att klicka in på alla och själv lista ut vad de handlar om. Förstå mig inte fel, tycker det är jättekul att hitta nya bloggar. Men för att det ska bli lättare att välja ut en blogg så vill jag att ni skriver "Jag är med" + ett par ord bara om vad din blogg främst handlar om! Vinnaren utser jag redan klockan 15.00 imorgon!

Lycka till!

Dags för kval #2

Ikväll är det dags för andra kvaldagen i Idol. Jag blir nästan irriterad på tv4 att två av mina favoriter tävlar mot varandra idag, Elin och Alice. Åh vem hejar jag på.. Jag hoppas att Alice går vidare ikväll och att Elin blir ett wildcard på fredag.. Eller tvärtom.. Synd att Sassa också är med och tävlar ikväll, hon är grym hon med.. Av killarna så bryr jag mig faktiskt inte, ingen av dem hejar jag på direkt.. Vem hejar ni på och vem vill ni ska gå vidare ikväll?


bubblan

Är barnvakt ikväll, passar min fina systerdotter Tindra. Hon har världens sötaste andranamn, Bubblan :D Min storasyster kommer och hämtar henne om 40 minuter, lagom bra när Idol börjar! Just nu kollar vi på Avatar, hennes favoritfilm (min mamma tycker inte det är så bra att en 2,5 åring älskar en krigsfilm där de mördar och har sig haha). Men nu ska vi kolla vidare, vi hörs sen sötnosar!




Vinnaren är..

http://xjosefinex.blogg.se/!!!!! Grattis :)

Det här är beskrivningen av hennes blogg:

"Är en 19-årig tjej som går en gymnasielinje där jag utbildar mig till makeupartist, spa terapeut & hårstylist. min blogg handlar mestadels om makeup, tips & sminkningar samt en del om min vardag."



Klicka in på hennes blogg nu :)

Vill ni ha en ny "dagens blogg tävling?", ni bestämmer :) minst 10 röster "ja" isåfall..

nattshopping..

Det är inte bra att vara ledig och sitta uppe hela natten, då blir det lätt att man impulsshoppar.. Förutom en massa kläder så klickade jag hem en annan liten goding.. Någon som kan gissa vad det är? ;) Rätt svar vinner en länkning


 

 

Update: Jaa det är en kamera  (en vattentät, yay!) :) den som gissade rätt först var http://fridalarssonn.blogg.se/!



the twilight saga: eclipse

Jag måste nog vara den enda tjejen i Sverige (eller VÄRLDEN) som inte sett Eclipse! Jag är inget hysteriskt Twilight fan som de flesta verkar vara just nu, även om jag tycker att filmerna är helt okej. Både filmerna och böckerna hade dock varit bättre om inte Kristen Stewart hade spelat Bella. Jag gjorde misstaget att se första filmen före jag läste boken och tål verkligen inte denna tjej, hon är så dålig på att skådespela, så jag stör mig på hela historien bara för det. Men, jag är ändå Team Jacob, för han ser mycket bättre ut än fula bleka, glittriga Edward.

Jag har nyss sett slut min 4e säsong av That 70s show (är verkligen en tv-serie nörd).. så innan jag sätter igång en ny säsong, eller en säsong av en annan serie, så ska jag se Eclipse! Håller tummarna att den är bättre än New Moon..





Psst. Glöm ej tävlingen här nere :)

Dagens blogg!

Var med och tävla om att bli Dagens Blogg! Förutom äran att få bli dagens blogg, så har du chans att få tusentals nya läsare när du blir länkad här! Så vad väntar du på? Skriv bara "jag är med", och om du vill, skriv ett par rader om vad din blogg handlar om så att de andra som kommenterar kan fastna för din blogg redan nu :)

Tävlingen avslutas 28/9 klockan 18.00!




TÄVLINGEN ÄR SLUT!

Nyshoppat

Lite av det jag precis klickat hem :) Fint nu till hösten, hihi!


DAGS FÖR KVAL!

Nu är det dags för kval i Idol, enligt mig, den tråkigaste delen. Jag tycker det är så stelt och tråkigt när de inte står på den riktiga scenen och sjunger, men detta moment måste ju såklart vara med så vi kan välja ut höstens idoler.

Ikväll får man även se resultatet av vem som vann av Madeleine och Jamilla. Jag har självklart röstat och min röst föll på Madeleine! Jag tycker att hon förtjänar att vinna eftersom hon tagit idol på allvar + att hon alltid är så söt och glad och aldrig har gjort ett dåligt framträdande, till skillnad från Jamilla. Hon får växa upp lite och söka igen om något år!

Vem har ni röstat på? :)

 

Update: YAY! Madeleine är med! Se till att rösta vidare henne ikväll!
Det kan bli svårt när Linda är med (favorit bland mååånga), men jag hoppas verkligen på henne!

GLÖM INTE TÄVLINGEN! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN!

