dagens låt

En av mina favoritlåtar just nu, varje gång den spelas på radion i bilen vrider jag upp volymen och sjunger med så högt jag kan!






Going to pick up Sam from SCHOOL


söndagen den 30 januari

Gårdagen bestod av lite umgänge med Tova, vi bestämde oss för att dra och äta middag på IKEA. Samma minut vi kom dit så stängde stället, bummer! Vi hann iallafall in i matshopen och fick handlat lite nya delicatobollar och choklad, muuuuuuuuuuuuums!

Vi skippade middagen eftersom att ingen av oss var direkt hungriga, istället körde vi hem igen med ett stopp på vägen för att inhandla gurka och gräddfil. Lämnade av Tova gjorde jag och körde sedan hem. Chillade lite, lagade middag och tog med mig dip+gurka upp på mitt rum bara för att.. somna framför tv:n 20.20!!! Haha, så fail! Vaknade imorse och såg att min dip + gurkorna var alldeles torra och äckliga, buh! Aja, fick en lång natts sömn och det var skönt! Nu ska jag glo lite på How I met your mother!


Gårdagens (suddiga) outfit


lördagskväll

Hela denna helgen har bestått av jobb (kväll), igår var jag barnvakt åt en annan familj och det gick hur bra som helst, förutom att jag råkade sätta igång hus-alarmet inte bara en gång, utan två gånger! Sket nästan på mig båda gångerna. Ikväll har jag nattat ungarna och för första gången skällt på Hannah för att hon betett sig illa och kvidit som en bebis så fort hon inte får sin vilja igenom. Efter 5 minuter av surande så var hon samma glada Hannah igen!

När ungarna till slut somnat så la jag mig på soffan här nere och satte igång Harry Potter and the deathly hallows part 1, aaah den är så bra! Till den avnjöt jag chips, svensk dip, gurkstavar och coca cola. Helt okej lördag! Nu, dags för sängen, är hemskt trött!


sparande

Jag känner mig dööduktig! Jag har just nu 195 pund inför Dublin! Dock måste jag använda cirka 30 pund av dessa till min telefon och cigg den här veckan.. Men ändå? Ca 2000 kronor är inte illa! Ska leva livet där i två dagar och förhoppningsvis ha med mig pengar hem! Det är 2 helger kvar innan vi åker = 180 pund till att spara av, ska väl kunna ta MINST 100-120 pund av dem till Dublin, vilket innebär att jag har 30-40 pund att leva på varje vecka, helt okej! Wouhu, aspeppad på att spara!



partypopper

Alex lyckades ta denna asnajsiga bild från förra helgen då vi firade mig och Tova. Jag smällde en partypopper över bordet!

nytt skal

det enda jag kom hem med från stan idag var ett skal till mobilen! jag borde informera er om att jag var inne på primark i nästan 2 timmar.. UTAN att handla något! hittade dock massa grejer som jag ska köpa senare, bl.a. en bikini.




underbart jaaao?

it's friday, I'm in love

Godmorgon på er!

Gissa vad? Jag var precis i affären och kollade hur det gick med min mobil, de har inte stulit den! Jag fick ett kvitto idag som jag visar upp på tisdag när den är färdig :) Glad tjej! Om 45 minuter ska jag in till Kingston med Vicky, hon har en intervju på Monsoon och jag ska kolla lite i affärer.. Men inte shoppa! Detta kommer bli svårt.. Vi lär väl gå och käka lunch också och efter det åker jag hem! Denna helgen är tråkig, bara jobb och jobb, men cashen rullar in, som jag lär behöva i Dublin! Vicky berättade nämligen att de har en affär där som motsvarar Primark, som heter Pennys.. Wie!

Jag idag (klicka på länken)


trött och nervös

God kväll!

Sitter just nu nere i TV rummet med mina värdföräldrar, alla sitter vid vars en dator haha, datornördar! Jag är nervös i kroppen, jag tror att min mobil kommer bli stulen! Jag lämnade in den på lagning i måndags, de skulle ringa när den var klar, men jag kom nyss på att jag inte tog något kvitto.. Här i England är man dum om man lämnar in en mobil utan försäkring hos återförsäljaren, alla lämnar in dem i någon av de 100 tals små butiker som finns här som reparerar mobiler, datorer osv. Den jag lämnat in hos är dock en affär som endast fokuserar sig på reparation, så det är inte en liten kiosk där de säljer allt möjligt haha. Ska gå dit imorgon och se hur det går för min mobil samt fråga om jag kan få kvitto på den, så de inte kan stjäla den.. Får se vad de säger, kanske säger dem "du har inte lämnat in någon mobil här" och då har jag förlorat min älskade telefon. Händer detta så kommer jag börja gråta i affären, jag lovar! Eller så hotar jag att skicka svenska maffian på dem! Usch.. håll era tummar att det löser sig!

Nu ska jag hoppa i bingen, är sinnessjukt trött! Hörs imorgon, då ska jag babysitta på kvällen hos en familj jag aldrig träffat haha.


la ferme

Jag och Sam har en paus just nu från hans projekt i franska som ska vara klart nästa vecka. Vi gör en bondgård med massa djur som han ska skriva ut vad dem heter på franska, det är rätt roligt faktiskt men drygt med allt pillande!

Något annat som är drygt är att det SNÖAR!!! inte mycket dock, det lägger sig inte ens, men ändå! Hallå? Igår gick jag runt i min skinnjacka, shorts (dock med strumpbyxor under) och solbrillor. Vill inte ha mer snö nu!! Får hoppas att min vinterjacka jag fick i present skickas hit snart då av syrran..


Nej, nu är det en cigg som gäller och sedan fortsätta med projektet innan vi ska hämta Hannah från skolan! Kanske tar vi och ser en film när de kommer hem, Saskia var här förut och lämnade tillbaka alla filmer hon hade lånat av mig förra veckan haha :)




mina småskitar :)

Zzz..

Trött tjej, javisst! Jag vaknade klockan 6 av att jag var tvungen att springa på toa, sinnessjukt kissnödig (intressant va?)! Efter det gick jag och la mig igen och vaknade när Hannah kom in och väckte mig vid 8, haha. Jag och Sam fick sovmorgon idag, han för att han är "sjuk" (han var sjuk igår, är hur frisk som helst idag..) och jag för att jag jobbar heeela dagen idag. Just nu sitter han och gör korsord(?) och jag ska ut i trädgården för en morgoncigg. Senare ska vi iväg och handla A3 papper, till Sams fransk-arbete, det är allt vi har på listan idag!


