Produktiv dag

Idag har jag varit väldigt produktiv!

Senast i ordningen idag är att jag har sorterat räkningar, lönespecifikationer samt avslutat 2 prenumerationer hos bl.a. Veckorevyn. Onödiga utgifter som bara går på rutin. Jag fick även mailat till kronofogden igår för att höra efter varför jag inte kan handla på kredit, testade nämligen att handla häromdagen. Visste att jag inte hade någon skuld då jag mailat dem för ca 6 månader sen om samma sak och idag fick jag svaret! Jag har ingen skuld hos dem, men ack en liten prick sedan 2011 på en skuld som fått ett s.k. utslag. Aja, vad ska man göra? Ett år kvar tills den försvinner iallafall. 
 
Jag har lagt upp en budget för de kommande 4 månaderna fram till min och Siris avresa till New York! Det gäller att spara varenda slant jag kan så att vi kan leva rövare under våra 3 veckor i världens bästa stad!
 
Idag fick jag äntligen hämtat ut mina skor också, som blivit skickade till mig från andra sidan atlanten och de passade perfekt, så jag blev väldigt glad där. 
 
Nu håller på att städa/rensa och kolla på Biggest Loser samtidigt, måste ju se det då fina Katta är med. En av de roligaste människorna jag träffat, så himla go! Hon har precis vägt in sig och ligger under det gula strecket, jag hoppas att hon får stanna kvar! Heja Katta!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0