Bloglovin

Detta är ett inlägg riktat till alla er som gillar min blogg. Följ mig gärna via bloglovin! Där håller ni lättare koll på när jag uppdaterat min blogg, istället för att behöva klicka in här flera gånger om dagen för att kolla. Jag uppskattar ifall ni går med, men jag vill bara att ni ska gå med för att ni gillar bloggen, inte för att ni vill att jag ska följa er också. Jag följer bloggar på bloglovin som jag gillar och läser varje dag.  Jag tål inte kommentarer som "ska vi följa varandra på bloglovin, jag följer dig om du följer mig osv". Det är fel att följa bloggar av den orsaken!
Så, gillar ni bloggen så får ni väldigt gärna följa mig. För att göra det, klicka på bilden här nere.



Pluggat klart

Jag har suttit halva kvällen och gjort klart en uppgift i Samhälle B. Riktigt drygt, men det är något som måste göras! Dock skulle den varit inlämnad för 1 vecka sedan, men eftersom jag inte förstod uppgiften och väntade på svar från läraren (pluggar på distans), så har jag inte kunnat lämnat in den förrän idag. Men det var okej :)

Tips till er som tycker det är sååå drygt att plugga precis som jag, gör upp en plan och använd olika färgglada pennor. Det får det hela att verka roligare, även om det inte är det. Att planera tiden kring pluggandet gör det hela enklare också, men man måste hålla sig till planen!

Viktigast av allt: Ta pauser! Vissa behöver paus var 30:e minut, medan vissa inte behöver paus förrän efter 1 timme eller 2. Jag själv tar paus en gång i halvtimmen ungefär, men bara 5 minuter per gång då jag fixar lite med bloggen. Gör det på ert vis, så blir det lättare och roligare! Och glöm självklart inte att bunkra upp med något gott att knapra på medan din hjärna går på högvarv!


Vinnaren är utsedd!

Nu är tävlingen om att bli Dagens Blogg slut. Den lyckliga vinnaren är: http://claudiias.blogg.se/

Såhär beskriver hon själv sin blogg:

"Mitt namn är Claudia och jag är en 19årig tjej som tog studenten 2010. Här kan du få daglig inspiration när det gäller mode, men även följa med mig i mitt liv som nybliven student vid Stockholms Universitet. Då jag inte bloggar så spenderar jag min tid antingen framför allt plugg som jag har nu eller med nära och kära. Jag tar bilder med min lilla digitalkamera Nikon COOLPIX S630 samt min systemkamera Nikon D5000.
"




Det var svårt att välja ut en bra blogg bland alla fina som var med och tävlade! Därför kör vi igång med en till Dagens Blogg. Samma saker gäller denna gången, fram till imorgon klockan 18.00 :) Nu kör vi! Puss


Ps. Om du vill, kan du även kommentera vad din blogg handlar om, så är det lättare för andra läsare att fastna för din blogg direkt, redan här i kommentarsfältet :) Ds.


TÄVLINGEN ÄR SLUT!

sleep all day..

Hej sötnosar!
Vad många ni är som är med och tävlar om att bli dagens blogg :) Vad roligt! Tävlingen är inte slut förrän 18.00 så fram tills dess kan ni vara med!

Har precis ätit sen lunch/middag, blev en 10 bitars sushi och nu är jag riktigt mätt. Fick hem min jacka idag, den satt bra, så jag behåller den nog :) Lägger upp bild lite senare för batteriet på datorn tar snart slut och batterierna i mitt tangentbord på den andra datorn är helt slut så där kan jag inte sätta mig och blogga :(


Vi hörs snart!

7000 besökare!

Ser ni? Woh!



Glöm inte att vara med i uttagningen till Dagens Blogg i inlägget nedanför detta :)

Tävling!

Tävlingen pågår hela natten + dagen fram till klockan 18.00 (den 27/9)


För att vara med och tävla:
Kommentera i detta inlägg "jag är med".
För större chans att vinna (inget krav dock), skriv ett inlägg att du är med,
länka till detta inlägg och länka sedan ditt inlägg till mig här.


Man får kommentera hur många gånger man vill!


Förutom äran att vinna så har du chans att öka ditt besökarantal med flera tusen läsare!

Lycka till :)

 

TÄVLINGEN ÄR SLUT!

Ny kamera?

Jag känner att det är dags med en ny kamera, men frågan är vilken jag ska välja? Har kommit ner till 3 favoriter. En systemkamera och 2 digitalkameror. Den ena är billig men har bra pixlar, den andra är en bra systemkamera som man kan ta grymma bilder med och den tredje är en vattentät digitalkamera med bra pixlar. Åh vilken ska jag välja? Vad tycker ni? Tips, råd? HJÄLP!


min blogg på 1 min!