WOW! hittade en bild på mitt rum jag hade när jag var au pair i USA. mycket större än det jag har här i England, men Gud så fult! Inte ett dugg personligt eller fint, som det är här :) Jag älskade dock sängen jag hade där, sååå stor och skön :)

sleepyhead

Usch nu är jag väldigt trött! Igår somnade jag vid 18.00, haha. Vid 19.00 väckte Sally + barnen mig och jag trodde att jag hade försovit mig!! Men när de frågade om de fick se simpsons i mitt rum så förstod jag att det var kväll, inte morgon. Jag somnade dock om diiiiiirekt och sov ända till 06.00 imorse haha, gaaalet länge! Så ni kan förstå att jag är trött nu, eftersom jag varit uppe sen 07.00 och inte har tagit en nap på heeela dagen (fick åka och hämta Sam på skolan vid 1 eftersom att han gått och blivit sjuk stackarn = heeeel dag imorgon...)

Jag har iallafall inte kunnat sova förrän nu eftersom jag har kämpat mig till värld 8 på super mario bros (samtidigt som jag mumsade i mig mini vegetariska vårrullar, mums), men finally är jag där! woho, fortsätter imorgon när jag vaknar för nu blir det en efterlängtad dejt med kudden!



Dagens outfit


dålig bild men iaf.
jacka h&m, tröja esprit, shorts primark, väska second hand

en del av mitt nya rum

min & tovas maskeradfest

Okej, här kommer lite mer ingående om våran fest som ägde rum i lördags! :)

Tova & Saskia kom hem till mig redan på dagen för att göra oss i ordning tillsammans. Vi ockuperade Hannahs rum och ett par timmar senare fick jag bege mig ut, halvt tillfixad, för att möta upp Alex och hämta Gisela. När de väl var här gjorde jag mig klar helt och sedan åt vi pizza och drack vin/alkoläsk. Runt 9 tiden tog vi alla tåget in till Wimbledon med destination Sia bar! Vi mötte upp Sofia och sen började kvällen!

På Sia bar fick jag gratis shottar i baren eftersom att jag fyllde år! Jag fick en "birthday-shot" som jag först inte vågade dricka eftersom att jag inte visste vad som var i den, men tillslut drack jag den ändå! Det var sambuca, tequila och tabasco haha, den var faktiskt god! Fick sedan gratis tequila av dem också. Craaazy. Vid 11 tiden begav vi oss mot south wimbledon för att ta tunnelbanan in till London och Old Street. Gisela underhöll hela vår vagn på vägen dit genom att sjunga och dansa (jag spelade musik med hennes rekvisita för Esmeralda).

Väl framme på Motherbar var där sjuuuuuuuuuuukt mycket folk men fyfan vad roligt vi hade det! Kvällen avslutades vid 3 tiden då Tovas mobil, kort osv stals ur hennes väska, mindre roligt.. Efter det åkte vi hem och Gisela sov över hos mig :)



lång tisdag!

Idag har jag hunnit med följande:

- Kört barn till skolan
- Lämnat in min Iphone på den (förhoppningsvis) sista lagningen
- Varit och storhandlat mat med min värdmamma
- Varit på IKEA med min värdmamma och Tova
- Inrett mitt rum

puh.. Har bara mitt nattduksbord kvar som min värdmorfar får fixa sen.. hahaha

vår fest!

jag har inte bloggat på flera dagar ju! jisses, har haft fullt upp med att förbereda inför festen, vara på festen och vara bakis.. Det var en riktigt rolig kväll iallafall och här kommer ett par bilder!



hahahaha

Min värdmamma är bäst och fäller alltid så dumma kommentarer, som denna på facebook t.ex!



hahah, jag skrattade i typ en kvart när jag läste den. ja, jag hade verkligen tänkt campa under eiffeltornet! nej men jag skrev fel, menade frankrike, inte paris haha!

malaysia!!

Okej, jag hatar min värdfamilj lite just nu. I augusti ska dem till Malaysia i 2 veckor för att hälsa på min värdmammas syster som bor där. Jag är så avundsjuk! Men detta innebär att jag är ledig i 2 veckor (jag följer inte med eftersom att det är för dyrt och jag klandrar dem inte, jag har inte råd med en egen biljett liksom!). Jag vet inte vad jag ska göra dessa två veckor, men jag funderar på att antingen campa i Frankrike, hälsa på Gisela i Barcelona, åka till Skottland (Edinburgh festivalen) eller åka någon annanstans. Vill ju inte sitta här i huset i två veckor bara, kanske semestrar jag i en vecka och sen chillar en vecka här! Aja, vi får väl se, är mer än ett halvår kvar!






fredag

Hejsan svejsan!

Sitter just nu och kollar på How I met your mother, åt nyss frukost och ska strax in i duschen! Klockan 11 ska jag träffa Vicky & Gisela för att shoppa lite i Kingston :) Jag måste hitta en dvd film inför skattjakten ikväll, köper nån billig bara, måste även handla nagellack och en scarf till imorgon! Får se ifall jag hittar något annat roligt med hihi!

Ikväll är jag som sagt barnvakt och vi ska ha skattjakt, som börjar klockan 6! Ungarna är vääääldigt excited, Hannah har tjatat om detta sedan i måndags! Imorgon är en ännu roligare dag, då är det ÄNTLIGEN dags för min och Tovas födelsedagsfest!!!! Åh det ska bli sååå roligt! Jag hoppas verkligen att min sminkning blir bra så jag liknar the mad hatter på riktigt! Kommer iaf gå runt alldeles vit i ansiktet hela kvällen hahaha.


(Jag kommer inte att ha såna ögonbryn!)


läsarfråga

Hej!
Jag hittade din blogg i förrgår tror jag, men jag har nog redan läst igenom alla dina inlägg. Jag funderar på att åka som au pair i sommar, efter jag tagit studenten, och har nu hittat en fruktansvärt fin familj i Oxford. Jag är redan nu sjukt nervös över allt, och undrar om du skulle kunna svara på några frågor, och förklara hur det faktiskt är. Jag är så förbannat nervös över att inte hitta någon att umgås med på fritiden, inte för att jag alls har några sociala handikapp, utan, oron bara är där. Hur gjorde du? Hur var det när du träffade familjen första gången, när började du känna dig som hemma? Vad är det härligaste att jobba som au pair, och vad är det jobbigaste? Och vad köper man med sig för gåvor? Ah. Jag bubblar av frågor. Så, det hade varit himla fint av dig om du skulle kunna lugna ner mig. Eller stressa upp mig lite mer, bara jag får lite mer klarhet runt allt.

Fanny




Hej Fanny! Först och främst, det är helt naturligt att vara nervös. Jag menar, man lämnar tryggheten hemma och flyttar in hos främlingar för att ta hand om deras barn! Men du har inget att oroa dig för! Tar frågorna i tur och ordning.

