olle hedberg

Merveilleux, fantastique, feux d'artifice! Galet bra!



let it snow, let it snow, let it snow..

Idag snöar det! För första gången här i år :) Mysigt! ligger och kollar ut på snöflingorna som virvlar runt i luften. Älskar snö!! :)


30 dagar med personliga sanningar

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag har 5 syskon. 2 systrar och 3 bröder. Jag har inte träffat mina äldre bröder sedan jag var liten, samma med en av mina storasystrar, så jag ser inte riktigt dem som syskon, vi träffar aldrig dem. När jag var 6 år fick jag en lillebror, men han dog vid födseln <3 så honom har jag aldrig lärt känna, han skulle ha varit 15 år nu. Så, den som lämnas kvar då är min älskade storasyster Kim. Hon är världens bästa storasyster. Hon är 6 år äldre än mig men vi är lika gamla i sinnet, hon är som en bästa vän! Hon har gått igenom väldigt mycket det senaste året då hennes fästman gick hastigt bort från oss och hon förlorade även sin pappa (vi har samma mamma bara). 2010 har varit ett jobbigt år för henne, men hon lyckas ändå hålla huvudet uppe och försöka vara positiv och det beundrar jag henne såå mycket för! Jag älskar dig, finaste storasystern! <3

snygg kille

Idag plingade det på dörren vid 10 tiden, vem fan kunde det vara tänkte jag? Jag öppnade dörren och där stod en snygg grabb som tydligen ska hit i veckan och fixai trädgården. Kanske bör man springa runt halvnaken i köket samtidigt? Vi har trots allt en hel vägg av fönster ut mot trädgården nämligen.. Nej, jag tror jag nöjer mig med att sitta och smygtitta ner på honom via fönstret i mitt rum istället! Så, can't wait :P

30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.



mjukisbyxor och solglasögon från primark, skor och hoodie från ellos (adidas), avklippt tshirt från new york, jacka från h&m, tovas halsduk, mössa jag köpte i ett stånd i Sutton.

shopping

OBS, MEDDELANDE TILL  MIN SYSTER KIM!!! OM DU INTE VILL SE TINDRAS JULKLAPPAR, LÄS INTE DETTA INLÄGGET!!!!!!!!!!!! :)


Julkapp till pappa, en fin liten slips :)



Julklappar till Tindra (Disney diadem, klämmor och tofsar + en barbie), och en disney presentpåse att lägga julklapparna i :)



nödvändigheter till mig själv, fotbadsgrejer, lösögonfransar, nässtrips och ansiktsrengöringsmedel.



Byxdress från New Look, love it. Såhär ser den ut på:





Köpte mig en ny parfym, fick bli en Ed Hardy parfym, bara för den luktar så sinnessjukt gott!!!! Lite dyrare än de flesta parfymer, men totally worth it!


29 november

Herregud var har denna månaden tagit vägen? Tiden bara rusar iväg!

Ligger i min säng just nu, har precis lämnat Hannah på skolan och är nu ledig fram till 17.15, så jag funderar på om jag ska ta mig en liten tupplur innan jag börjar städa eller om jag ska skita i att sova och somna tidigt ikväll.. Hum.. Nej, inte så svårt val, det blir en powernap nu! Vi hörs senare idag, då ska jag visa lite vad jag bränt mina pengar på!


'
Jag i fredags, hemma hos mig innan utgång!

30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 9 – Min tro.

Jag är kristen, men är inte troende och praktiserar/utövar den inte. Något jag däremot tror på är ödet och karma. What goes around comes around liksom. Ödet tror jag på mest, det är så sjukt ibland hur det gå! Om man tänker efter så finns det många tillfällen i livet som man tänker "men oj, hade jag inte gjort det så hade det där andra aldrig hänt!". T.ex. hade jag trivts bra i USA som Au Pair hade jag aldrig åkt hem tidigare och då hade jag fortfarande varit där och aldrig åkt hit här till London och träffat alla fina människor här. Ödet spelar in väldigt mycket!


Jamie's Italian

Okej, idag har jag varit ute länge! Vaknade vid 10 tiden och chillade runt här i huset fram till 13.00 ungefär då Vicky (au pair från Kanada) ringde och frågade om jag ville med henne och de andra på lunch. Självklart ville jag det så vid 13.30 slöt vi upp utanför Alberts som är en mysig pub. Tillsammans traskade vi ner mot Kingston town och the river. Vi gick till Jamie's Italian som är en restaurang som ägs av den världskände kocken Jamie Oliver, ni vet väl vem det är? Jag tänkte "oh shit! detta kommer bli dyrt!". Tjejerna kom en liten stund senare, det var Petra (slovenien), Francesca (Italien), Myriam (Spanien) och Gisela (Spanien). Jag och Vicky började med vars en espresso martini, som är typ vodka, kaluha och KAFFE mixat ihop i ett martiniglas och fastän jag HATAR kaffe så var den riktigt god! Middagen ska vi inte prata om.. har aldrig ätit något så gott i hela mitt liv!!! Jag och Petra beställde samma dish, vilket var "Wild Truffle Tagliatelle" och det här är beskrivningen av rätten:

"Finely shaved wild black truffles tossed with butter, Parmesan and nutmeg. A real luxury"

Och det var verkligen luxury!!! Fy satan vad gott det var! 8.90 pund kostade rätten.. sinnes billigt!! 1. Det var tryffel (typ det dyraste du kan äta) och 2. det var jamie olivers restaurang. Men åh, hit kommer jag gå mååååånga gånger! Älskade pastan! Vi satt på restaurangen i ett par timmar iallafall innan vi begav oss ut på presentjakt åt Giselas värdbarn. Kvällen avrundades med en varm svensk julcider på Alberts! Mums!


espresso martini!



best chef in the world, jamie oliver<3

30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

USA, New York, Times Square. Behöver egentligen inte skriva något för det var så fruktansvärt coolt att stå mitt på Times Square och titta upp på alla billboards. Jag älskade det. I öronen spelades "Empire state of mind" samtidigt och det gav en riktigt cool effekt i kroppen. Tänk er själv att stå mitt på stället Alicia Keys sjunger om! Nej, ni får se ett par bilder och kolla in ett litet videoklipp jag filmade där istället. Ett av de bästa ögonblicken någonsin! Snart ett helt år sedan.. <3





penis

skrev precis ett skitlångt inlägg om hur dagen varit, men så laggade datorn och jag var tvungen att starta om den. så typiskt.. men kortfattat: jag älskar min värdfamilj, bilder från igår kommer upp imorgon, jag vill vakna med lite kommentarer här imorgon tack! godnatt!


flygbiljetter

Nu har jag köpt mina flygbiljetter hem till Sweden och back! Lämnar älskade London den 15e december och kommer tillbaka den 5e januari. Nästan en månad hemma i Svea-land! Kommer att fira jul, nåyr och min födelsedag himma :)





shoppat


Leopard Bolero


prydnas-ren :) sötig!



örhängen



söt kjol!




Resten får ni se en annan dag för nu sitter jag, Tova och lilla Hannah i mitt rum och gör oss iordning inför ikväll! Inte Hannah dock, hon håller oss bara sällskap :)

hos tova

Sitter hos tova nu, tog mig kanske 30 minuter att få henne att öppna dörrjäveln! Hon stod i duschen haha och jag var så snäll och körde hit för att hämta henne. Dumma Tova! Nu är jag iallafall här och hon ska byta om sen ska vi dra och handla dricka innan vi åker hem till mig. Ikväll blir det fest! Vi ska dra till Oceana i Kingston, första gången vi ska dit så vi får se hur det är där :) Hörs sen igen, med bilder på vad jag shoppade igår!



shoppat!

