Operationen, dag 3

Usch idag har varit värsta dagen hittills, av många orsaker. 

När jag vaknade imorse hade jag inte så jätteont i halsen, värre var det för mina läppar som var snustorra och spände pga att jag sovit med munnen öppen hela natten (kan ju inte andas ut med näsan vilket gör att jag vaknar till hela tiden, får ju inte luft). Allt efter att tiden gick så fick jag mer och mer ont i halsen, tog alvedon och ipren och skickade ett sms till mamma som var i rummet bredvid att hon fick ringa läkaren! Hon ringde sjukhuset och dem sa att de skulle skriva ut recept under eftermiddagen (klockan var ca 10.00). Dagen gick och mamma åkte hem till mormor, under tiden fick jag sjukt och gick ner på apoteket för att se om de hade hunnit sätta in receptet (klockan var nu ca 13) och gissa vad, det hade dom!!! Blev såå glad!
 
Under dagen började jag och mamma bråka lite och det slutade med att jag åkte hem till mig själv så nu ligger jag hemma i min sköna säng och kollar på Let's Dance! Hoppas på en bra natt eftersom att jag är ensam men skulle inte förvåna mig om jag vaknar mitt i natten av att jag tror att jag dör. Inget går min väg!
 
Just ja, tog mig en titt i halsen innan idag och jag kan bara säga EEEEWWW!! Så äckligt.. Där mina mandlar har suttit är nu typ 2 stora hål med massa stygn och någon gul/grå/grön beläggning över, wäh. Läkaren berättade dock för mig att denna beläggning skulle finnas och det är bara bra för det innebär att såren läker. 
 
Dessutom vägde jag mig när jag kom hem och hade gått ner 2,8 kilo sedan i onsdags morse innan operationen. Galet.
 
Hörs imorgon! Nu ska jag försöka sova på mina citodon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0