ÄÄÄNTLIGEN funkar mitt internet som det ska! Nu kan jag alltså ladda upp videon "min blogg på 1 min" (den blev några sekunder längre dock..). Jag tycker det är ett smart sätt att göra en sån här video när ens blogg blir större och större, jag får nya läsare varje dag och alla inlägg jag gör kan inte locka alla mina läsare, så då har jag gjort en liten video för att samanfatta mitt liv, alltså lite vad min blogg handlar om. Måste bara tillägga, att jag inte är 100 % nöjd med videon, har gjort den i WMM idag, brukar använda VideoMach annars, tusen gånger bättre. Men men. TITTA!


Mitt internet håller på och klyddar som fa...

100926_222213 (MMS)

Mitt internet håller på och klyddar som fan idag, så fort det funkar blir det lite inlägg. Tills dess, satc!

Nej, jag har inte dött

jag har bara haft jääävligt mycket att stå i, men det är slut med det nu och jag kan fokusera rejält på bloggen igen :)

Håller just nu på att spara "minifilmen" om min blogg. Jag blev inte värst nöjd med den eftersom jag vart tvungen att göra dem i WMM istället för i mitt vanliga program, VideoMach. Hur som helst, ni får nöja er med den :) Den går ju trots allt att titta på.. Nu då? Nu ska jag bara gå igenom lite saker här hemma, så hörs vi alldeles strax igen när filmen ladda klart :)

ps. vad har alla gjort i helgen? Tell me! länka gärna till era bloggar om ni har några, älskar att läsa nya bloggar :)

Nä somnat har man inte, har sjukt ont i ma...

100926_045722 (MMS)

Nä somnat har man inte, har sjukt ont i magen/ryggen fortfarande, eller inte magen utan mer mellangärdet :( hoppas det bli bättre tills imorgon.. Håll era tummar. Ni får iaf en godnattpuss bild från mig! Natti sötnosar

Dålig uppdatering

Det har det varit idag.. jag har ändå inte gjort mycket idag, bara varit taxi åt min kära vän jessica (ska snart iväg och köra henne igen), och sen körde jag hem en liten stund till min kompis jasmine. Annars idag har jag mest haft ont i magen och ryggen, så har legat i sängen och chillat!

Ska som sagt iväg och köra Jessica snart igen, de ska ut och festa någonstans. Efter det när jag kommer hem ska jag ladda upp en video - "Min blogg på 1 min". Kolla in det!

puss

update: Det blir inte en video idag, jag kom nyss hem efter en massa rundor runt i Malmö och är TRÖTT! Men imorgon kommer videon, och den råkade bli lite längre än 1 min :P

but i'll wait for the day you will see, you can't say no to me

Idag ska jag kila iväg och hämta ut paket som ligger och väntar på mig. Efter det ska jag laga mat till mig och mamma. Wokat blir det :) Jag mår lite sämre idag igen.. Typiskt, när jag är bjuden på maskerad ikväll ala Gossip Girl stil. Jag får se lite senare ikväll hur jag mår, ifall jag kan åka.. Hade varit skitkul!

masken jag har köpt är ganska lik den jenny har.

That 70s show!! Älskar den serien haha bäs...

100925_054705 (MMS)

That 70s show!! Älskar den serien haha bäst är den. Kommer nog somna snart så jag säger godnatt, vi hörs imorgon igen sötisar

Nytt på bloggen

Märker ni en skillnad med bloggen?
Jo, menyn är ändrar till små personliga boxar istället för det vanliga tråkiga som alla bloggar har och så har jag börjat annonsera med :) Det kan lika gärna göras nu när bloggen blir större, så man får lite mer kosing :)


Vad tycker ni? Niiice huh? :)

Videoblogg

Min första videoblogg.. Var snälla! Kommentera gärna vad som är bra/dåligt tills nästa gång jag gör en :)


Dagens outfit

Här kommer en knasig dagens outfit.
byxor+tröja+halsduk, h&m . jacka, bikbok. skor, din sko.

nu ska jag städa undan här på rummet och när jag är klar blir det en videoblogg, så håll utkik :)

Sticker iväg en stund

Ska iväg med bästis till netonnet och köpa ny mobil till henne:) Får se ifall jag också hittar mig något kul där, sist kom jag där ifrån med en ny mobil.. Vi får se :) Medan jag är borta kan ni kolla in denna videon som jag slängde ihop snabbt, som handlar om hur min sommar såg ut 2010 <3




Dagens outfit kommer senare! Ska be Milla ta några bilder :)
När jag kommer tillbaka vill jag se en massa kommentarer i inlägget nedanför detta, okej? :) Hjälp till att göra bloggen mer intressant!

Berätta för mig!

Varför ska man ljuga?

Jag fick en dösmart kommentar av en tjej idag, som skrev att jag ljög om att jag hade 7000 läsare när jag bara hade 11 bloglovin följare. Alla mina läsare använder sig inte av bloglovin och jag själv har precis börjat använda en för min blogg. Så.. här har du bevis och nu kan du stänga truten :)


 

Vad ska ni göra idag? Det är ju trots allt fredag!
Jag ska nog bara städa iordning här hemma, så gott det går med ryggen.
Sen blir det antagligen bara myspys ikväll :) Vi får se,
uppdaterar snart igen med dagens outfit och annat smått och gott :)

Godnatt små stjärnor!

