Operationen dag 4

Dagen har inte kommit så längt ännu men är så himla uttråkad att jag lika väl kan skriva lite.
 
Vaknade upp först vid halv 7 tiden av mitt alarm som sa att jag skulle ta en diklofenak. Dock var jag så trött efter att ha somnat vid 3 inatt att jag somnade om och missade att ta den. Nästa alarm ringde 07.45, dags att ta två citodon! När jag vaknade kände jag att jag hade ont i halsen igen, och en sak som förundrar mig är hur läkarna kan skriva ut brustabletter till en när man har svårt för att svälja? Jag föredrog vanliga tabletter på sjukhuset för då gör det ont en gång liksom när du sväljer, här får man kämpa i sig! Imorse tog det mig 40 minuter innan jag fått i mig ett halvt glas brustabletter och det är inte smaken som är jobbig för den har jag vant mig vid, den smakar lite citrus aktig, utan det svider i halsen vid varje klunk samtidigt som att det spänner från halsen upp till öronen. 
 
Aja.. jag kände mig jätteskakig när jag vaknade också men det beror nog på att jag tar stark medicin + att jag inte ätit alls mycket senaste dagarna. Tänkte radda upp för er här vad det är jag ätit egentligen:
 
Onsdag:
1 isglass
½ glas nyponsoppa
 
Torsdag: 
2 isglass
½ glas nutrilett
ca 10 teskedar pulvermos med smör
ca 4 matskedar blåbärssoppa med vaniljglass
 
Fredag:
En chokladpudding (liten)
½ glas nutrilett
2 piggellin
liten skål soppa
 
Detta hade jag kunnat äta på en dag annars liksom. Passar på att äta medan mina smärtstillande verkar, men det jobbiga är att maten liksom "fastnar" i mina stygn och drar i dem så att de gör ännu mer ont när de smärtstillande väl släpper. Blir en ond cirkel..
 
Dessutom har jag inte varit på toa sedan i tisdags. Trevligt va?
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0