Operationen dag 8

Idag har varit en bättre dag! Vaknade vid 10.00, tog inte Alvedon förrän runt 13.00 tiden, behövdes nämligen inte! Skönt.. Fick städat undan lite här hemma och åt ett halvt glas persikakräm innan jag tog mig en promenad till jobb där jag lämnade in mitt sjukintyg. Kul att se kollegorna! Skulle gå upp för en spiraltrappa vi har som går upp till kontoret och när jag hade gått upp för den bara svartnade allt för ögonen och jag blev jätte snurrig. Gud jag är verkligen ur form! Stannade där en halvtimme ungefär innan jag begav mig hem igen.

Vid 17 tiden kom My hit, vi snackade lite skit innan vi gick utgick gick en runda i ösregnet, skönt att få röra på sig! Sen gick vi till hemmakväll där hon handlade massa godis som vanligt och jag handlade det enda jag kunde äta = glass! Provade en ny smak, caramel chew chew tror jag den hette. Sjukt god!

My åkte hem för ca en halvtimme sen och jag ska bädda ner mig och kolla på Ink master! Skönt att smärtan börjar försvinna! Får dock ont när jag pratat för länge (låter som en mongolid när jag pratar också) och när jag äter så svider det massa!


Sov gott!Kommentarer
XRumerTest

Hello. And Bye.

2018-04-04 @ 10:56:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0