Nu är det dags för mig att krypa ner helt och sova. Vi hörs igen imorgon, ni har varit så duktiga på att kommentera idag. Fortsätt så :) Sötisar! Natti Natti


två halvkassa bilder från jobb förra helgen
(DJ)




Mina favoriter

DKNY be delicious, Britney Spears Curious, Celine Dion Chic, Victoria Secret Noir.
Mina favoriter och de parfymer jag använder mest.

Jims Värld

Börjar känna mig bättre nu, men fortfarande inte helt frisk. Ligger nerbäddad i sängen nu och kollar på Jims Värld som går på TV3. En mycket rolig serie tycker jag! Samtidigt som jag kollar håller jag på att svara på lite mail och fixa med annonseringen på bloggen. Snart kommer allt upp!

Åh, jag har glömt att berätta. Jag blev intervjuad av ett par tjejer till deras skoltidning! Så himla söta! Bra frågor och roliga att svara på. Ska få en kopia på det sen när den är klar :) Då kan jag lägga upp det här.

Vad gör ni? Någon annan som är en lika stor nattuggla som mig?


Dagens cravings




.. men jag får vänta till i vinter att skaffa mig dessa underbara materiella saker. Längtar!

svar på frågestund

Vilka är dina favoritbloggar?
Jag läser många bloggar dagligen, både kända och okända. Mina favoriter av dessa är de här tre tjejerna. Foki, Lisaplace och Sara Montazami.

 


Favoritresa och varför?
Åh, svårt val.. Men jag får välja 2 resor, en till USA och en till Spanien (Malaga). Det var egentligen inga resor, eftersom jag bodde i båda länderna en kortare tid, men det är ändå några av de bästa platser jag sett och upplevt! USA, för att det är USA såklart haha. New York är världens bästa stad, det finns allt där! Malaga, för att det är så vackert där, varmt, fina stränder, trevliga människor och god mat. Ett paradis!

 

Vad vill du få ut av din blogg?
Jag vill gärna att min blogg ska bli uppmärksammad så att  jag kan nå ut till fler människor angående min konst och andra projekt jag har på g. Det är ett snabbt sätt att visa sig och få folk intresserade och det är det jag vill få ut av min blogg - att få folk intresserade!

 

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Det beror helt på vilken lön jag får ut, samt vilken årstid det är. Men det ligger väl  mellan.. 1000 till.. ja, 10 000 som jag "råkade" bränna i somras :P

 

Vad jobbar du som?
Jag jobbar som DJ på en trevlig nattklubb/bowlinghall. Sen har jag även ett extraknäck där jag städar trappor 1 gång i veckan bara. Förutom det så målar jag tavlor som är till försäljning :) Det går bra, det går bra!

 

Hur gammal är du?
Jag är 21 år gammal

 

Nämn tre saker du aldrig skulle klara dig utan
Av materiella ting.. Pengar, cola och min dator skulle jag aldrig klara mig utan :)

 

 

 

Vad vill du jobba med i framtiden?
Jag vill jobba med något kreativt, gärna fortsätta med det jag gör inom musik och konst. Men hade även velat öppna någon sorts webbshop eller jobba på en tidning. Och någon gång i framtiden vill jag skriva min egen bok och få den publicerad :)

 


Vad är ditt favoritplagg på hösten?
Halsduken, helt klart halsduken! Jag har själv en s.k. tubhalsduk och jag älskar den! Så himla mysig är den!

 

Vad är din favoritfilm/favorit tv-serie?
Favoritfilm, enkelt. Baksmällan! Jag älskar den filmen och kommer aldrig att tröttna på den heller. Det här med tv-serier är lite svårare.. Jag är en riktig TV-nörd ska ni veta! Men om jag ska nämna några av mina favoriter så blir det, The Big Bang Theory, How I met your mother, That 70's show, Biggest Loser och Americas next top model.

 

 

Vilken mascara skulle du rekomendera mig?
Det är ganska svårt att rekomendera en mascara till någon när jag inte vet hur du ser ut, vad du har för storts ögon och ansikte osv. Men jag kan iallafall tipsa om mascaran jag själv använder, som är superduper bra! Det är en vattenfast mascara från märket Covergirl. Jag köpte ett helt lass med mig hem från USA, men man kan beställa den via denna hemsidan.

 

Hur många tatueringar har du och vart?
Jag har 5 tatueringar. De sitter: på ankeln, bakom örat, magen, nacken och snett ovanför nyckelbenet :)

 


Det var allt för denna gång :) Tack för era frågor!

Idol 2010

Strax börjar idol, den mest spännande delen enligt mig.. sista delen på slutaudition! Jag har mina små favoriter såklart, och de jag gillar bäst är Elin, Alice och Olle. Har fastnat lite för Malin också, gillade inte henne i början men hon växer i mina ögon varje gång jag ser henne :)
Det finns såklart andra jag gillar också, men just nu gillar jag dessa bäst!