Jag "träffade" vänner på facebook först, eller egentligen var det bara Tova jag pratade med innan jag åkte (som nu är min bff här, woho!). Vi var båda nya i London och vi sågs redan min andra dag! Under tiden har vi lärt känna vänner tillsammans och separat, mest när man festar och sådär. Ett tips är att bli medlem i grupperna Londonsvenskar och Au Pair i London på facebook. Det finns hur många som helst som sitter i samma sits! Jag har även fått en del vänner via barnens skolor, då det finns andra barn som har au pairer där!

Det var såklart nervöst att träffa familjen första gången, det har det varit alla gånger jag varit au pair (3 gånger). Men tänk på att familjen är lika nervös som dig och lika förväntansfulla så oftast blir det bra bara utav det! Jag började känna mig hemma efter första 1-2 veckorna, då man började ta saker ur kylen rent automatiskt eller slå sig ner och kolla på tv bara.

Det härligaste med att jobba som au pair är faktiskt (tro det eller ej) friheten! Du får lön en gång i veckan, du kan utforska hur mycket du vill medan barnen är i skolan och på din fritid, det finns så mycket möjligheter! Att lära känna så mycket nytt folk är himla kul det med!

Det jobbigaste med att vara au pair är när barnen inte lyder eller är bråkiga, speciellt när dem tycker att de inte behöver lyda för att man just är en au pair och inte en förälder. Men detta händer väldigt sällan!

När jag åkte som Au Pair till USA så köpte jag med mig kosta boda glas till föräldrarna och gosedjur till barnen (1 & 3 år gamla), i andra familjen köpte jag en flaska vin till mamman och tre rör med smarties till barnet (5 år). Jag köpte inte med mig några presenter alls till familjen jag är hos nu eftersom att vi bestämde att jag skulle komma hit tre dagar efter att vi haft intervju (lämnade min första familj här i London tidigare än beräknat).

Tycker inte att du ska tveka alls, det är himla kul och en så stor upplevelse att vara au pair! Tveka inte att fråga mer om det är något annat du undrar över! Du kan även kolla i mina arkiv (igen..) och se hur allt gått från början till nu! :)

Kram!

svar på kommentar

Lina om mitt hem i kingston:
Vad snyggt! Har du haft eget badrum hos dina andra värdfamiljer också? :)


Svar: I första värdfamiljen (USA) hade jag eget badrum men inte i första familjen här i England. Nu har jag heller inte eget egentligen, utan delar det med Sam!

dåligt med kommentarer

Följer era önskningar ju, ändå blir det inga kommentarer! You're hard to please.

Oj vad mycket kul som väntar!


17-20 feb, DUBLIN
11-15 mars, syster och karro kommer!
7-11 april, malin kommer!
påsklovet, BARCELONA med gisela!! (åh vad jag längtar, wiiip wiip!!)

Mellan detta har jag normala ROLIGA saker som väntar, bl.a. skattjakt med barnen imorgon och sen såklart min födelsedagsfest med maskeradtema på lördag!!!

nu, köra barn till skolan!

Dublin, Ireland

Torsdagen den 17 februari placerar jag och Tova våra rövar på flyget och drar till Dublin!!!! Vi åker hem igen söndagen den 20 februari och kommer alltså att spendera en weekend i Irland! Nu ska vi bara hitta nåt billigt skithostel att sova på med! Wiiiie, är sååå excited! Mycket som kommer hända de närmasta veckorna!






Min värdmamma är bäst!

Hej hopp!
Vill först och främst meddela att jag idag INTE sovit middag :) Stolt tjej! Jag har umgåtts med min värdmamma lite som är hemma från jobb idag (istället för igår då hon jobbade). Vi var nyss och storhandlade och vet ni vad jag fick? Ett flak coca cola (15 burkar) och ben&jerrys!!! (Egentligen så var det hon som tog det åt mig för hon vet att jag gillar det haha, hon tvingade även på mig coleslaw och försökte sig på med mozarella men där sa jag stopp :P

Inatt kommer jag att sova gott, främst för att jag inte tagit nap idag men också för att jag bara sov 2 timmar inatt.. Somnade runt 5 tiden skulle jag tro, kände mig så himla illamående och kunde inte somna. Men idag mår jag bra, dödligt trött bara! Men får göra saker för att hålla mig vaken tills ungarna kommer hem, så nu ska jag locka mitt hår, sen fila naglarna och till sist ringa Tova!


jag för 4 sek sedan!


just a normal tuesday (not!)

Okej.. Denna dagen har varit intressant, på ett positivt sätt! Det började med att Vicky ringde mig när jag var påväg hem med pojkarna från skolan (Vicky är Sams au pair, inte min Sam då såklart men det fattade ni nog..) och hon frågade ifall det var okej om han följde med oss hem en stund för att leka lite med mina ungar, javisst sa jag! Jag har ju Wii:t uppe i mitt rum så det satt tre glada ungar i min säng och spelade i 2 timmar i eftermiddags. Resultat=En massa chipssmulor i min säng!

Vid 7 slutade jag och vid 8 befann jag mig hemma hos Vicky. Vi + Gisela drog sedan till Alberts (as usual) för lite te och snack, dock körde Gisela på Gin&Tonic som vanligt haha. Jag körde nyss hem Gisela och sen hem, kände att klockan började bli lite väl mycket, ska ju jobba imorgon! Köpte med min mini vegetarian springrolls från nån random kinesrestaurang som jag sitter och äter nu, såååå goda!

Har även fixat mad tights + en locktång inför lördag, yaay! Längtar galet micket!

ny dag, nya tag

Godmorgon på er!
Jag har nyss kommit hem efter att ha lämnat Hannah på skolan, vi gick idag istället för att köra och det var verkligen skönt! Där fick jag min dagliga promenad haha. Sitter just nu i min säng och ska spela Super Mario! Jag tog upp Wii:t på mitt rum igårkväll och spelade i flera timmar, vilket resulterade i att jag försov mig imorse, men det var lugnt, jag var ändå den som vaknade först haha, alla hade försovit sig!

Tisdagar brukar egentligen Sally vara hemma från jobb, men idag var hon tvungen att jobba ändå så jag är själv. Jag kan inte gå och lägga mig igen eftersom vi väntar på ett paket som är mycket viktigt (Andys present till Sally som snart fyller år) så jag måste hålla mig uppe. Det gör jag genom att spela lite och kolla på tv, skiftar liksom.

Nej massa babbel blir det bara nu, så vi hörs av senare igen! Puss


mitt hem i kingston

Jag har nu tagit bilder på nästan hela huset. Det ni inte får se är mina värdföräldrars våning + mitt rum som inte är klart, annars så kommer allt nu.