Idag har jag shoppat ska ni veta, både julklappar och till mig själv! Jag ska ta kort på allt och visa er, men det får bli efter att jag har nattat ungarna. De kollar på deras favoritshow just nu - The Simpsons!! Efter det är det tandborstning och läsning som gäller fram till 20.00, så efter det någongång kommer bilderna :)


30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän är även min äldsta vän, vi har känt varandra sedan den lilla skiten föddes (okej, hon är bara 6 månader yngre än mig, men iallafall!). Våra föräldrar har känt varandra läääänge, så självklart fick vi hänga även som små bebisar :) Hon heter Milla och är världens finaste och bästa vän! Hon är nog den enda i hela världen jag kan prata om allting med, den enda som vet exakt allting om mig och den jag litar på till 1000000 %

Jag behöver inte skriva så mycket mer för hon vet redan att hon är bäst och om ni inte är vän med henne, då har ni missat något helt fantastiskt!! Jag älskar dig min bästaste vän!


svar på kommentar:

Marie om livet som au pair:
Fast det där är väl inte helt sant. Du säger att du trivs nu i London för att du har en bra familj. Om du hade haft en bra familj i USA hade du ju trivts där också och stannat...


Svar: men läääääs för fan, skrev ju ordagrant "annat var det när jag var i USA, hatade det! Sämsta området hamnade man i, även om man tror att det ska va sååå himla coolt och lyxigt, så lever man bara i den bubblan i ca 1 vecka innan man inser hur jävla kasst det är!" ALLTSÅ INGET MED FAMILJEN!!! Utan med landet/staden! Familjen var bäst, men stället jag bodde på SÖG! Så innan ni kommenterar sånt här, lääääääs vad jag har skrivit!!




dagens planer:


◊ till primark och köpa en mössa + vantar!!! (fryser ihjäl om kvällarna)
◊ köra hem till tova
◊ luncha på ikea <3
◊ lämna in min iphone och få den upplåst + laga skärmen
◊ hämta Sam & hans kompis Sam på skolan, lämna kompisen hemma + plocka upp Hannah där
◊ barnvakt hela kvällen


hörs snart!

Trött tjej.se

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men inläggen jag planerat får vänta till imorgon, jag är så satans trött. Tänker sätta igång säsong 7 av vänner och sedan sovaaa! Längtar tills jag kommer hit efter jul, då ska jag ha med mig massa andra tvserier och filmer hit. Och BÖCKER! Ah! Hoppas att jag får Andreas Carlssons senaste bok Dandy i julklapp. Har önskat mig den, av både syster och mamma, så kanske får jag två! hihi. Hörs imorgonbitti! För att ni inte ska vara allt för ledsna så bjuder jag er på en av de härligaste låtarna just nu. MJ ft Akon - Hold my hand!


puuuh!

Sådär, har precis tränat boxning i 30 min, struntade i yogan för den var så tråkig! Nu är jag iallafall genomsvettig och ska hoppa in i duschen diiiiiireeekt!


livet som au pair

Det är fan världens bästa jobb alltså, jag älskar det! Iallafall nu, annat var det när jag var i USA, hatade det! Sämsta området hamnade man i, även om man tror att det ska va sååå himla coolt och lyxigt, så lever man bara i den bubblan i ca 1 vecka innan man inser hur jävla kasst det är! Men jag måste ju säga att jag älskar att vara Au Pair i London (världens bästa stad, 10000 ggr bättre än New York, LA, Tokyo osv osv), just hos denna familjen! Jag jobbar inte mycket faktiskt, jag går upp på morgonen vid 7, väcker barnen 7.15, ser till så att dem klär på sig sina skoluniformer, äter frukost och borstar tänderna. Sedan lämnar jag Hannah på skolan och sen är jag fri! Mellan 4 och 6 (beroende på vilken dag) så kör jag och hämtar upp barnen och sedan är det läxläsning och middag som gäller fram tills föräldrarna kommer hem vid 7 och då är jag fri igen! För detta jobbet får jag väldigt bra betalt. Bra pengar + mycket fritid = världens bästa jobb!!

Nu ska jag sätta igång och "spela" lite Wii fit, ska köra yoga i en timme tänkte jag, sedan blir det dusch och göra sig iordning innan det är dags att åka och hämta Sam på skolan :) Kommer att uppdatera dagens sanning senare och då ska jag skriva ett helt inlägg om min bästa vän <3


Good morning!

just nu i mitt rum. myyyys

 

Ska strax dra till kemtvätten och lämna in kläder och sedan ta mig ner till primark för att lämna tillbaka en kjol. får se om jag hittar något annat skoj. det blir till att promenera dit för det är soligt och fint ute + att jag inte vet vart jag kan parkera mitt i stan, förutom i p-huset då! men innan jag drar ska jag ringa tova!
hörs sen, med dagens sanning <3

 

 

 

Harry Potter 7 part 1

Ikväll ska jag äntligen få se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1!! Var egentligen meningen att jag skulle gå och se den på söndag helt själv (buhu) men jag pratade nyss med Tova och hon frågade om jag ville med henne och hennes värdmamma och se den. YES OF COURSE!! Så nu har jag suttit och förklarat för Tova vad som hände i den senaste filmen haha. Så fort min värdmamma kommer hem (hon är bara iväg snabbt) så ska jag ta bilen och köra hem till min Tovis! Ååh så kul, är så exicted!!!



30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag har idag varit rätt chill, ni vet ju redan att jag var iväg och handlade med min värdmamma och fikade med Katarina. Annars så har jag inte gjort mycket, körde nyss och hämtade Sam på skolan! Det enda ansträngande jag gjort idag är att jag slängt in 3 maskiner tvätt och strykt 5 skjortor. Nu ska jag alldeles strax kila ner och käka med familjen, efter att jag pratat klart med Daniel, ni vet allas vår kära Idol-Daniel ;). Kul att skryta att man känner en kändis, wouhu! Nej men han hälsar!


from here on now, I'll be your commander!

Hejsan läsare!

Idag har jag inte hunnit blogga överhuvudtaget! Jag har varit iväg med min värdmamma och fixat lite, handlat och så. Har även varit och fikat med en annan svensk au pair som heter Katarina, trevlig prick :) Klockan 4 ska jag befinna mig utanför Sams skola då han slutar och efter det ska vi hem, göra läxor och äta middag! Sen var även denna arbetsdagen slut. Galet! Nej, nu ska jag ner på nedanvåningen och chilla tills det är dags att köra. När jag kommer hem så kommer dagens sanning upp! Kika in lite senare :)


puss


ps, skypade med min systerdotter häromdagen, charmfis ;)

populär musik i London

En sak jag stör mig med vissa låtar här är att de är censurerade, t.ex. "Fuck you". Här sjunger dem istället "Forget you", haha så nördigt. Tänkte iallafall lista mina 3 favoritlåtar som spelas varmt på radion här (Kiss FM, my favourite radio station).








30 dagar med personliga sanningar

Har tagit en liten paus här i städningen så tänkte uppdatera er med dagens sanning!



♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Denna frågan ställer jag mig själv ofta. Jag är en person som verkligen klarar mig själv, men ändå kan jag inte låta bli att längta efter dagen då jag träffar den jag ska leva med resten av mitt liv. Känslan man har med sin själsfrände måste vara otrolig! Kärlek är fint, vackert, magiskt.

Eftersom att jag inte hittat mannen i mitt liv får jag väl berätta om min största kärlek nu och det är min systerdotter Tindra. Hon är det finaste lilla liv på denna planet och jag undrar hur sjukt det måste kännas att vara mamma, rättare sagt, när jag blir mamma. Kommer ju älska sönder mitt barn, så mycket som jag älskar min systerdotter! Hon är bäst! :)




Vill ställa en motfråga, vad är kärlek för dig?



30 dagar med personliga sanningar


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Idag har jag ätit mumsig mat! Jag åt inte frukost för jag vaknade för sent för det, så första målet var lunch tillsammans med familjen. Det blev grillad kyckling med ris, ärtor och ketchup. Suuupergott var det! Efter det har jag även ätit 2 brownies som var över från igår hihi. Mumsigt och gott! Till middag tänkte jag laga pasta med pesto och rostade solrosfrön till barnen och till mig själv blir det något annat tror jag. Det finns paj och fisk över från igår men jag vet inte? Vi får se haha.


Är förresten barnvakt idag, har varit det sedan klockan 13.00 och ska vara det tills ikväll för mina värdföräldrar är på bröllop! Det är kul att vara barnvakt här för vi gör bara massa roliga saker. Hittills har vi bara spelat massa massa massa Wii, vi har turneringar osv. Vi ska titta på en film lite senare innan barnen ska lägga sig vid 19.30. Skola imorgon ju och jag ska hämta Sam för första gången på hans skola där det tydligen ska finnas en riktigt snygg Au Pair kille. Vi får väl se, hihi. Hoppas på ögongodis :)



Hörs sen, nu är det min tur att spela Super Mario!

last night

herregud vilken kväll vi hade.. Tova, Saskia och jag började kvällen hos mig med att göra oss iordning och förfesta lite, sedan drog vi in till London och Oxford street. Vi drog dock aldrig till lyxklubben jalouse eftersom vi var dösena och när vi kom dit var kön riktigt jävla lång (även om vi stod på listan) så vi drog till TigerTiger istället, hade sjukt kul där och jag kom hem vid 11 imorse, hahaha. Jag och Tova hittar alltid på dumheter tillsammans, men det är inte så farligt som ni tror - det är värre! hahaha, but, what happens in London, stays in London! Ett par bilder kan ni få iallafall :P












30 dagar med personliga sanningar

♥ Dag 3 – Mina föräldrar


Min mamma: Min mamma är en otroligt stark och omtänksam kvinna som tyvärr har hamnat fel i livet tidigare. Hon har förlorat mycket i sitt liv och ibland känns det så orättvist! Men hon är alltid mån om att jag och min syster ska ha det bra, hon ställer alltid upp för alla, ibland mer än vad hon orkar. Hon har alltid gett mig alltid jag velat ha och jag har inte varit det snällaste barnet direkt mot henne, men hon är världens bästa mamma och jag älskar henne så! ♥




Min pappa: Min fina lilla pappa som alltid uppmuntrar mig till att göra saker här i livet. Han har alltid stöttat mig till 100 % i mina beslut och jag uppskattat honom så mycket! Det är han som fått mig intresserad av musik, som lärt mig spela och sjunga och tralla direkt från hjärtat. Han har också alltid försökt ge mig allt jag behöver och vill ha, senast fick jag en bil! Fina pappsen, jag älskar honom mycket! ♥


(pappsen i skype, när han inte riktigt visste hur det fungerade hihi)

30 dagar med personliga sanningar!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Detta är ett gaaanska svårt ämne för mig att skriva om då jag inte känner att jag varit kär på riktigt, visst har jag haft små förälskelser och så, men jag har aldrig känt känslan alla beskriver. Att man tappar andan, inte kan sova, äta osv för att man är så kär. Men jag kan iallafall berätta om min första riktiga pojkvän.
Han hette (eller ja, heter, han lever ju faktiskt!) Kristoffer. Vi träffades i 9an på skolan, hade aldrig sett honom innan men helt plötsligt stod han där! Vi träffades ett par gånger men sedan åkte han iväg på långsemester till Thailand. Det var samtidigt som flodvågen var där och jag hörde inget ifrån honom på flera flera dagar och trodde såklart att han hade strykt med i vågen.. Men som tur var så var det inte fallet och en dag loggade han in på msn, snacka om chock. Ett par veckor senare kom han hem och vi blev ett par direkt! Det roliga var att min bästa kompis Milla blev tillsammans med hans bästa kompis exakt samma dag haha, utan att vi visste om det! Så det var vi 4 ett tag + Jessica som hängde med :D

Vi hängde ihop i drygt 2 år iallafall innan det tog slut och idag har vi ingen kontakt överhuvudtaget. Så kan det gå!

egotripp(el)




30 dagar med personliga sanningar!

Minns ni listan jag lade upp igår? Tänkte börja på den nu.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag heter Sabrina Daniella Nilsson, jag är född den 2a Januari 1989. Född och uppvuxen i centrala Malmö. Just nu bor jag i stadsdelen Kingston som ligger i London där jag arbetar som Au Pair. Detta är andra gången jag arbetar som Au Pair och tredje gången jag bor utomlands. Första gången som Au Pair var i USA tidigare detta år och jag har även bott i Spanien då jag praktiserade där med skolan. Efter att jag jobbat klart som Au Pair vill jag bosätta mig i London och skaffa ett normalt heltids jobb, jag vill alltså inte tillbaka till Sverige.

Mina största intressen är musik, konst, foto och mode. Musik är något som följt med mig hela livet då min pappa är musiker och även gitarrlärare. Han har lärt mig allt jag vet, både när det gäller piano, sång och gitarrspel! Shopping och mode är något jag är beroende av och då gäller det framförallt skor och accessoarer. Coca cola och sushi är det jag helst handlar när magen börjar kurra och favoritfilmer har jag många av; främst drama, komedi och verklighetsbaserade filmer. På fritiden målar jag tavlor och fotograferar mycket, det är något av det roligaste jag vet!


Hoppas att denna informationen räcker för att beskriva mig själv!
Nu ska jag gå ner och spela lite piano. Hörs senare!




300 000 kronors champagne?

Ja, varför inte? Får väl hitta en gammal rik snusk gubbe som kan köpa flaskan till en. HEHE, nej skämta usch! Men hur sjukt är det inte? £30 000 för en champagne flaska. Kommer känna mig som en bonnläpp där haha.


jalouse

Imorgon ska jag till en klubb som heter Jalouse som ligger i centrala London (mycket fint område). Det är en members only club och att bli medlem där kostar £650, alltså cirka 6820 svenska kronor, bara för att bli medlem.. Som tur är slipper vi bli det då vi blivit inbjudna av en snäll tjej som heter Hanna. Klubben är känd för att vara väldigt lyxig och är välbesökt av olika kändisar, bl.a. Jude Law, min älskade framtida man :)

Det kommer bli en riktigt bra kväll tror jag, och imorgon måste jag ut och köpa någon fin, lite dyrare klänning eftersom att det är väldigt strikt klädsel, klänning + heels är ett måste! Nu: stan med min värdmamma och hitta kläder, både till henne och till mig! Ikväll är jag barnvakt så då hörs vi nog ett antal gånger eftersom att jag bara kommer att sitta hemma!




ps, tova, jag hittade inte hemsidan!