Vilka är era favoriter?


update: katastrofavsnitt, men jag gillar söta madeleine också, hon är så himla positiv och söt hela tiden :)

Frågestund



Eftersom jag får en del frågor i olika inlägg så kör jag en frågestund här istället där alla frågor kan samlas på en plats! Har du ställt en fråga till mig innan men inte fått svar? Ställ om frågan här, då garanterar jag dig ett svar.  Som vanligt så svarar jag inte på korkade frågor angående sex och liknande, men gärna på skruvade roliga frågor - det är dem bästa :)

Vi kör på tills jag säger stopp!

STOPP!!



Nya jackan + frågestund!

Jag beställde hem denna jackan i svart igår, ännu en adidas.. Jag älskar min andra adidas-vinterjacka :) När det blir lite kallare ute och mer vinter så ska jag nog köpa en Peak. Men det får vänta, vi har ju typ sommar här fortfarande ibland.. I vilket fall som helst, vet inte om jag ska beställa hem den i röd istället? Svart matchar dock lättare till andra kläder.. Åh gud jag vet inte haha. Får väl vänta tills jackan kommer hem i svart och se hur jag gillar den. Vad tycker ni?





Jag har fått så himla många olika frågor av er läsare, att jag kör igång en frågestund alldeles strax. Håll utkik :)

sushi

hej godingar!
ryggen är fortfarande paj, så jag har placerat mig i sängen med en massa kuddar, täcke och inväntar dagens middag - sushi! jag älskar sushi, minns när jag precis hade tagit mitt körkort då åt jag sushi 12 dagar i rad eftersom jag kunde köra iväg snabbt bara och hämta. idag slipper jag det, utan mamma är iväg och handlar åt mig, jag kan ju knappt röra ryggen. kan inte jobba ikväll :(

vad gör ni för något idag?

Till alla nya söta läsare:

Följ mig gärna via bloglovin! Det blir lättare för er att hålla koll på när jag lagt upp nya inlägg. Vill ni, så kan ni kommentera här om ni går med, så kan jag ju alltid kolla in er och kanske följa er via er bloglovin också!

För att följa mig så klickar ni på ikonen högst upp i menyn till vänster, den rosa :)

Nu ska jag försöka sova en liten stund, mår inte alls bra. Ryggskott och illamående. Det är hemskt!

Puss på er sålänge, vi hörs sen igen!





OnePiece

Jag funderar över ifall jag ska ta och köpa mig en OnePiece att mysa runt med i vinter. Tycker de är så himla söta, speciellt på Isabelle, det var hon som fick mig att tycka om dem! Ifall jag nu bestämmer mig för att köpa en så blir det nog den här, visst är den söt? Ser så himla gosig ut!





Beställde förresten hem en vinterjacka igår, kan lägga upp bild på den om ni vill se? Kram!
(och nej, har inte kunnat somna pga denna jäkla ryggen, tabletten hjälpte inte mycket..)

godnatt finisar!

Nej nu ger jag upp.. är inte helt klar, men jag tog en tablett för ryggen och jag börjar känna av den nu. Går inte riktigt att koncentrera sig, utan jag vill bara sova. Så jag kryper ner i min mysiga Hello Kitty pyamas, fast jag ställer in glassen i frysen igen, den tog jag fram inför plugget. Vi hörs imorgon/idag finisar! Så jäkla kul att jag haft besöksrekord idag, och jag har ingen aning var alla ni tusentals läsare kommit från, för vad jag vet så har jag inte blivit länkad någonstans? Det är verkligen ett mysterium! Men, jag hoppas att ni stannar iallafall :)

Puss på er!


samhälle B

Jag har helt glömt bort att göra klart uppgiften jag har i Samhälle B ikväll, jag får sätta igång och göra klart den nu så jag kan skicka in den så fort jag är klar. För att göra det hela lite roligare så kommer jag uppdatera bloggen varje halvtimme, så det inte är för drygt att sitta och plugga plugga och pluga, utan kan ta lite pauser :)



Snart hemma, men har fått ryggskott tror j...

100919_023300 (MMS)

Snart hemma, men har fått ryggskott tror jag. Jävligt ont i ryggen har jag iallafall :(

jag är kär i låten


 

 

ps, fick ett sms av alexandra (aka kissie, pissie,  bajsi) innan, haha. hon tror att hot fungerar när man vet massa smaskigt som hon är rädd för att läcka ut.. patetisk tjej.

shoppat

Det har jag gjort.. Massa nytt snyggt :) Vad tycker ni?





(tidsinställt inlägg)

paus

Nu har jag en paus här mitt i allt jobbande. Sitter och käkar middag, innan det är dags att fortsätta slita ;) Vad gör ni ikväll? Antar att de flesta ska kolla på Idol senare, som jag kommer att missa.. Får kolla på tv4play senare!





Ny desgin, ny header!