Våning 1:

(klicka för större bilder)




1. Hallen 2. Hallen 3. Tavla över London
4. Tv rum 5. Tv rum 6. Tv rum





1. Matplatsen 2. Kök 3. Kök
4. Min favoritplats 5. Pianot 6. Trädgården


Våning 2:



1. Sams rum 2. Hannahs rum 3. Mitt badrum




Vi har en del trappor i huset om man säger så.
Bilden är tagen från 3e våningen

söndagslyx

Sista svulldagen idag då, imorgon börjar vi på ny kula med massa (?) träning. Blir att träna med vårt Wii ett par dagar i veckan och idag frågade även min värdismamma om jag ville öppna ett konto på gymmet, då kan jag alltså gymma OCH simma :) WIIIE!

Men nu, gottis..



Double chocolate chip cookies <3


Cola flaskor :) <3


Och två sneakpeak bilder med dålig webbcamkvalle på hur mina väggar ser ut nu..




bättre bilder när jag varit på ikea och fått alla möbler jag ska ha :)

söndagslyx

Sista svulldagen idag då, imorgon börjar vi på ny kula med massa (?) träning. Blir att träna med vårt Wii ett par dagar i veckan och idag frågade även min värdismamma om jag ville öppna ett konto på gymmet, då kan jag alltså gymma OCH simma :) WIIIE!

Men nu, gottis..



Double chocolate chip cookies <3


Cola flaskor :) <3


Och två sneakpeak bilder med dålig webbcamkvalle på hur mina väggar ser ut nu..




bättre bilder när jag varit på ikea och fått alla möbler jag ska ha :)

sunday roast

Ahh idag åkte jag och hela släkten (typ) iväg och hade en mysig söndagslunch bestående av stek och annat (riktigt) gott. Det var jag, Sal, Andy, Hannah, Sam, auntie Katie, uncle James, baby Oliver, Grannie Sue och Papa ... ? (dem kallar han bara papa haha). Riktigt mysigt hade vi med mycket skratt och MASSOR av snuskiga teckningar gjorda av alla haha. Dem är bäst! Just nu sitter jag och Hannah i min säng och kollar på Teen Mom, vilket resulterar i tusen frågor av Hannah om att föda barn haha. Ska alldeles strax köra bort till Alberts för en kopp te med Vicky & Gisela. Säng tidigt ikväll!!


Ps. har fått upp saker på mina väggar nu, det börjar likna något :)

sunday, bloody sunday

Hej hopp galopp!

Igår blev det inte mycket bloggande såg jag, nejnej. Jag sov länge och sen åkte jag hem till Tova där jag spenderade min kväll spelandes super mario :). Idag blev jag väckt för ungefär 10 minuter sedan av Hannah som kastade en kudde rakt i min fejja haha, ungjävel! Vi ska iallafall ut och äta hela släkten om cirkus 1,5 timme så det var därför hon väckte mig. Nej, jag är alldeles för trött för att blogga. Ville mest bara visa att jag lever! Hörs senare. Pusspuss

just dance 2

Barnen sover nu och jag, Tova och Saskia spelar Just Dance 2 på Wii. Det är riktigt kul och svettigt!! Kommer lätt att köra det varje dag haha, snacka om workout, en ROLIG workout dessutom!



svar på kommentar:

Postat av: halmstadfrida

men shit ofta har du gjort dom själv :OO skit coola ju.



Svar: Ja jag har gjort dem själv :) tack så mycket för komplimangen och kul att du gillar dem :)

Movienight @ my place!

Jag, ungarna, Tova och Saskia är här och kollar på High School Musical. Jag hatar den filmen!!! Hahahaha.


fredag

Hej hopp. Jag kom nyss hem från stan efter att ha varit på banken och lite annat. Handlade inget roligt, bara leksaker till barnen som de ska få i vår skattjakt + subwaymat till lunch (<3). Om 20 minuter ska jag sätta mig i bilen och hämta hem lite ungar från skolan :) Ikväll blir det till att vara barnvakt och kanske kommer Tova och Saskia förbi och ser en film eller något? Förhoppningsvis kanske :)

Hörs senare! Puss

nya tavlor




Tre nya tavlor jag målat, de ska upp på väggen här snarast!
Jag vet att jag lovat att ta bilder på huset/mitt rum, men jag tänkte att det är bättre att vänta tills mitt rum är iordning. Just nu har jag bara provisoriska möbler, eftersom att min värdfamilj inte hann göra iordning det åt mig innan jag kom, då jag kom 2 månader tidigare än planerat. Men nästa vecka som sagt, då blir det Ikea + foton på huset! Promise :)

Vad tycker ni om tavlorna? De ska hänga bredvid varandra såklart.

made my day..

Tack för alla peppande kommentarer i inlägget nedanför, ibland blir man bara så trött och måste skriva av sig.. Blev nästan gråtfärdig innan när Hannah satte sig i mitt knä och frågade om hon fick visa mig en bild på datorn, så glad man kan bli av att ett barn uppför sig och visar lite kärlek. Nästa fredag ska jag vara barnvakt åt mina små monster och jag har planerat att ha en skattjakt! Fick inspiration av Emilia som hade det med sina värdungar för ett tag sedan. Idag skrev jag inbjudningskort till dem som jag la på deras sängar. Jag ritade fint på framsidan och skrev ett mystiskt meddelande inuti med tid och plats för skattjakten. Sedan gick jag ut och rökte (Sally var hemma), när jag kom in igen så kom Hannah springande med bara handduk på sig eftersom hon hade badat när jag la hennes inbjudan på sängen, superglad var hon och sa "Thaank you Sabrina!!!" och innan hon gick igen vände hon sig om och sa "btw, the drawing was AWESOME!!". Sam var jätteglad han med, men han är alltid glad haha. Dagen avslutades alltså bra med barnen, får se hur länge det håller i sig bara. Jag blev iallafall väldigt varm i hjärtat av Hannahs fina humör och uppförande. Hon är världens finaste när hon lägger rätt sida till!

Gick sedan till Alberts för att träffa min kanadensiska vän Vicky. Hon berättade det mest chockerande jag hört här; hon kanske måste sluta jobba på tisdag. Tydligen är hennes värdföräldrar inte nöjd med henne, och ställer så sjuka krav. Jag blev så ledsen för hennes skull eftersom att jag vet att hon gör sitt yttersta för att vara en bra au pair, men vissa föräldrar har behov av att klaga ändå. Något som gjorde mig super irriterad var att hon jämförde mig med Vicky, vi är liksom kompisar och jag vill inte att Vicky ska känna något konstigt mot mig bara för att hennes värdmamma tydligen tycker jag är en bättre Au Pair än henne. Det är konstigt att hon ens kan säga så, hon har aldrig sett mig under dagarna med mina barn, träffar henne endast på morgonen då hon hämtar min Sam eller när jag hämtar hennes Sam innan skolan och ibland på eftermiddagen när jag lämnar hennes Sam (jag gör oftast the pick-ups och hon the drop-offs).