30 dagar med personliga sanningar!

Hittade en lista där man ska dela med sig av personliga saker under 30 dagar. Tänkte köra på och se hur det är. Låter som en bra idé va? Startar med den imorgon! Godnatt nu!



♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Lunch

Sitter hos Tova nu, vi har precis käkat en god lunch bestående av vars en halv pizza, bearnaisesås och morötter haha, låter vidrigt men gott var det! Vi ska strax köra iväg till Tesco och kolla på lite julklappar man kan shoppa. Kan även meddela er att jag kommer att få 40 pund extra i veckan nu, för jag tar över städerskan, så nu är min veckolön £120 istället för £85 :) Nice!


Hörs senare, pusss


jag välte lite telefonkioskar häromdagen..


firar 1 månad!

Idag är det en månad sen jag satte min rumpa på flyget mot London, grattis till mig :) Har inte haft någon hemlängtan alls faktiskt, riktigt skönt. Jag älskar London!



Här får ni en ny favoritlåt också!

you'll be falling love

jag vetifan vad som har hänt med min dator men idag när jag startade den så var allt i den borta, verkligen ALLT! Alla bilder, all musik, allt!! :( Det sög lite..

Nu ska jag fixa till mig lite innan det är dags för lunch hos Tova, så vi hörs kära (och lite mindre kära) läsare <3



snart ett år sedan jag befann mig i en annan världsmetropol - New York City!

trött är bara förnamnet!

Det blev en lång natt inatt, jag kom hem vid strax innan 3, puh.. Upp igen vid 7, gå med Hannah till skolan vid 8, kom hem halv 9 och då ringde Tova för att ha en lång pratstund ;P efter det la jag mig i sängen och startade Harry Potter 5, somnade diiiiirekt och vaknade nyss. Nu ska jag köra till djuraffären och handla mat till hönorna som dem har här i trädgården, sen vid 3.30 ska jag köra och hämta Hannah på skolan. Uppdaterar mer när jag kommer hem från affären!

Puss

butterflies in my tummy

underbart, helt underbart :)

sitter hos tova nu, väntar på att hon ska jobba klart sen ska vi köra till tesco och handla lite nyttigare mat som vi kan äta. sedan ska jag väl hem igen innan klockan är 3 så att jag inte glömmer bort barnen.

Är sjukt irriterad på skit städföretaget jag jobbade för i Sverige för jag får inte min lön, dom luras så jävla mycket. Betalar ut fel löner, glömmer bort att betala ut parkeringsersättning, får inte någon milersättning osv. Sämsta företaget ever. Får jag inte pengar så ska det bli en fet anmälan på företaget.



ikväll ska jag träffa Dario, blir en drink någonstans eller film hemma hos honom :)




Puss

Godmorgon



I hate mondays..

the only thing I have to say..

is:

A million faces, a million names
A million boys bur there all the same
Until I set my eyes on you,
Like a moth into a flame
I just could not look away
There's nothing else for me to do

kört vänstertrafik - check!

Ja, igår tog jag bilen och körde hem till Tova. Mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara, både att hitta dit och att hålla sig på "fel" sida av vägen, dvs VÄNSTER! Men det var faktiskt mycket trevligt att få köra bil igen, var typ en månad sedan sist ju och nu kör jag en automatare, så ännu bättre!

Trivs fortfarande som fisken i vattnet här i huset, familjen är bäst! Tova är på väg hit just nu, vi ska göra Kingston idag, shoppa, fika och lite sånt trevligt! Vi ska även möta upp Dario, som är en kille jag/vi träffade i fredags när vi var ute och som jag smsat lite med sedan dess, kommer bli trevligt, han är trevlig!

Nu måste jag nog börja klä på mig, sitter i handduk fortfarande sedan duschen. Vi hörs senare med massor av nya bilder och trevliga saker. Tills vidare får ni en härlig partylåt, ps SANDRA, det är denna jag menar med bon bon :) En av mina favorit party-låtar!


mitt rum

Här har ni lite bilder på mitt rum, försöker ladda upp video med, får se hur det går (ibland går det inte att lägga in på youtube, konstigt format på kameran!)


Ingång



lite av rummet



min goa säng!


garderoben!

dunk dunk dunk

.. i min skalle. Bakfyllan är på idag, rätt lyckat då jag ska ut och köra för första gången i London, yay! Jag och barnen sitter här bredvid varandra med vars en laptop i knät. Sam spelar krigsspel, Hannah sätter ihop sina egna outfits och jag bloggar, kollar mail osv. Ska snart gå upp och ta mig en dusch och göra mig redo för dagen. Vet ni vad som hjälper bäst mot bakfylla? Att tänka att man inte är bakfull! Det funkar, lovar!

Det var något jag skulle berätta men nu minns jag inte vad det var.. Så jag uppdaterar senare när jag kommer på det!

P.s Bilder på rummet/huset kommer upp också, ska bara ladda kameran lite så jag kan ta foto :)


don't you see baby this is perfection?!

Bara för att jag inte orkar att uppdatera ett helt inlägg just nu (trött och gaaansska onykter, det kom på hemvägen!) så får ni ta del av min facebook uppdatering som sammanfattar kvällen, typ.

Sabrina Nilsson ‎8 drinkar, 5 shots och 2 vodka blue för 300 svenska kronor - värt! Bråk på en kebabgrill, Sabrina ringer polisen och får agera vittne - värt, Sabrina går vilse i Kingston och kommer hem 1,5 timme efter att hon hoppat av bussen - värt, Sabrina pratar om sig själv i tredje person - ovärt! Men kvällen har trots allt varit sjukt lyckad!


tack till TOVA<3, Sandra, Miia, Mattia, Federico och Stefano! <3<3<3<3

imorgon

Imorgon ska ni få veta ALLT om den nya familjen, det nya huset, det nya området och massa mer. Men jag hinner inte ikväll för mitt tåg till Wimbledon går om 35 min och jag har NYSS kommit ut ur duschen! Så vi hörs imorgon då!

Vad föredrar ni imorgon, bilder eller video?


puss!

nu ska ni få höra..

FYFAN VAD JAG ÄR GLAD JUST NU!!

Denna familjen verkar helt jävla underbar! Huset är.. wow, det är allt jag behöver säga. Topp modernt, vitt och helt i min smak. Mitt rum, åh, det är inte väldigt stort, men det är sååå fint! Jag älskar det. Sängen är bara provisorisk men ska jag vara ärlig så älskar jag den ;D Skitskön är den! Jag har en söt liten platt-tv med inbyggd DVD och ja, jag älskar det här helt enkelt! Vi ska åka till IKEA en dag och köpa lite hyllor och sånt så jag har förvaring. Det kommer bli bäst! Jag och Sally (värdmamma) ska strax åka och hämta Hanna (värdbarn nummer 1) på skolan och lite senare kommer Sam (värdbarn nummer 2) hem från sin skola :) Ska även ut och övningsköra med Andy (värdpappa) i veckan, så jag vänjer mig vid det när jag ska köra till och från skolan :)

Ikväll blir det festligheter med Tova, italienarna, Miia och ett par andra kanske :) Vi börjar med en drink i Wimbledon, sedan tar vi oss till Kingston och festar till det rejält här!

Hörs senare!


seriöst?

