Operationen dag 1 & 2 fortsättning

Jag mådde illa i stort sett hela dagen och hade väldigt ont i min hals. Sjuksköterskorna gav mig ny medicin så ofta de kunde och det värsta var när dem gav mig citodon och Alvedon i form av brustabletter. När jag hade druckit upp det äckliga mojset mådde jag ännu mer illa och fick en illamående tablett. Ca 3 min efter att jag svalt pillan så kräktes jag och fy vad jag kräktes dessutom. Nästan 1 liter vätska som var alldeles röd pga allt blod som funnits i min mage. Efter det mådde jag hur bra som helst och kunde t.om. sova ett par timmar.

Vaknade ungefär varannan timme den natten och när jag fick så bad jag om mer smärtstillande. De väckte mig vid 07 tiden tillslut och gav mig de sista pillerna (Alvedon) innan jag skulle få skrivas ut. Vid 09 tiden kom Milla och hämtade mig och körde mig sen hem till mamma.

Hos mamma låg jag i soffan hela dagen och kollade på tv. Mot kvällen fick jag skitont (inte konstigt när man endast fått Alvedon som smärtstillande? Hjälper inte ens mot mensvärk fan!). Tillslut tog mina piller slut och jag skulle ner till Apoteket och hämta ut det läkaren skrivit ut, vilket var exakt samma som jag hade hemma redan, och väl där får jag reda på att läkaren inte hade skrivit ut något alls! Idiotläkare!! Där stod jag och hade sjukt ont i halsen och hade en hel natt framför mig utan smärtlindring? Köpte med mig Ipren och Alvedon och stoppade huvudet fullt tills jag somnade. Mamma ringde sjukhuset och ville att de skulle skriva ut citodon till mig men alla läkare hade gått hem så de bad oss vänta till dagen efter. Oj vad arg jag var och det värsta är att när du är glad, arg eller ledsen så gör allt mer ont eftersom att du spänner halsen! Känns ungefär som när du har en klump i halsen innan du börjar gråta fast gånger 200000. Nej men sova fick jag sen, vaknade vid 03 då jag tog Alvedon och Ipren och samma igen vid 08 tiden, hade faktiskt inte ont i halsen när jag vaknade då! Skönt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0