Tycker så synd om Vicky, men jag sa att självklart kan hon få ha sina grejer här (tre resväskor) ifall hon behöver lämna huset, för hon hade redan fixat så att hon kunde bo hos någon men hennes grejer fick inte plats. Det är ganska svårt för henne att lämna London bara sådär eftersom att hon bor i Kanada = dyrt och långt hemifrån! Jag hoppas iallafall att allt löser sig för henne.. <3<3<3

Nu ska jag fortsätta med min sista tavla (har redan gjort två) och sen ska jag ta kort och visa er hur dem ser ut :) Dags att få upp lite saker här på väggarna. IKEA NÄSTA vecka, det har Sally lovat nu haha.


bursting in to tears

Denna veckan har inte varit bra överhuvudtaget, förutom i måndags då jag och Hannah hade en heldag för oss själva. Efter det har det varit ett rent helvete rent ut sagt. Jag vet inte om det handlar om att hon är 6 år och i trotsåldern eller om helt enkelt inte gillar mig bara, för hon är trevlig mot alla andra. Hon gnäller när jag ska hjälpa henne med saker, hon pratar inte med mig när jag hämtar henne från skolan, hon är kaxig, hon skriker, hon vill inte göra något med mig, men det går bra att göra något med alla andra. Just nu känner jag bara att jag vill hem, men resten av familjen är så bäst så det hade aldrig gått.. Önskar bara att hon kunde vara lite snällare, för jag gör allt för att göra henne glad varje dag.. Vem sa att det var lätt att vara Au Pair? Aldrig förut har ett barn fått mig att gråta.

Sinnes!

Haha, efter att jag ätit frukost så städade jag mitt rum och rensade och skit. Efter det satte jag mig och läste massa bloggar osv och sedan var klockan 12.30. Jag tänkte ta en liten powernap till 14-tiden ungefär. 15.45 vaknar jag och springer upp i panik! Skulle hämtat Hannah 15.30 och exakt när jag sätter mig i bilen ringer Sally och jag svarar "I'm on my way!!!!". Hon bara skrattade men fasen vad panik jag hade! Hann iallafall i tid till Sams skola, han slutar 16.00, så fatta hur fort jag körde haha. Ahh, hatar att va sen!

(Hannahs mormor jobbar på skolan så hon väntade hos henne, så ni inte tror att hon stod ensam utanför och väntade eller något haha)

Nu spelar ungarna datorspel/ ipod spel och jag ska ut och ta en cigg innan jag börjar med maten. Ikväll ska jag träffa Vicky, wiie, I've missed Canada <3



Vicky, jag och min dubbelhaka <3

wonderful breakfast

Jag äter aldrig frukost med familjen på morgonen, för jag kan inte äta direkt när jag vaknat. Istället äter jag när jag kommit hem efter att ha lämnat barnen på skolan! Då är jag oftast så pigg att jag kan äta något varmt. Idag blev det omelett (som varje dag denna veckan), och det är så himla gott!!! Bara kolla på bilden nedan, visst vattnas det i munnen? Nej, min svamp/paprika/ost-fyllda omelett slår de flesta frukostarna jag har ätit, muuuuuuums! Ett glas juice till det och frukosten är komplett!



Wannabe lyxfruar

En sak som är så himla irriterande roligt är vissa människor som bor här i London och jobbar som Au Pairer. De vill seriöst framställas som att de är rika, classy lyxfruar. Seriöst. Är man au pair tjänar man fan inte mycket, man är liksom inte Au Pair för att tjäna pengar, man är det för upplevelsen i ett annat land! Bara för att man köper en päls billigt på Portobello Market (<3) eller i någon annan vintage affär, så innebär det inte att man betraktas som rik.

Jag förstår inte heller varför det är så himla viktigt att uppfattas som rik här? Är det för att man bor i London? Varje helg ska dessa tjejer in på de fina membersclub klubbarna och festa, usch och fy att gå på en vanlig rolig klubb. Det ironiska är ju att de inte betalar en krona, utan de känner någon som känner någon annan som kan skriva upp dem på gästlistan, vilket innebär fritt inträde och fria drinkar. Jag tycker också det är kul att vara VIP på fina klubbar, men det innebär inte att jag försöka vara någon jag inte är - en rik tråkig tjej.

Däremot föredrar jag faktiskt att dra ut på lite mer chilla klubbar, som t.ex. motherbar, sjuuuuuuuuukt roligt med härliga människor som inte tjötar om pengar och sex hela tiden. Det är dessutom på dessa klubbar du faktiskt lägger pengar, eftersom att du inte står på någon fancy VIP lista så är det du själv som står för inträde och drinkar (iallafall de första två, innan du träffar någon som bjuder!). Jag går hellre ut i East London, Soho eller Camden och har riktigt roligt än går ut på någon klubb runt Mayfair eller Oxfordstreet och försöker få mig själv att verka bättre än alla andra. Det äcklar mig att folk håller på så! Nej bort med dampet nu, ville bara få ventilera mig lite. Så det så!


reservationer

Har suttit ett tag och reserverat bord på olika klubbar här i London inför födelsedagsfesten. Tänkte att det är lika bra att vara ute i god tid och reservera på massa ställen, så kan man bara avboka senare. Tråkigt nog är det helt slutsålt på KOKO den kvällen, så vi kan inte gå dit :( Tigertiger har jag bokat på (bara för att, tror inte vi kommer gå dit ändå) och har kollat lite på the fabric, men det verkar vara ett väldigt skumt ställe haha. Vi får se helt enkelt.. ska nu fortsätta med min bok "Dandy", efter en tuff dag..

the madhatter

Den 22a januari ska ju jag och Tova ha en gemensam födelsedagsfest som även är en maskerad. Temat är film/TV och jag har valt att klä ut mig till en kvinnlig version av The Madhatter från Alice i Underlandet. Jag har fixat hatten, som jag gjort helt själv!

Innan ni kommenterar att den är vit iställt för brun/grön som han har så måste jag bara förklara. Alla hattar jag hittat som varit perfekta i både stil och färg har kostat runt 40 pund, alltså 400 kronor. Jag lägger inte så mycket pengar på en hatt jag kommer att använda en kväll i mitt liv. Vi hittade denna vita hatten för 8 pund i en maskeradaffär och jag slog till. Om inte annat så kan det vara kul att va liiiite annorlunda eftersom att jag ska vara en kvinnlig version. Dock har jag tänkt att om jag hittar en bra sprayfärg så ska jag spraya den svart..

