sex and the city 2

Jag vill se Sex and the city 2, helst snarast! Milla, vill du se den med mig?
En fråga till er som redan har sett filmen;
Är den bra? Bättre/sämre än ettan?


nytt i garderoben

dos cervezas por favor

Jag och Nattis älskar denna låten haha!

sunday bloody sunday

Inatt var det riktigt med röj på klubben, det var både sista nattklubbshelgen innan sommaren och lönehelg = succé! Vi hade möhippor, 50+ gäng, ungdomar osv osv. Jäääkligt kul :) Men trött var jag när jag kom hem inatt, fyfan! Somnade direkt haha! Snart kommer Nattis och hennes Lucas hit, eller, nedanför, så ska jag ta över bilen och köra oss till min syster för där hålls det barnkalas för Tindra! Yaaay :)


baywatch bruden

Tindra igår :)
Jag har världens sötaste systerdotter!




(jag kan inte vända den rätt, vet inte varför det inte funkar)

myskväll

Jag var helt pepp på fest idag men alla verkar vara helt döda, så vid 8 tiden åkte jag hem till storasyster för lite kvalitetstid med henne och Tindra. Jag hade roligt och klädde på Tindra hennes nya baddräkt och såna armpuffar, allt såklart i rosa Hello Kitty, så jävla söt är hon. Det roliga är att hon även fick strandleksaker (ni vet, hink, spade osv) i Hello Kitty. Hela hon kommer va en katt på stranden i sommar! Hello Kitty handduk med haha.

Vi har myst runt här hemma och sen körde vi iväg till Mcdonalds och köpte hem mat, det var första gången jag provade Big Tasty, helt okej var den, jääävligt stor bara. Vi hyrde även film, Sommaren med Göran och Blood and Bone. Syrran somnade efter 5 minuter av Blood and Bone så trött som hon var. Nu kollar jag på Sex and the city 1, måste se den så jag minns vad som hände eftersom jag snart ska se tvåan :) Längtar som fan efter att se den! Nu ska jag skära upp en prinsesstårtbit (hahah jävla tjockis!)och fortsätta med filmen. Det är faktiskt fredag och helg, det innebär att man får svulla, eftersom man är duktig och äter bra och tränar de övriga veckordagarna :)


Ja, tårta var det ja!

snyggaste kändisarna?

Jag satt och funderade över vilka som är de snyggaste kändisarna efter att ha läst om snyggaste kändisparen i en tidning. Jag kom fram till att det finns nog ingen som är snyggare än Jude Law i kändisvärlden (förutom hans hårfäste, det kunde varit lite snyggare..), samt Emma Stone, sjukt snygg är hon!





(klicka på bilderna för att göra dem större)



Vilka tycker ni är de snyggaste kändisarna?




you make me wanna shout!

Jag sitter och letar efter något att ha på mig på midsommar, men jag hittar inget speciellt fint! Klänning känns nästan som ett måste, det är ju faktiskt midsommar! Jag äger en vit klänning, men den känns så "student" aktig.. Aja, vi får se vad jag hittar på, kanske hittar en i stan senare om jag kollar där. Vädret är rätt irriterande idag, ena stunden jävligt mycket sol och värme, nästa sekund molning och kyligt.  Vi hörs sen! Puss :)

Måste bara..

..visa er den här videon från 2008 när jag och mina kompisar var i en stuga vi hade hyrt. Jag tycker den är sjukt rolig! 1. Jag blir sur för att ingen kallade på mig när det var dags att äta tårta 2. Milla får damp på att Jessica filmar henne 3. Jessica ger igen genom att dissa Milla.

Och fyfan vad jag äcklas när jag ser denna videon och inser hur tjock jag var, fy! Tur man inte ser ut så längre iallafall. Puss & Godnatt :)


