Operationen dag 7

Igår var en av de bättre dagarna måste jag säga!
Vaknade och hade knappt ont i halsen, drog mig faktiskt från att ta en tablett (diklofenak) och klarade mig helt utan citodon. Mår illa bara jag tänker på brustabletten..

Fick i mig lite mat också! 3 vetebullar och en pannkaka! Inte så jättemycket men ändå, försökte trycka i mig en pan pizza men det gick mindre bra, fick i mig en tredjedel kanske. Vill ha i mig mat som får igång min mage!

Det jobbigaste just nu är magen samt att jag är så svag i kroppen och knappt orkar gå. Igår planerade jag att gå bort till mitt jobb som ligger 10 min gångväg bort och lämna in mitt sjukintyg, ville ta en liten promenix bara. Halvvägs dit fick jag vända igen, kroppen pallade inte längre. Jätte skumt..

Men smärtvis så var det en bra dag igår, knappt ont och det räckte med alvedon och diklofenak när det började bli jobbigt. Vaknade precis upp och halsen känns lika dan idag som den gjorde igår morse, har inte tagit smärtstillande ännu men ska strax ta en alvedon!

Just det! Inatt drömde jag lite mardrömmar, jätteläskigt! Och så vaknade jag av att jag hade en hostattack som verkligen inte ville försvinna! Så jobbigt, är ju inte direkt skönt att hosta med massa stygn i halsen!

Påtal om stygn så har stygnen på min högra sida ramlat av, den sidan verkar läkas snabbare än vänstra, det är mer mojs + stygn kvar där nämligen. Aja, går väl bara framåt nu då! HOPPAS jag! 8 dagar kvar av sjukskrivningen så det ska nog hinna bli bra.


Har någon av er gjort en Tonsillektomi förut? Kul att jämföra ens läkning osv. Bara kommentera!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0