Men visst är den grym ändå? Jag har gjort biljetten + den stora fjädern helt själv (klistrade ihop jättemånga små fjädrar) och det gröna bandet köpte vi i en tygaffär som jag sedan bara limmat på och knöt ihop. Jag gillar den och tror att festen kommer att bli helt awesome! Elina ska vara Alice så vi kommer att matcha all night long :)


Men, vad tycker ni? Är den bra?




ser mest framemot min sminkning.. kommer se galen ut! Googla bara the mad hatter så ser ni haha.

how I met your mother

Somnade väldigt sent inatt, så det var inte kul att dra sig upp imorse. Väckte Sammie som vanligt men struntade i att väcka Hannah. Anledningen är att hon ändå bara skriker på mig + att min värdmamma alltid går in till henne på morgonen ändå och jag orkade verkligen inte med skrik imorse. Som resultat av detta hade vi en mycket trevlig morgon, Hannah var på bra humör förutom att hon och Sam bråkade vid frukostbordet (som vanligt haha). Aja, nu är jag klar med allt jag ska göra, förutom att åka till banken men det fixar jag senare eller en annan dag, ingen brådska.. Har käkat frukost som idag fick bli omelett med champinjoner och paprika. Nu ska jag lägga mig i min säng och glo på det nya avsnittet av How I met your mother, lär väl somna med så jag har redan ställt alarm haha. Efter det ska jag iallafall ta massa kort här i huset så ni får se hur jag bor! Låter det bra?


pyss

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig


she knows me so well

Fick nyss ett meddelande av min värdmamma på facebook:

"Are you locked in your room eating Swedish dip?"

Haha, yes I am! Fick ju en jädrans massa dip av systra mi i julklapp, så nu ligger jag här med en påse chips och sourcream & onion dip! mums, men snart är det dags att borsta gaddarna och krypa ner för en god natts sömn! Imorgon väntar ännu en arbetsdag + träning. Woop woop!

Day 9: Two things you wish you could do.

1. Flyga
2. Producera hur mycket pengar som helst (lagligt)

finbesök från sverige!

Den 7 april kommer Malin hit och hälsar på mig, hon stannar till den 11 april så det blir en hel helg + två halvdagar av äventyr tillsammans! Hon kom idag hem till Sverige efter att ha spenderat ett år i USA som au pair, vi åkte samtidigt till Au Pair skolan, men jag åkte ju hem ganska mycket tidigare om det inte gått igenom redan :P Det roliga är att vi brukade leka när vi var små och helt plötsligt stod vi på andra sidan atlanten tillsammans på Times Square flera år senare, galet egentligen! Iallafall så ska det bli superkul att hon kommer hit och jag ska visa henne London från stans bästa sida, med allt vad det innebär!


Maalin :)

Jag & Malin längst till höger, på au pair skolan :)

planering, planering, planering

Sitter med min värdmamma just nu och fyller i massa papper till min bank (eller hon gör det och jag tittar på och signerar där det behövs haha). Har just gått igenom alla datum jag behöver vara barnvakt, vilket inte var många. Förutom loven de har så är det bara 2 kvällar de behöver mig, förutom den helgen då jag ska vara barnvakt ett helt dygn!! Aja, hon har även kontaktat alla sina vänner som har barn ifall de behöver barnvakt någongång och har redan fått svar från 2 stycken som behöver haha, så lite extra cash kommer rulla in! När vi är klara med bankgrejerna ska jag gå och lägga mig i badet innan det är dags för ungarna att göra sig redo för sängen!

Vi hörs senare igen :) Puss!


En dag i London

Godmorgon!

Igår var jag barnvakt hela dagen och sååå trött när kvällen kom. Spenderade dagen med Hannah såklart och Tova. Vi körde till Sutton och handlade massa bra saker inför vår maskeradfest bl.a. När jag slutade jobba vid 7 tiden så drog jag och Tova hem till henne där vi satt och yrade med hennes värdpappa mr hot guy (haha). Ja, dagen bestod inte av så hemskt mycket mer faktiskt. Imorse vaknade jag vid 7, klev upp, väckte Sam som gick upp direkt som vanligt medan Hannah låg i sin säng och skrek "GOOO, GOOO" haha. Hon är som en tonåring alltså, det går INTE att få upp henne på morgonen och hon blir jättearg på mig när jag väcker henne, but what to do..

Sally (värdmamma) är ledig idag, men är just nu hos tandläkaren, men blir väl till att hänga litta med henne senare under dagen, kaaanske blir det IKEA idag? Hon har sagt att vi ska dit i typ 1,5 månad nu haha. Vi får väl se :) Jag stressar inte med nya möbler till rummet, det är mest köttbullarna jag är ute efter..

Hörs sen, nu blir det powernap!

Day 8: Three words you can’t go a day without using.

1. Shit
2. Hello
3. OMG


dålig update idag, jag vet. berättar imorgon för just nu är jag sinnessjukt trött och har precis tryckt i mig chokladmuffins på det.. smarttjej.se!

the winner!

Katta var den som sa figurerna först, så här får du en länkning!
Ni kan samtidigt passa på att tävla om en personlig almenacka i hennes blogg, så in och tävla med er!

http://kattasfett.blogg.se/

why are you snoring?

Efter att vi sett Matilda så ville Hannah se en till film, så då tog vi med oss Simpsons filmen upp på mitt rum, la oss i min säng och kollade. Det tog väl inte mer än 2 minuter innan jag somnade, vaknade av att Hannah frågade varför jag snarkade haha. Nu väntar vi bara på att bli lite piggare innan vi drar oss mot Tova. Jag måste springa upp och hämta min cola så jag kan vakna till liv. Vi hörs senare! Pusss


Babysitting

Jobbar ju hel-dag idag eftersom att Hannah inte har skola. Just nu sitter vi och äter frukost till filmen Matilda. Hon älskar den filmen, så det var ett bra köp av mig! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, blir väl att rita lite och leka med hennes leksaker, kanske lägga lite puzzel osv. Vid 10-11 tiden kommer städerskan hit så det blir till att hålla sig undan lite, drygt att vi måste hoppa runt och byta rum bara där hon ska städa + att hon är här i 4 timmar.. Aja, det blir nog bra ska vi se. Kanske tar vi oss en tur hem till Tova och hälsar på! Nej nu ska jag fortsätta med filmen och frullen. Puss på er!


Day 7: Four memories you won’t forget.


1. New York City (Speciellt den guidade turen)


2. Studenten


3. Dagen Tindra föddes


4. Nyår i Berlin med My

I try counting sheep, but there's one I always miss

Jag kan fanimej inte somna.. har legat och vridit och vänt på mig i säkert 2 timmar. Jobbigt läge att jag ska ha Hannah hela dagen imorgon, eftersom att hon inte börjar skolan förrän på tisdag! Sam går i skolan dock, så det blir bara jag och Hannisen. Puh, måste försöka sova igen, så jag inte är alldeles för trött imorgon. Wish me good luck!


Tills vidare så kan ni gissa vad jag ska klä ut mig på när jag och Tova har födelsedagsfest den 22:a Januari! (Vi ska ha en maskeradfest där temat är TV/Film) Vad tror ni det är? (Har inte bestämt mig för vilken av dem ännu... troligtvis blir det nummer 1)

eller..