Idag har jag fått 2 kommentarer, TVÅ! Och jag har haft över 160 läsare. Jag blir besviken!

Imorgon börjar bloggen om på ny kula, som sagt. Och då vill jag få respons, få litta kommentarer så man vet att det man skriver är intressant för er som läser! Så nu ställer jag en fråga som jag vill att alla ska svara på: Vill ni att jag fortsätter blogga i det nya hemmet?

Är det ingen som vill, så gör jag ju inte det heller såklart..


och till er som faktiskt har kommenterat, ni är sötigast! <3


She's a good girl, she's crazy about Elvis

Nu sitter jag här på mitt rum efter en lång arbetsdag, antagligen kändes den längre eftersom att det var den sista dagen här i Oxted. Jag ska alldeles strax sätta igång och packa mina väskor, efter det tänkte jag lägga mig i ett varmt bad och börja läsa på boken jag köpte häromdagen som heter "Tan Lines", får se om den är något att hänga i granen! Jag har självklart blivit sjuk, har feber och är allmänt trött. Hoppas att det är över till imorgon då jag kommer till den nya familjen. Det känns som att bloggen börjar om från början imorgon igen, eftersom att jag kommer skriva om nya familjen, huset, området, mitt rum osv. Kul för er va?

Tänkte avsluta med en liten bild på en trött Sabrina, för ett tag sedan.



checka in fina dubbelhakan man fick i grodperspektiv ;)

Dagens blogg

Jisses, jag glömde ju att utse en dagens blogg sist!! Så här får ni den:

Emilia Leander, Au Pair i Los Altos, California, USA.
Hon driver nog en av de bästa Au Pair bloggarna enligt mig och jag kikar in flera gånger dagligen!
Jag och Emilia var på Au Pair skolan i New York samtidigt tidigare i år och hade även pratat en hel del innan avresan. Hon bor i den lilla staden (byn?) Sjöbo, där min pappa också bor :) Kolla in hennes blogg, hon bjuder på allt, bilder, videos och upplevelser i USA, ni kommer inte att bli besvikna!

http://emilia1.blogg.se/


sweet music

En riktigt härlig låt bjuds ni på här. Älskar mixar som denna!


arbetare

ÅÅÅÅÅÅÅRHHHHHHHH vi har arbetare som håller på att fixa med något på taket idag, och just nu håller dem på precis utanför mitt fönster, men det hörs som att dem är inne i mitt rum, så bra isolerat är husen här i England. Måste sova liiite till, jag somnade typ vid frukostbordet precis. Anledningen är att jag inte somnade förrän vid 3-4 i morse och klev upp vid 8. Jag har jättesvårt för att somna här, de har tänt i hallen som lyser in lite i mitt rum + att det är så lyhört PLUS att det är som en bastu här om nätterna för de höjer värmen, hatar att sova i ett varmt rum.

Nej, en powernap till klockan 12 (13 i Sverige), sen får jag gå upp och börja med dagens uppgifter! Sista arbetsdagen här i Oxted, imorgon förmiddag flyttar jag till KINGSTON!!!


Detta köpte jag igår, pälskrage (fake såklart) och söt tröja med öppnning i ryggen

5 av mina favoritlåtar

John Mayer - Free Fallin

 

Oasis - Slide Away (akustisk)


Coldplay - The Scientist

 

Coldplay - See you soon

 

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

Dagens Outfit





jacka & leggings H&M, tshirt Nelly, väska Primark, ringar marknad, H&M och Primark

a day with my girls

Idag tog jag tåget in till Croydon och Primark, men tro't eller ej, jag kom endast ut med 2 saker! Efter handlandet åkte jag till Wimbledon där jag mötte upp Tova, vi gick och käkade middag på ett mysigt ställe, men vad är det första Tova gör när vi fått in vår mat? Jo, rusar upp för att hämta bestick och råkar hälla ut HELA sitt glas med cola över mig och min mat. Hela restaurangen skrattade och fnissade och killarna vid bordet bredvid oss gav mig alla deras servetter haha. Som tur var hade jag köpt en tröja som jag kunde byta till sen, jäkla Tova :P

Vi mötte sedan upp Saskia och tog vars en (eller tre..) drink/ar. Sedan var det dags för dem att gå på bio och se the social network, jag skippade den och åkte hem! Nu ska jag strax sova för jag är så satans trött! Men först ska jag göra ett inlägg med mina favoritlåtar. Hörs snart igen då! Puss



Tack Tova!

Ny Mobil

Min mobil är helt mongo här, batteriet är kasst, den hänger sig jätteofta och den är bara dryg så jag tänkte köpa en ny mobil här. Satt och valde över en Iphone och en Blackberry, men mitt i allt kom jag ju på, att "jag" har en Iphone hemma i Sverige. Det är dock min systers nu eftersom att jag sålde den till henne för en billig peng, men hon använder inte den så det blev att maila direkt och fråga om hon kunde skicka över den, så det ska hon göra idaaag, så om ett par dagar har jag väl fått min mobil :) Så skönt att ha en fungerande mobil!



Snart är vi återförenade <3

YES!

Jag skulle sova för längesedan, men så såg jag att det går att se på Idol igen! YES! äntligen kan vi utanför Sverige kolla på avsnitten, kanske var det mitt arga mail som gjorde att de ändrade det? Inte vet jag! Jag har ju gått och betalt för tv4anytime och blev förbannad när jag såg att det inte funkade här. Så, nu har jag kollat igenom alla små extraklipp jag missat på de fina deltagarna, de är sjukt roliga i år!

Imorgon börjar jag inte alls för imorgon är jag ledig och det enda som står på schemat är att hjälpa min värdmamma att städa marsvinsburarna, lätt som en plätt :) Sedan får jag även lön och ska gå och handla lite grejer på The Factory Shop, julklappar och annat, innan jag flyttar ifrån Oxted.

Nej, lite mer idol innan jag ska sova :)



Det regnade massor innan idag, så jag fick ta med mitt fina leopardmönstrade paraply ut :)


ps. det kommer bli mer bilder på själva London och mer att läsa om mitt liv i London efter fredag då jag kommer till den nya familjen, de bor i zonerna, som ÄR själva London = mer att berätta. Dessutom börjar ju hela resan om då med, ny familj, nytt hus, nytt rum osv, så det blir massor av bilder! Värdmamman sa när jag pratade med henne att mitt sovrum inte är fixat ännu eftersom att jag egentligen skulle kommit Januari, men att hon och jag ska åka till IKEA nu i dagarna och handla till rummet, ska bli rooooligt. Ska passa på och köpa mer svensk delikatess då, typ kötbullar!

10 dagar!!

Aaaah, 10 dagar kvar till Harry Potter, så jävla gött! Om 2 dagar  är det kändispremiär här i London med alla medverkande på röda mattan, men jag tror jag skippar att åka in och se dem, har för mycket att göra hemma.

Nu ska jag packa lite och sen sova, även om jag sovit som fan idag. Vaknade halv 8 imorse, när Piers hade åkt iväg med bussen vid 8 gick jag och la mig igen, sov ända till klockan 2 och nu är jag trött igen haha. Snacka om att vintern är här! Trött, trött, trött



Behöver en kopp Chai Latte NUUUU

V-blogg

Videoblogg

Har kollat igenom omröstningen och tar till mig av allt ni röstar, så snart kommer det att komma upp en videoblogg, måste bara fixa mitt hår innan för just nu ser jag ut som Mel B gone bad! Hemskt alltså.


