11 timmar

Jag borjar jobba om 55 minuter, har ett harligt 11 timmars skift framfor mig. Tydligen vantas det mycket gaster eftersom det ar en hel del stora matcher som spelas idag! Cant wait until I have my break! Haha!
Sa som ni forstar blir det inte sa mycket bloggande idag, slutar 1 inatt, (er tid) och da kommer jag sakert vara helt slut och somna direkt!

Sverige visit

Då är man tillbaka i London igen efter 3 dagar hemma i Sverige.. Var på farfars begravning i tisdags och efter det har jag umgåtts med familj och vänner, gått på malmöfestivalen och sådär. Hann med en utgång också tillsammans med My & Jasmine. Hade ett par riktiga toppendagar och ville verkligen inte tillbaka hit.. Har ju inga vänner kvar här eftersom att alla har åkt hem.. Men om 11 dagar kommer My hit så det ska bli roligt och om exakt 1 månad åker jag till Barcelona.


Farfars begravning <3Tindra blev alldeles kär i Orup när vi såg hans konsert på malmöfestivalen <3


Vi åkte lite karusell


Tova var nere i Skåne och hälsade på :):):)


Utgång med Jasmine & My <3


Wille Nilsson

Vila i frid finaste farfar ♥

Jag hann aldrig säga hejdå till dig.. Saknar dig så.

Gud tar tillbaka de finaste

Forst tog han hem min fina svager Daniel, sedan tog han min fina van Malin och nu ar det min fina farfar som han snart kommer att dra upp i himlen. Min fina farfar som varit sjuk i sa manga manga ar.. Haller pa att forsoka boka biljetter hem till Sverige snarast sa jag kan halsa pa honom innan det ar forsent.. Pappa skickade ett mail att han inte har langt kvar. Sa orattvist! Daniel fick bara bli 29 ar gammal, Malin fick bara bli 21.. alldeles for tidigt. 2 sjukdomar som tog ifran oss alldeles for viktiga och unika manniskor. Farfar har fatt leva ett langt och fint liv, upplevt mycket har i varlden, rest runt och sett nya platser tillsammans med farmor, alltid haft ett leende pa lapparna fast han haft ont. Lilla farfar som alltid holl pa att snubbla eftersom att hjarnan var fortare an benen :) Vi fick alltid saga till honom att inte ga sa fort att han slog sig! Jag kommer verkligen att sakna dig farfar, varldens basta farfar ar du!! Du och farmor har alltid funnits dar for mig i vatt och torrt och ni har alltid uppmuntrat mig till att se varlden och folja mina drommar. Jag hoppas du ar stolt over mig, for jag ar stolt over dig, att ha dig som min farfar <3 Jag ar glad att du fick bli sahar gammal, aven om du lidit de senaste 10 aren.. Fina farfar, jag alskar dig.
Barcelona

Bokade och betalade nyss biljetter till Barcelona! 26-29 september åker jag och det ska bli så himla roligt. Jag har aldrig varit där förut, bara i andra delar av Spanien. Ska bli sjukt sjukt sjukt kul att se nya saker. Kommer att bo ca 30 minuter utanför Barcelona (i Manresa) hemma hos min älskade Gisela som lämnade Kingston igår! 1,5 månad kvar, tagga!
Måndag och ett inlägg som jag lovat er!

Hej fina ni!
Idag har vi 25 grader, strålande sol och jag är för en gångs skull LEDIG när detta inträffar! Jag har varit hemma hos min vän Hayley och solat hela dagen. Nu sitter vi här på mitt jobb och ska strax käka en tidig middag och ikväll ska jag och James gå en lång runda i Kingston och mysa. Det långa inlägget kommer att komma senare idag eller imorgon! Hoppas ni förstår att jag vill ta vara på mina lediga dagar nu när det är soligt och fint.

Ta hand om er, saknar er! <3


en bild på James när vi var på äventyr i Richmond Park för ett par veckor sedan.

RSS 2.0