Ser ni inte den nya headern, klicka f5! Denna headern är verkligen så jag! Den innehåller det jag gillar :) Ska ändra om bakgrunden också snart, men jag hinner inte nu för jag ska snart iväg och jobba, suck! Men jag bloggar ändå hela dagen, så oroa er inte :) Har med datorn och det mobila bredbandet!



Hej sötnosar!

Shit vad många besökare jag har idag :O Ni är runt 2000 snart, hur har detta gått till? Är jag länkad någonstans eller vad? Snälla kommentera hur du hittat hit.


Svar på några av era frågor:
Angelica, tack! Jag har gjort min header själv ja :)
Ellinor, det är en låt av Matisyahu som heter Time of your song! Håller med dig, fett skön är den!
Lovisa, ja jag använder photoshop, men inte alls ofta, använder mest photoscape :)




Ny design kommer upp idag! Så kika in lite senare för att se :)
Ställ gärna frågor! Puss!

tvillingtavlor








150 kr styck eller 250 för båda

tavlor till carro

Idag har jag målat lite nya tavlor som en tjej som heter Carro beställt.. En ser likadan ut som den jag la upp sist, bara för att hon ville beställa en exakt likadan, så bli inte förvirrade - det är INTE samma tavla :)








Kul att måla "barntavlor" som jag kallar dem :) Även om det är lite roliga och mer en utmaning att måla lite mer modernt och konstaktigt!

tisdag 21 september

Har fått 3 beställningar av tavlor, åh det är så kul! Älskar att måla och extra kul blir det när folk tycker dem är fina och vill köpa :)


Nu: Korpenfotboll!

Mina tavlor

Ser ni till vänster, där är en ny kategori som heter "mina tavlor". Där kommer jag att lägga upp bilder på mina tavlor som jag målar och jag börjar med att visa er dessa två. Den ena gav jag till min mamma i födelsedagspresent och den andra blev jag precis klar med och är en tavla till min fina systerdotter, hon är min prinsessa :)






Vad tycker ni? :)

nya tatueringen

100918_114219 (MMS)

sitter i nacken :) asnöjd är jag

tattoo # 5

Då var man tatuerad för femte gången då. Denna gång blev det i nacken, en text som alltid följt med mig. Jag säger bara en sak, FYFAN vad ont det gör att tatuera i nacken. Jag har aldrig tyckt det gjort ont när jag tatuerat mig tidigare men idag led jag verkligen. Fy..

Nej nu måste jag sätta igång, ikväll blir det 50 års fest och sen blir det pre-opening på en ny klubb i Trelleborg. Vi hörs :) Puss

Vill ni?

Vad sägs om en hel dags live-bloggning? Alltså, att jag tar med mig datorn hela dagen och uppdaterar minst en gång i timmen om var jag är och vad jag gör? Vad säger ni, låter det kul? Jag tycker det låter rätt kul, kan bli en hel del intressanta inlägg, när jag är hemma, är på jobb och snurrar skivor, eller när jag är och handlar etc. Vad säger ni? Kommentera!

tjock i halsen, svårt att andas

vad fan händer med min kropp egentligen? de senaste nätterna har jag vaknat upp alldeles anfådd, precis som att jag har glömt bort att andas medan jag sover. nu sitter jag här, tjock i halsen, svårt att andas och ska upp och jobba om 3½ timme - jävligt kul! Jag blir så trött på mig själv och min kropp, nu får det snart vara nog! Ska ringa min läkare imorgon och se vad det kan vara, sjukt jobbigt. Tills dess hoppas jag att jag lyckas somna, måste få sova lite.


comviq surf

hej sötnosar!
står på jobb just nu, har ungefär 1:52 kvar på All night long med Alexandra Burke, innan det är dags för lite Lady Gaga. Det är inte mycket folk här idag, herregud det är ju torsdag bara.. Men, pengarna rullar in hos mig ändå :) När jag slutar ska Milla färga mitt hår, eller slinga rättare sagt. Ska bli lite blondare bara, så inget konstigt :)

Här får ni resten av vad jag shoppade igår, puss!






köpte även lite smågrejs som en ring, klämmor och sådär. Blev även presenter till mamma, bl.a. målarduk, färg osv och så gjorde jag en fin tavla till henne :) vill ni se?


märks att det är löning..

Först och främst bjuder på en döhärlig låt som varit en stor favorit hos mig i flera år. Ni kan lyssna på den medan ni läser inlägget, smart va? :)




Mitt kort har gått varmt idag kan man säga, haha. som alltid när man får lön! Kom hem med ett par härliga saker rikare. Nu ska jag sooova. Puss :)


Dagens Outfit:

linne gina, byxor H&M (NYA), skinnjacka bik bok (NY), stövlar ellos




en del av shoppingen, visar resten imorgon!





aaah hjälp!

Jag blir galen, jag kan inte förstå hur man klipper ut bilder på detta viset, kan NÅGON berätta för mig hur jag ska göra och i vilket program? Jag har PS, picasa, photoscape och photofiltre men vafan, jag fattar inte! Haha. Det funkar fan inte för mig i paint heller, där jag bara kan dra linjer och sen ta bort osv, aah, snälla HJÄLP!!