Hörs strax!

omröstning!!

webvoter-omröstning
Vad vill du se mer av i bloggen?

bilder på mig
bilder på saker i london
frågestunder
listor
musik
vardagsbilder
videobloggar

Se resultat

Good night

Jag har precis tagit mig ett bad och börjat packa ihop alla kläder jag inte behöver använda resten av veckan + alla mina skor. Tar lite dag för dag så slipper man packa ihjäl sig på torsdag :P Nu är det dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon. Så vi hörs då raringar!

Pussss


ny header

Om ni inte kan se min nya header, klicka F5!

Tänkte bara berätta en rätt kul sak, folk frågar alltid var man är ifrån, och oftast frågar dem "where in sweden do you live?" och 99 personer av 100 vet vad Malmö är, pga. Malmö FF! Och mitt kära lag vann ju SM Guld igår! Såååå gööööötttt <3<3<3


God måndag!

Idag vaknade jag vid 8 av att Piers var lite högljudd, men jag somnade om och drömde sjuuuukaste drömmen ever! Jag drömde att jag, Jasse och Sandra (koracevic) hemma från Sverige åkte på "roadtrip". Vi hamnade någonstans på Primark där jag hittade 80 pund på golvet. Jasmine hade med sig en uggla som hon ville lämna in någonstans för hon tyckte det var synd att den skulle sitta i en bur hela dagen (har jag kollat på harry potter för mycket eller?). Sen blev jag av med tjejerna men mötte upp Idol-gänget och låg och hade det mysigt med Olle ett tag, men mitt i myset så flyttade jag mig till Daniel som inte alls såg ut som Daniel utan som en efterbliven dvärg typ, ändå gav jag upp snygga Olle för dvärg-Daniel. Mitt i allt ser jag att Sandra och Victoria (Jönsson från Lindeborg btw) gå in på en klubb som vi satt utanför tydligen, men jag såg inte Jasmine dock. Henne hittade jag i rännstenen på gatan liggandes och spy haha, stackarn ;). Sen ringde min mamma och väckte mig ur denna konstiga dröm! Helt underbart ju.

Efter att jag pratat med mamma så somnade jag om och gick inte upp förrän närmre 12.30. Aaah, skönt att vara ledig onsdagar och måndagar :) Nu har jag precis städat nedervåningen här, ska bara moppa köket sen är jag klar. Sitter och kollar på Vivas "the official UK top 40", väntar med spänning på att se vilken låt som ligger som nummer 1, nu är vi på nummer 19 och jag har endast känt igen 1 låt hittills haha, det säger rätt mycket eftersom jag jobbar (eller jobbat rättare sagt) som DJ och kan de flesta låtarna. Men England har ju alltid varit lite annorlunda med sin musik :) Men det ska bli spännande iallafall!

Just nu är min värdmamma ute och övningskör, hon har inte kört sedan Mars då hon tog sitt körkort så hon ville uppdatera sig lite nu innan hon köper ny bil. Vi hade ett fint samtal tidigare idag, då hon bad om ursäkt om det verkade som att hon ville ha mig ur huset direkt, vilket inte var vad hon menade. Samt att hon hoppas att jag inte är arg på henne och att jag förstår att jag alltid är välkommen att hälsa på här och ifall det inte skulle gå bra i nya familjen kan jag komma tillbaka tills jag hittar något annat. Så snäll hon är! No hard feelings anymore, jag är bara sjukt pepp på att flytta till Kingston och komma närmre allt! Detta innebär att jag kan åka HEM efter en utekväll i London! Även om jag tror det kommer bli en hel del utekvällar i Kingston, eftersom att de har massa universitet samt massa klubbar och barer = massa roligt folk att festa med!

Nej, nu får jag nog ta och äta något, har inte käkat något alls idag!






Snart kommer jag att bo ca 15 minuter ifrån mina älsklingstjejer!!


PS. nu är det låt nummer 18 och det är Michael Buble - Hollywood
och i videon låtsas han vara Justin Bieber och massa andra hahaha, älskar videon!!! Kolla in den!

Kära vänner

Denna dagen har varit väldigt konstig, från ilska till total glädje..

Jag mailade familjen från Kingston angående min situation för att se om de hade tid med en intervju innan söndag, så att jag hade kunnat veta om jag skulle till dem eller inte efter jul och flyga hem till Sverige innan dess. Kort efter så ringde de mig och frågade om jag ville ha en intervju över skype redan ikväll, så det hade vi. De var supersnälla och verkade så himla bra! Så vi bestämde att jag skulle komma till dem på söndag redan och ha en liten testperiod mellan söndag och jul för att se om vi funkade bra ihop (sjukt snällt eftersom att de egentligen inte behövde någon förrän i januari). Hon pratade med min nuvaranda värdmamma som berättade lite om mig och sådär. Då var allt frid och fröjd, men sen fick jag ett mail av värdmamman där hon frågade om jag ville komma redan på fredag, så på fredag flyttar jag till Kingston!!! Förstår ni lyckan?

Ikväll har jag pratat med min nuvarande värdmamma mycket och samtidigt som jag är sjukt glad att få flytta till Kingston (som inte ligger lika off som Oxted) så blir jag lite ledsen över att behöva lämna denna familjen. Hon är genomsnäll, även om jag blev arg och ledsen innan idag så tycker jag om henne mycket! Dessutom, kommer jag att få lön i veckan PLUS halva kostnaden för flyget jag tog hit! Jag sa att det inte behövdes, men hon insisterade eftersom att jag var tvungen att ta ett dyrt flyg för att hon ville ha hit mig fort. "See it as a bonus" sa hon, så himla snällt! Så, på fredag blir jag lite rikare. Yay! :) Just nu känns allting så himla bra, så perfekt.. Hoppas att det inte försvinner snart.

Ett till plus är att jag har sovmorgon imorgon, hur länge jag vill, woooouhu! Så nu ska jag kolla på Harry Potter 1 innan jag somnar, jag är en riktig Harry Potter nörd, visst?


I promise!

Jag lovar att hålla er uppdaterade om hur det går här, vad jag gör och vart jag tar vägen.. Nu lutar det på att antingen flyga hem den 17e November och komma tillbaka i januari, eller stanna här i London hos en ny familj om de behöver mig redan nu. Vi får se.. håll era tummar!

Bytar familj..

Jag fick precis världens chock då min värdmamma frågade om jag kunde åka hem tidigare.

Just nu känns det inte alls kul att vara här, man känner sig inte ett dugg välkommen, även om hon är jättesnäll och hon sa "don't get me wrong, i really like you, you have a great personality but you're just not the kind of au pair I am looking for". Så, we'll see, blev liiite ledsen faktiskt..

Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämna mig nu

Idag är jag trött! Blev lite drinkar igår med Tova här i Oxted. Första puben vi kom in på var galen, det tog (utan att överdriva alltså) inte ens 2 minuter innan jag hade fått en drink av en man, galet!

Nu ska jag ta en dusch, käka lite och sen sova. Är sååå trött och tung i skallen idag..




Här har ni dessutom en bild på en av de sexigaste killarna jag sett. Jonathan Sexton som spelar i det Irlänska rugby-laget. Jag satt som fastklistrad framför TVn på puben igår när de spelade. Sååå sjukt sexig, inte snygg, utan sexig! raaaauw. Ni får ett videoklipp på honom också bara för det ;D






svar på kommentar:

Postat av: halmstadfrida :)

Det verkar ju som om det finns många som söker au pair. Är det lätt att hitta/få tag på familjer? Kom bara att tänka på det, när man åker med ett "företag" som det här coultur care så finns det ju vissa "regler" att följa med löner osv. Är det inte svårt när man ska bestämma sånt här privat?