 

Gaaanska lätt att gissa, eller hur? :) Rätt svar på båda får.. en länk haha!

Camden






fin dag med fina vänner i fina camden!

Camden Market

Hej hopp galopp!

Idag har det inte blivit mycket bloggande här inte, har befunnit mig i Camden tillsammans med Alex, Tova och Saskia. Vi gick runt i ett par timmar och njöt av denna vårdag.. Väldigt soligt var det och varmt tills det blev mörkt, då frös jag som faaaaaaan. Jag glömde såklart min kamera hemma så jag måste vänta på att Tova skickar bilder till mig, vilket kan ta upp till tre veckor. Hörs senare för nu ska jag baaauda! Puss

random pictures from the last few days


Bowling, jag hjälpte Hannah lite


mitt hjärta Hannah, i sin fina poncho hon fick av mig i julklapp :)


Hannah fick använda fuskgrejen haha, söto


Jag och mina ungar


Spelar Mario Kart 2 och min arm ser ut att vara världens fetaste haha.

driving one of your cars

Ska alldeles strax hem till Tova och hänga lite innan vi drar hit igen för en mysig kväll med film, chips och dip tillsammans med Saskia.

För er som kommenterat angående att ta bilder här i huset så kommer det nästa vecka, orkar inte gå runt och fota allt när familjen är hemma, så får bli när jag är ensam i huset! Bilder på värdbarnen osv kommer när jag är hemma hos Tova, för hon har massor av bilder på oss, bl.a. från bowlingen!

Hörs senare :)

what a night

istället för att beskriva kvällen så stjäl jag ett inlägg från Tovas blogg..


fy fan vilken sjuk kväll, klockan är fem och jag har precis kommit hem......

 

Detta har VI gjort ikväll:

Letat två timmar efter mother bar
dansat med en gammal man
varit på väldens skummaste toalett
hånglat med en ful främling
bytt nummer med en neger
fått gratis drinkar av hånglets vän
druckit på tok för många vodka redbull
blivit erbjuden att köpa kokain
käkat nattmacka och nattchips
spytt bakom en soptunna
sett en ful tjej på bussen och hennes trosor
somnat på bussen
Blivit blöt av allt jävla regn

Update:

Raggat med vakten och blivit insläppta gratis
Druckit en liter vatten
Spanat in en väldigt upptagen kille
blivit erbjuden en trekant med en ful rödhåring och hans kompis på bussen
spräckt läppen!!!!!

party outfit





nu drar vi till baker street och festar järnet!
(bilderna är tagna i Hannahs stökiga rum, det är alltså inte mina dockor..)

new stuff



Day 6: Five things you can’t live without.

1. Musik
2. Mat
3. Shopping
4. Vänner
5. Familj

just kommit hem

Passade barnen i tio timmar idag, TIO!!! Helt galet, men ändå roligt! Förutom att spela Wii så låg dem i min säng och kollade på Förtrollad medan de åt popcorn med socker (så jävla äckligt), spelade monopol med mig och tillslut så körde vi och hämtade hit Tova som hade med sig massa godis till dem från Sverige! Efter ett tag så drog jag, Tova och barnen in och bowlade lite och åt sedan på Mcdonalds. Trevlig dag :) Åkte hem igen och lämnade barnen vid 6 tiden och när min värdmamma kom hem så drog jag och Tova iväg och shoppade lite på rean! Jag kom hem med en kjol och ett par shorts som kostade £1 styck! hahaha galet billigt på Primarks rea. Handlade även strumpbyxor, en ring och en klänning, bra och fina köp gjorde jag! När vi hade shoppat klart drog vi till vårt älskade TGI Fridays och käkade middag, mums! Nu är jag hemma och är så satans trött så jag tror jag ska lägga mig och sova redan, även om jag inte jobbar imorgon! Hörs då, lägger upp bilder på köpen imorgon :) Puss Puss!


brunch

Lagade precis en smarrig brunch åt mig själv (barnen åt frukost för lite mer än en timme sedan, så de var inte hungriga). Det blev omelett idag med skinka och ost. Barnen kom ut till köket medan jag höll på och frågade vad jag lagade, tror att dem tyckte det luktade gott, det smakade ljuvligt iallafall :)

Lite senare idag kommer Tova hit! YAAAY! <3 Har inte träffat henne på ca 3 veckor, vilket är galet länge! Jag slutar jobba vid 6 tiden tror jag, så vi hittar säkert på något skoj ikväll här i vårt älskade London <3.


Förresten, har jag visat er huset jag bor i här? Kan lägga upp bilder om ni vill se hur här ser ut, det är superfint, och stort!

it's like I never left

God it feels good to be home..

Landade vid 22 tiden (UK time) igår kväll, min kära värdmamma hämtade upp mig, men jag lyckades gå förbi henne utan att vi märkte det inne på flygplatsen, så vi stod ett tag och väntade på varandra på helt olika platser haha. Runt 23.00 tiden var jag hemma i huset och Gud, det känns som att jag aldrig åkt här ifrån. Fick mig en god natts sömn i min kära säng och vaknade klockan 08.00. Gick och kollade in i Sams rum och där satt Hannah på golvet och försökte få upp honom. Min lilla apa, hon kastade sig på mig och sedan gick vi ner och spelade Super Mario haha, direkt liksom. Hon skulle visa mig allt hon kunde i spelet och när Sam kom ner efter 10 minuter så fick han ta över mig, så nu spelar dem lite Wii och jag sitter här och skulle mest bara uppdatera mig. Idag jobbar jag hel-dag eftersom att barnen fortfarande har lov, så vi får se vad vi hittar på :) Ligger en 20-pundare nere i köket som vi kan använda ifall vi vill bowla eller gå på bio eller liknande, vi får se helt enkelt vad vi gör :)

Hoppas att ni har det bra där hemma, vi hörs senare idag igen! Puuusss



mitt lilla hjärta (Hannah är tjejen i mitten)

too much

Hej på er!
Jag vaknade för cirka 1 timme sedan och har hittills inte gjort något annat än läst massa bloggar på datorn. Efter att jag är klar med detta inlägget ska jag sätta igång och packa min väska, så den är redo iallafall! Usch, jag är så trött, sov knappt något alls, högst 3 timmar. Har en sån jädra huvudvärk så jag vet inte vad.. Nej, dags att börja packa.

Puss

Day 5: Six songs that you’re addicted to.



1. Band of horses - The funeral
2. Bruno Mars - Grenade
3. Daniel Adams Ray - Gubben i lådan
4. Kings of Leon - I want you
5. Tom Petty - Free Falling
6. Willow Smith - Whip my hair

åker tillbaka till London idag!

Klockan 20.55 ikväll svensk tid lyfter jag mot mitt kära London igen. Innan jag åker in till Kastrup vid 5-6 tiden ska jag hinna med:

- packa
- växla in pengar
- städa
- träffa min syster+systerdotter

och framförallt..