Såhär (som jag ringat in) vill jag kunna klippa ut:




bild från isabelles.nu

If I had you!

Okej, jag älskar If I had you med Adam Lambert. Men jag älskar nog denna snubben mer hahahaha, hans läpp-synk är ju helt out of control! Haha, måste nog gå och byta trosor nu efter att jag kissat ner mig av skratt! Enjoy


fight the break of dawn

Sitter och myser här hemma medan det är ett riktigt ruskigt höstväder utanför. Sorgligt att sommaren är borta, men samtidigt skönt att man kommer in i sina vanliga rutiner igen. Imorgon ska jag jobba och efter det hoppas jag på en sväng inom Nova Lund för liiiite shopping.. Vi får väl se! Bjuder på en dagens outfit och en riktigt skön cover, den är så höstig och mysig!




Dream a dream, and what you see will be ..

Ni anar inte hur ont jag har i mina fingrar och händer just nu.. Har suttit och ritat/målat i stort sätt hela dagen. Fint blev det, men nu får jag lida lite. Ryggen har fått lite stryk den med efter att jag har suttit som en quasimodo när jag ritat.

Nej, om jag skulle avrunda kvällen med ett par avsnitt av TBBT. Bjuder er på ett par av de bästa klippen (enligt mig) från serien här (ja, de är rankade efter hur jävla roliga och bäst de är!):



1.  BAZINGA! Första gången jag såg det här, kissade jag ner mig själv!
(fanns endast med spansk sub där inbäddningen inte var inaktiverad)






2. I'm baaaack.. I'M BATMAN!!
Sheldon är hög på Valium <3
(DET FINNS INTE ETT ENDA KLIPP SOM MAN KAN BÄDDA IN!!! därför får ni länken, KLICKA!!)
http://www.youtube.com/watch?v=oQdpZV1yRhw&feature=related



3. Sheldon is the Flash!
Sheldon har druckit kaffe för första gången och blir riktigt speedad. Åh härliga klipp, älskar det <3

eargasm!

 

Fin söndagskväll med värmeljus och lite Ray LaMontagne.

 


 

on the front lobe of my left-side brains

God eftermiddag kära läsare! Hur mår ni idag? Jag mår alldeles utmärkt, även fast det var fest igår! Hade i stort sätt en mycket trevlig kväll som började på en 40 års fest och fortsatte (och slutade) på en 17 års fest haha. Snacka om att det var stooor skillnad på festerna!

Nu sitter jag och mixar med musiken inför torsdag när jag ska jobba. Längtar längtar längtar tills onsdag då jag ska köpa nya hörlurar att ha på jobbet <3! Och jag har ju glömt att säga till er! Nästa vecka ska jag tatuera mig! Det blir min femte tatuering :) Visar vad det är när den är klar!

Nej, nu ska jag bli klar med musiken och sen ska jag hoppa in i badet och chiillaa så länge jag orkar innan jag kryper ner i sängen och kollar på alla idol-avsnitt som visats i veckan. Det är KATASTROF att jag missat varenda avsnitt (förutom halva i fredags), ett sånt inbitet idol-fan som jag är (alla mina vänner har alltid mobbat mig för att jag är en sån idol-nörd...). Men så blir det när man jobbar och står i, då får nöjen komma i andra hand. Men det är ju å andra sidan ett helt fantastiskt sätt att spendera sin söndagskväll på!

Här får ni en bild och en låt, puss på er.




gles uppdatering

Det blir så när man har fullt upp, man är ju ingen etablerad välbetald bloggerska som väljer att lägga den lilla tiden man har över emellan alla planer, på att uppdatera bloggen. Inte jag iallafall, inte just nu!

Vad har jag för roligt att dela med mig då..
Jag har fått hem mina skor från Nelly! Alltid något, behöll de fina pumpsen men skickade tillbaka kängorna. Jag hittade ett par mycket finare på Nilsons, som dock kostar 200 kronor mer, men som kommer användas så flitigt så fram tills snön kommer.

På onsdag är det lön och då är det dags att handla hem massa grejs, bl.a. måste jag åka och handla nya hörlurar som jag kan ha på jobb när jag spelar, cd väska/väskor, present till mami som fyller år nästa fredag och lite annat smått och gott. Hittade väääärldens snyggaste armband på Indiska som jag bara måste ha. 149 riksdaler går det på, men lätt värt, så jävla snyggt är det.