 

Hej Frida!

Ja det finns väldigt många familjer som söker efter både au pair och au pair +. Det är superlätt att få tag på familjer här i England, men även i USA. Ett par stycken familjer från USA har kontaktat mig, men eftersom jag inte vill till USA igen som Au Pair så har jag tackat nej, det är i London jag hör hemma <3

Det är inte alls svårt att komma överrens om löner, om familjen skulle skita i att betala mig, hade jag bara fått dra här ifrån och kanske sno med mig lite prylar värt min lön! haha nej skoja bara, sånt händer inte :) Hade väl fått ringa farbror blå om det skulle inträffa! Man kommer överrens om lönen INNAN man anländer till familjen.

 

Var inne på bion här i Oxted och titta vad jag såg... Kommer snart! Lär ju gå och se den, svensk film, en av de bästa! wooouh! (För er som inte ser vilken det är så är det "Luftslottet som sprängdes", tredje filmen i Millenuim-trilogin.

 

saturday night

Idag kommer Tova hit! Vi ska nog dra till puben ikväll och ta en drink eller två och sedan ska hon sova här inatt :) Så jag ska gå iväg och möta henne vid tågstationen senare. Uppdaterar mer senare, för nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar! <3


min situation här i London

Okej, det är en del som undrar över varför jag skall byta familj här i London och jag tänkte bara reda ut detta så att alla vet!

Familjen jag jobbar hos nu ville bara ha en Au Pair fram till Jul och därför måste jag nu börja leta efter en ny. Jag visste om detta redan innan jag åkte och var helt okej med det (vilket jag fortfarande är). Jag har kommit i kontakt med ett par familjer, men den som lockar mest just nu är en familj som bor i Kingston (alltså innanför Londons zoner där tunnelbanan går), det är 2 barn, en flicka och en pojke som är 6 & 8 år gamla. Nästa helg, söndagen den 14e ska jag åka dit och träffa dem i deras hus och ha en liten "intervju" för att se om vi passar. Jag hoppas verkligen det för den familjen verkar super, dessutom är det skitbra att dem bor i Kingston, där finns ALLT! Verkligen ALLT! Det bästa är ju såklart att Primark ligger där woho! Och Kingston är även nära till Morden och Wimbledon, där Tova och Saskia bor. Så jag hoppas verkligen mycket på denna familjen! Vi får väl se.

Nu vet ni iallafall hur det ligger till, men gud vad tråkiga ni är måste jag bara säga. Ingen kommenterar längre = TRÅKIGT att blogga och uppdatera er om saker och ting här. Feedback är viktigt.




Dagens look

planer

Saker jag planerat att göra här i världens bästa stad!

- Se Mamma Mia musikalen med Tova och Saskia



- Besöka The London Dungeons med Tova (och fler om någon annan vill med)



- Besöka Madame Tussauds med någon som är intresserad.. annars gör jag det själv :)




Det är dessa saker jag just nu sparar pengar till, även i den ordningen de ligger :) Alltså blir det Mamma Mia snart :D:D

Godmorgon

.. och godnatt igen! Är så himla trött, så tar och lägger mig igen. Ska sova ett par timmar, det kommer bli niiiice!
hörs senare igen! puss <3

Utmaning

4 tv program jag ser:

1. The big bang theory
2. Americas next top model
3. Idol
4. Berg flyttar in


4 saker jag gjort i dag:

1. Färgat håret
2. Bloggat
3. Kollar på Harry Potter 6
4. Bråkat med min värdunge så han började gråta (överkänslig..)


4 saker jag längtar efter:


1. Julafton!
2. Min födelsedag
3. När Milla kommer hitl
4. Att hitta den rätta kärleken


4 saker på önskelistan:


1. Iphone 4
2. MacBook/Ipad
3. Weekendresa till Paris från London
4. Bra jobb och egen lägenhet inom zonerna i London


4 saker jag avskyr:


1. Terrorister
2. Sjukdomar
3. Skoskav
4. Att inte ha pengar när man behöver det!


4 bloggar jag utmanar:


1. Tova
http://mesolga.devote.se/


2. Nathali
http://nathalim.blogg.se

3. Malin
http://minusa.blogg.se


4. DEN SOM VILL GÖRA LISTAN :)



Vi är av med pappan till sonen jag passar..

Ingen vet var han är, hoppas han är okej! Men det tror jag nog!


Halmstadfrida, anledningen till varför man inte kan högerklicka på min blogg är för att jag inte vill att någon ska stjäla mina bilder :)

hmm..

Fan vad dåliga ni är på att kommentera.. Ni är många som läser så något rätt måste jag ju göra, men var är kommentarerna? Tycker ni inte om när jag laddar upp massa bilder härifrån eller?



Jag vid platform 9 3/4 igår. Kärlek <3

brunett

Då var man brunett igen.. :) Är nöjd med färgen och att det är så många skiftningar, eftersom jag var jätteblonderad på vissa ställen och lite mörkare på andra ställen förut så blev det så! Vad tycker ni? :)

..


"First rule, never let them change you
Rule two, do you, to the fullest
And never be ashamed to
Your just good at what they can't do
And they hate that, they wanna paint you
In they color, put you on another
But what they don't accept, and what they don't see
The best thing is what you already be"

svar på kommentar



Postat av: Helen

Är så glad för din skull, har ju inte följt din blogg varje dag men ska skärpa mig nu...hihihi var det en pojke du passar, hur mycket får du betalt i veckan som i Usa eller, hur många timmar jobbar du i veckan...tell me more...jag är nyfiken....Malin lär nog dyka upp o säga hej till dej i vår...Ha en trevlig dag o va rädd om dig. Kramis


Hej Helen!
Vad glad jag blir att du kikar in :)
Det är en pojke jag har hand om, som ska fylla 6 om 2 veckor :) Jag får inte lika mycket betalt som i USA (det är lägre betalt här i England överlag), jag jobbar 11 timmar i veckan och får 80 pund för det, ca 850 kronor. Så det är rätt bra :) Hm.. Jag vet inte vad mer jag kan berätta haha :D Jag bor i Oxted, en stad utanför London som är suuuupermysig och fin! Finns allt här, men ändå måste jag ju åka in till London ofta, för det är världens bästa stad :) det är svårt att berätta massa haha, så fråga gärna mer du undrar över istället, så blir det lättare att svara :D
Ja jag hoppas verkligen att Malin kommer och säger hej en helg eller något i vår, hade varit superkul att träffa henne igen, min lilla Cultural Care brutta :D! Hon verkar ha det så bra i Seattle och jag följer hennes blogg dagligen :) Ha det så bra Helen och ta hand om dig du med! Kramis :)




Nu: färga håret och bli brunett igen!!

a day in london

Puuuh, då har jag kommit hem efter en låång dag tillsammans med Tovisen!