- sova, för det har jag inte gjort ännu!


hörs senare, ska tidsinställa massor av inlägg under dagen när jag vaknat och även göra del 3 på "mitt 2010"

år 2010 del 2

år 2010 del 1

changing the color of my hair

Nu ska jag färga mitt hår, verkligen på tiden..

före:

lyxfällan

Jag kollade just på ett avsnitt av Lyxfällan, det där avsnittet som Vanita är med i (hur gullig är inte hon då? I adore her!). Medan jag kollade på programmet började jag må mer och mer illa, tillslut insåg jag varför - jag är likadan! Jag har dock inte (har aldrig haft och kommer förhoppningsvis aldrig att ha utan en inkomst) skulder så skyhöga som hon hade, 180 000 kronor! Det är liksom 0 in, 180 000 ut. Jag har haft skulder som på högst låg på 11 000 kronor. Jag har haft turen att hamna i en familj med en väldigt givmild farmor och farfar, samt pappa. Självklart är alla i min familj givmilda, mamma, syster, fabror, mormor osv, men pappas sida har det lite bättre ställt om man ska säga så, så jag har aldrig behövt betala av dessa själv utan farmor och farfar har alltid hjälpt mig med pengar. Jag har inte berättat om mina skulder för dem förrän jag fått kravbrev från inkasso eller (tyvärr) kronofogden, alltså alldeles för sent.

Just nu har jag skulder runt kanske ca 4000 kronor, eftersom att jag aldrig lär mig att sluta shoppa på internet.. Det är så lätt att klicka hem och få en faktura en månad senare. Saken är den att jag har haft pengar varje månad att betala för sakerna, men när jag har pengar är jag snål och har därför valt att betala av dessa. När jag nu flyttat till London så har jag liksom inte koll på mina räkningar här hemma i Sverige och har förlitat mig litegrann på mina föräldrar. Fyfan vad jag är omogen inser jag just nu medan jag skriver detta. Varför ska min familj gå och betala för massa skitsaker jag beställer på nätet?

Hur som haver, det jag ville komma fram till är att jag blir så himla inspirerad av programmet, framförallt av det med Vanita, eftersom att hon har samma problem som mig. Jag vill langa in pengar genom att sälja saker och bara BOOM, ta bort skulderna. Det kan gå, väldigt snabbt.

Fyfan, jag sitter här och skriver vad jag vill åtstadkomma, ändå vill jag inte lägga mina födelsedagspengar på det, som täcker i stort sett allt, för kanske behöver jag dem till saker i London, kanske behöver jag dem ifall något skulle hända. Det är så lätt att skriva att man ska göra si och man ska göra så, men det är så svårt att ta tag i saker och se det från den logiska sidan. Jag säger det, jag är fan inte logisk någonstans!

Min plan just nu är att spara pengar från min lön i London och skicka över till pappa så han kan betala in allting åt mig, samt måla fler tavlor och sälja (kanske är lite svårare att få sålt i London där jag inte har världens största kontaktnät, men ändå). Åh fy vad pengar kan vara både så himla underbart och lyckogivande, men samtidigt så dåligt och ångestfyllt.

Sätt er aldrig i skuldskiten, vad ni än gör, och gör framförallt inte som mig, som tror stenhårt på att vinna minst 10 000 på trisslotter... Plötsligt händer det, aldrig.




Finns det någon annan som har det så som jag, med skulder hit och dit och ett grovt shoppingberoende som tar över en, om bara för någon minut, tveka inte att höra av dig till mig, anonymt eller inte, kommentar eller mail ([email protected]). Kanske kan vi peppa varandra och ge tips, råd och idéer, men framförallt, banka lite vett i skallen på varandra.

Day 4: Seven fears/phobias.

1. Att flyga
2. Terrorister
3. Fåglar
4. Mörker
5. Döden
6. Småkryp
7. Bajs/Kräk

fler födelsedagspresenter


Gummistövlar, super att ha när man bor i England + när man ska/är på festival


monix, sammanlagt lite mer än 2000 riksdaler kammade jag hem av pappsen

födelsedagspresenter

Detta fick jag av mina fina idag.


En röd canada-goose jacka + fina rosor med glitter på av storasyster



fina och tuffa smycken av Jasmine



En skönhetsbibel av My som faktiskt innehåller en massa bra tips och råd
om allt från rengöring av huden, till frisyrer, smink och vaxning (aj!).



Tack så hemskt mycket mina kära vänner (och storasyster såklart), ni är bäst! Imorgon ska jag köra till Trelleborg för att träffa far min och få julklapp + present, har inte träffat honom ännu och om 3 dagar åker jag tillbaka till London. Illa!

dåligt

Nu blir jag nästan sur på er läsare, idag har ni varit exakt 70 stycken (hittills) och EN har kommenterat grattis. Fy, så svårt är det faktiskt inte att kommentera en blogg. Nästan så jag känner för att blogg-strejka pga detta!

Födelsedag!!

yay, idag är det min födelsedag :):)

samtal från polisen

Idag fick min syster ett samtal från polisen om att hennes hund satt fastkopplad utanför varuhuset mobilia här i Malmö och hade gjort det i flera timmar (vad vi vet). Saken är den att 1. hon hade lämnat bort sin hund till en kille som skulle ta hand om den eftersom att hon inte gick att ha ihop med min systers andra hund, 2. mobilia har varit stängt idag, hur länge har hunden suttit utanför? Iallafall så tog polisen hand om henne och körde sedan och lämnade henne till oss. Vilken sjuk människa spänner fast en hund sådär och bara överger den? Min syster litade på denna människan och han gjorde så. Även att innan min syster lämnade över hunden så genomgick den en operation i käken och hade skruvar överallt, den "nya ägaren" skulle fixa det, att ta bort skruvarna alltså, hos en veterinär. Nu när vi fick henne igen så var skruvarna kvar. Hunden har alltså gått i nästan ett år med skruvar i käken. Jävla djurplågare!!! Nej fy vad jag är glad att hon är här igen, just nu sitter hon är i mitt rum med mig. Vi vet fortfarande inte hur vi ska lösa hela situationen eftersom att min systers två hundar inte går att ha tillsammans, och jag åker tillbaka till London på onsdag.. Aja, det löser sig säkert, som Timbuktu säger!


Nyårsafton

Jag spenderade tolvslaget i mitt DJ bås, dansandes in det nya året. När jag slutade vid klockan 01.00 så körde jag hem till min syster, bara för att konstatera att folket började bli trötta och sega, så jag körde hem igen. Idag ska jag inte göra så hemskt mycket, bara se bloggarna på fortet ikväll :) Imorgon fyller jag år och då blir det middag med mina fina tjejer!


RSS 2.0