Nu bjuder jag på ett par härliga låtar tills vi hörs nästa gång! Au Revoir










the smell of you in every single dream I dream

Vilken jobbig vecka det har varit, har varit uppe tiiidigt 3 dagar i rad. 04.00 är inte en tid man vill vakna och börja jobba på. Idag jobbade jag till ungefär 11.00, sen åkte jag hem och sov till 17.00. Nu ska jag snart iväg till mitt andra jobb, börjar 21.00 och slutar 00.00-02.00, vet inte riktigt när jag slutar, hoppas på tidigt för jag känner att mitt humör inte är på topp = behöver sova mer.


min syster är en kämpe

Innan jag bäddar ner mig helt vill jag bara skriva av mig lite. Är så fruktansvärt arg, irriterad och ledsen idag, p.g.a. en del olika saker. Bl.a hur man kan behandla en människa så illa som min storasyster blir och har blivit behandlad. Det är nu ca 5 månader sedan min systers stora kärlek gick bort från oss, han lämnade en dotter (världens finaste systerdotter) efter sig. Till saken hör att hans familj nu vänder min syster ryggen helt, för att stötta ett ex till Daniel istället. En tjej han var tillsammans med i 1,5 månad, ett par månader innan han försvann. Saken är den, att alla, även hon själv, vet att hon bara var ett tröstpris när det var problem mellan min syster och honom, han var aldrig kär i henne. Hon tror det (hur man nu kan tro det när en person skriver 16 gånger i rad till en "LÄMNA MIG I FRED"). Hon manipulerar och ljuger sig till tröst och medlidande av hans familj. De väljer att välja henne framför sin svärdotter och sitt BARNBARN. Det är något jag inte kan förstå, något annat jag inte heller förstår är hur folk kan hålla med dessa människor och smutskasta min syster. Ah, jag blir galen! Hon förtjänar inte detta! Min syster är världens bästa tjej och en riktig kämpe som orkar gå igenom detta skit mitt i hennes stora sorg. Kim, du är bäst, glöm aldrig det! <3


Hur kan man välja bort dessa två underbara tjejer?
Ni vet inte vad ni förlorar..




tuesday night

Idag har varit en dålig dag. Imorgon börjar jag jobba 04.30, yay liksom. Alltså är det hög tid att gå och lägga sig nu då.. Skitbra att jag sovit hela dagen sen jag kom hem från jobb då. 2 - 7 sov jag, hääärligt.


Kass kvalitet på mobilkameran? En aning!



I remember what you once said

Idag har varit en händelserik dag på många sätt. Jag mötte upp My i stan, efter att inte ha setts eller umgåtts på flera månader! Skandal, vi satt ju nästan ihop i flera år. Jag & min Myra. Iallafall, så åkte vi till Ikea, hon handlade massa inredningssaker till hennes och Kaspers lägenhet. Vi käkade även lunch/middag där (billig jäkla god mat ju!). Efter Ikea tog My bussen hem och jag gick hem till Milla där jag sitter nu! Min arbetsledare på jobb nummer 1 ringde och frågade om jag ville ha ett vikariat i 3 dagar och visst vill jag det! Ca. 30 minuter senare ringer min chef från jobb nummer 2 och berättade om mitt schema lite grann så nu har jag städ i 3 dagar och sen DJ i 3 dagar. Cashen rullar in.. Woh!

Har verkligen inget emot att jobba så mycket som möjligt, bara jag kan vara ledig när det händer roliga grejer, som nästa helg (tror jag det är? My?), då är det pre-opening på nya klubben Kräm. My har fått biljetter dit så det blir till att festa till det med henne och några andra :) Sen får jag inte glömma bort helgen i stugan som snart börjar närma sig, kommer bli så roligt!

Nej nu ska jag snart dra mig hemåt, börjar 05.30 imorgon så blir till att lägga sig tiiiidigt ikväll.

demografi, nativitet, mortalitet, migration osv osv..

Jag är helt slut i huvudet efter 3,5 intensivt pluggande. Jag lyckades iallafall bli klar med de två uppgifterna som skulle vara inlämnade. Den ena handlade om olika parti i Sverige, typ. Och den senaste om vetenskap som studerar befolkningsutvecklig. Nu är det slut på tråkiga ord och uppgifter och istället fokuserar vi på att jag fått hem paketen från Nelly! Tråkigt nog var det bara mina 2 t-shirts som passade. Klänningarna var helt konstiga, kjolen (som jag inte tog med på bild) motsvarade inte alls vad jag hade tänkt mig och skorna, mina älskade skor passade inte. Kängorna var för små och pumpsen var för stora.. Så, ska beställa nya i rätt storlek.

Nu vill jag handla godis, det är jag värd efter en hel helgs jobbande och plugg.

if your drink is in your hand, p-p-put your drinks up!



Bästa på länge! Diggar den som fan, även om jag inte gillat Sibel tidigare

nelly.se

Har jag tur så hinner mitt paket komma imorgon innan jag ska jobba. Håll tummarna!


renovering

Jag vet att min blogg är himla tråkig these days, därför tänkte jag göra en helrenovering innan det blir bloggning som vanligt igen. Nu är ju hösten tillbaka och likaså alla rutiner. Outfits, musik osv kommer att dominera i bloggen återigen! Vi ses snart, kisses!


ph1&2: by me


RSS 2.0