Vi började med att åka till Camden och gå på marknaden, där köpte jag världens finaste halsband och världens godaste mat (chicken fajitas). Efter Camden åkte vi till King Cross Station där jag fick besöka platform 9 3/4, HARRY POTTER!! Tyvärr var det bara med Tovas kamera som vi tog bilder så dem får ni se imorgon! Efter Harry Potter åkte vi in till Baker Street och den svenska affären! Där fick jag köpt julmust, svenskt lösgodis, dip och en delicatoboll! MUUUMS! Efter det så blev det Oxford Street, trötta i axlar och fötter efter massa bärande, så det blev att ta en liten tur in på Primark bara. Där köpte jag en handbagage-väska som jag la ner allt mitt skit i så jag slapp bära :D Toppen!


Nu ligger jag i sängen redo för att sova, chattar med Stefano och Federico, två av de Italienska killarna vi festade med i helgen, de är helsköna! Nu, bildbomb! Hörs imorgon, då blir det ännu mer bilder!!








Camden Market.







Disney Store @ Oxford Street




2 av många coola skyltfönster hos Selfridges!




Coola lampor!



Mitt nya fina halsband <3



och imorgon väntar det här... (rulla ner.. spännande...)































:D, japp, jag ska bli brunett igen. Mitt hår är nämligen fortfarande rosa efter mitt fake-blod på halloween haha.

London

Idag vaknade jag runt 10.20, aaaah! Skönt att sova ut :) Jag tror att jag har glömt att berätta att jag endast jobbar tisdag, torsdag och fredag, för min värdmamma är ledig måndagar och onsdagar :) Idag har jag endast hjälpt henne att städa marsvinsburarna! Nu ska jag platta mitt hår och göra mig iordning, vid 2 tiden ska jag till tåget och åka in till London. Ska möta upp lilla Tovisen på Victoria och därefter ska vi bege oss ut mot Camden Market och kika lite. Ska tvinga med henne till King Cross Station också så att jag kan få ta en bild på mig och älskade Harry Potter trollyn på platform 9 3/4!!! Här får ni lite bilder (främst från Halloween) tills vidare. Hörs igen ikväll med MASSOR av bilder! (Glöm inte att anmäla er till dagens blogg, 2 inlägg under detta!) Puss!



På tunnelbanan på halloween med gänget
3 svenskor, 2 tyskor och 3 italienare :)



London Victoria station


Saskia, jag & tova


Stefan, Saskia, jag och Kristin



Camden Market


Mr Napkinhead!


Nej, nu måste jag dra.

<3

"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain"

Har precis skypat med min kära fader, han är för go! Fattade inte riktigt hur skype fungerade men jag fick guida honom via datorn haha. Han använder mobilt bredband så signalen försvann ibland så man fick starta om samtalet, till sist satt han såhär med datorn för att ha signal haha.

Älskade pappa <3

Dagens blogg



Vill du bli dagens blogg och öka ditt besökarantal väl? Du behöver inte länka eller motivera, skriv bara att du är med så drar jag en vinnare senare ikväll :) Ju fler kommentarer du skriver, desto större chans är det att vinna.
Lycka till!




London är bäst

Och något annat som är bäst, är att jag kommer att se Harry Potter and the deathly hallows på plats, i hemlandet, i London. GALET? Ja!!! Underbart? JAAAA!

Nu har jag 1 timme på mig att städa lite grann här, kommer ta mig 5 min, för jag ska endast dammsuga hallen haha. Sen blir det bara ut med soporna och fortsätta kolla på Harry Potter och hemligheternas kammare som jag satte igång tidigare idag! Åh, jag älskar Harry Potter! Kollade på sexan förra veckan och det var sååå coolt att se när dödsätarna förstörde Millenium Bridge, för den har jag sett med mina egna ögon!!! Älskar när filmer utspelar sig på ställen man varit på, som London eller New York, det ger en mäktig känsla att tänka "jag har gått på samma gata som dem!"



17 dagar kvar.. längtar!!!

Videoblogg

vad är feeel



Det är nåt konstigt med min blogg. Enligt den är det den 1 november idag? På statistiken räknar den på den 1:a, vad är det för feel med min blogg haha.

Aja, dags för ännu en arbetsdag = sooova ett par timmar :P Piers kommer hem vid 17.00 och hans mamma vid 19.00 så har huset för mig själv hela dagen.

FEL!

Har råkat göra frågestundsinlägget fel, så det inte går att kommentera! Opps.. förlåt alla som försökt skriva! Men nu ska det funka igen, inlägget här under är det :) (Update, det funkar inte alls, så tog bort inlägget, ni får ett nytt senare!) Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte riskerar att försova mig imorgonbitti.. Ska upp vid 7 typ, tror jag. Piers skolbuss anländer klockan 8 så jag antar att det är 7 jag bör gå upp. Tackar för mig idag med 3 nytagna bilder!





Såhär ser min spegel ut just nu, Milla baby skickade med två foton och ett brev i ett paket till mig förra veckan. Världens bästa kompis <3 Hon kunde dock inte hittat fulare bilder på mig? :P Men huvudsaken är att det är bilder på oss två iaf! <3 Älskar och saknar dig bästis!






Jag vill passa på att be alla att sända en positiv tanke till en tjej jag känner som jag tänkt mycket på de senaste veckorna. Malin, du är så stark och detta kommer du att klara dig igenom. En elak jävla boll ska inte vinna över dig! Du har världens armé bakom dig, vi hejar alla på dig! "There can be miracles, when you believe". <3



Det blev en kortis

Gick ingen lång runda, för det första var det kallt och för det andra fick jag min trevliga röda vecka.. Fick rusa in på Morrissons och köpa tampax, haha de är så roliga! Fick med mig Nesquick chokladpudding, cola och en ny film också! Det blev Bröllopsduellen idag, kostade bara £3, billigt och bra! Nu får ni lite bilder från olika tillfällen och från idag.




Vår pumpa på halloween som stod utanför huset, på så sätt vet folk att man "are playing", och är välkomna att trick or treat:a :)


På ytterdörren :)


En mysig liten gränd/genväg här vid oss. Hade dock inte velat gå här på natten då det inte finns så många lyktor så det är beckmörkt!!


Huset jag bor i! Typiskt Engelskt :)


Nu blir det inga fler för det segar + att Vänner börjar så det ska jag se på innan det är middagsdax! Det kommer in många frågor till mig, därför tänker jag ha frågestund igen, det kommer om en liten liten stund!!

2 weeks

Idag är det 2 veckor sedan jag var påväg till Kastrups flygplats i Köpenhamn! Woho, grattis till  mig! Jag trivs fortfarande jättebra här! Var hos doktorn tidigare idag angående min hals, då jag har svårt att andas och känner mig svullen + att jag har haft konstiga prickar bak på tungan. Men det var inget som var speciellt fel, prickarna på tungan är normala, typ "svullna" körtlar bara och halsen såg bra ut, jag hade bra blodtryck osv. Känns skönt, även om det inte hjälper mig med halsen.. Men men, är det ingetr så är det väl inget.

Idag är första dagen Piers är i skolan, jag började klockan 9.30 imorse och lyckades försova mig. Jag råkade försova mig en gång förra veckan också, så min värdmamma frågade idag om jag hade svårt att komma upp på morgonen hahah. Men hon är jättesnäll så det var ingen fara! Idag har jag städat nedervåningen, dammat, dammsugit och moppat golvet. Har ett rum kvar, ett litet, som jag ska dammsuga, sen är jag färdig. Om det inte hinner bli mörkt ute tänkte jag ge mig ut på en promenad och ta massa bilder att lägga in här så ni kan få se vart jag bor och så. Låter bra va? :)

RSS 2.0