and I can not text you with the drink in my hand

Det var en minst sagt intressant kväll på jobb idag. Efter att jag spelat i ungefär 30 minuter kom det in ett gäng killar, de var väl runt 10-15 stycken. De satte sig vid ett av de stora borden som är mitt framför dansgolvet/DJ båset och en av killarna fick efter en stund syn på mig och pekade (tyckte väl det var skitkul med en tjej som DJ). Han samlade ihop de andra grabbarna och jag såg att de planerade någonting. "Fan" tänkte jag och blev irriterad att jag hade glömt ta med min walkie talkie (som vanligt) och sen såg jag hur 4 av dem radade upp sig på dansgolvet framför mig, med ryggen mot mig och började knäppa upp sina byxor. Jag satte igång rökmaskinen snabbt som fan för jag insåg vad som var på väg att hända, och självklart kom det, dem moonade mig!! Jävla killar haha. Det roliga var att min chef såg det och hon och vakten kom dit och slängde bort dem. Egentligen skulle de bli utslängda från hela stället men på nåt sätt fick dem vara kvar, om de höll sig till bistro delen (där det finns bar, pokerbord och  massa annat). Nån timme senare kommer en av killarna fram till mig i båset igen och ber om ursäkt. Jag sa att det var lugnt och bara skrattade åt honom, så jävla farligt tyckte jag ju faktiskt inte att det var. Efter att alla hade bett mig om ursäkt så var de välkomna att dansa igen haha. Dock så blev både jag och min chef trötta på dem så den sista halvtimmen spelade jag BARA tryckare så att de skulle ha tråkigt och gå hem, eftersom de var de sista gästerna. 30 minuter tidigare slutade jag och det kändes bra! Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, för jag är så trött att jag ser i kors typ! Ändå har jag sovit hela dagen. Imorgon är det fredag och vi alla vet vad det betyder.. hell yes! FEST! Jobb igen på lördag så vi måste ta vara på fredagen alltså :)


Sara Montazami pratar svenska

Hon är sjukt söt!

Nytt i garderoben

Har köpt mig 2 nya jackor, den svarta har jag velat ha jättelänge så nu slog jag äntligen till. Jag köpte den ljusa med för att jag inte tycker man har svarta skinnjackor på sommaren.. dessutom var den billig. Så den får jag ha i sommar! Den låg under kavajer, tycker dock inte det är en kavaj, utan en bikerjacka!



fast car

Jag älskar Tracy Chapmans låt Fast Car, den är så himla mysig och fin. Jag älskar även Linda Pritchards remixade version av den, perfekt att festa till, lyssna själva:


If God is a DJ, Life is a dancefloor, Love is the rhythm and You are the music

Klev upp tidigt idag för att åka iväg till läkaren, cyklade dit, vilket var ganska skönt och jag vaknade till liv. Var så sjukt trött när klockan ringde imorse, men upp kom jag tillslut. Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova ett par timmar till.. haha, men jag ska faktiskt jobba ikväll så det är helt tillåtet :) Ikväll spelar jag 21-01 på Big Bowls nattklubb, så kom dit vetja, om du ändå är i närheten. Fritt inträde såklart (som vanligt) :)

 

where words fail, music speaks

Nu ska jag lägga mig i sängen, plugga in hörlurarna och försöka sova! Jag ska upp tidigt imorgon så känner inte för att sitta uppe halva natten och dega runt bara. En av de bästa låtarna kommer att spelas först, The Funeral av Band of horses.

När jag lyssnar på den så ser jag mig och mina vänner framför mig, en sen sommarkväll på stranden, grillandes marshmallows, cyklandes i solnedgången, skrattandes och framförallt lyckliga. En sån sommar hoppas jag på igen. Sommarkvällar är mysiga och mysigast är dem tillsammans med människor man älskar.

Tänk på någon som gör er lycklig och lyssna på denna låten, så förstår ni hur jag menar. (vissa tolkar dock låten som sorglig, och det kan den vara det med, den är så fin att den passar till allt!)



sommarplaner

Hur kommer det sig att man alltid gör massa planer så fort vädret har blivit fint? Aja, jag klagar inte för nu har jag massor av saker att se framemot i sommar.


3 juni - DJ på en privat fest
4 juni - Milla tar studenten (jag är anställd som paparazzi haha)
12 juni - 25 års fest hos Sanja
Midsommar - fest hos Linus med alla Lindeborgare :)
Liseberg
Sundsvall
Paris/Sista minuten



Jag älskar sommaren!

mysiga kvällar med vattenpipa hos jasmine

Ro ut med båten mitt på sjön tillsammans med Jasmine,
när motorbåten inte är tillgänglig vill säga.. haha

Middag och mys på stranden med My

 

 

Åh, mysiga bilder :)



Vill ha!

RSS 2.0