plåtning imorgon

Nej nu ska jag ta och sova, eller, sätta igång en film och somna till den rättare sagt! Imorgon ska det bli lite plåtning tillsammans med Nina. Det är dock inte förrän klockan 12.15 så jag får sova läääänge :) Ska se om vi kan ta några nya bilder till headern här i bloggen! Vi hörs imorgon :) Frågor ang. London, USA eller Au Pair jobbet? FRÅGA!!




Kommentarer
Anonym

London är en fin stad de!

2010-10-14 @ 00:38:46
URL: http://artanart.blogg.se/
Eva MC J

sv: Gillar båda men tycker simpsons är bäst :P Men family guy kommer allt på en värdig andra plats! = )



Kollade bara lite snabbt, men såg att du både varit Au Pair i US å UK - spännande! Vilket land har du tyckt bäst om att bo i=

2010-10-14 @ 00:41:31
URL: http://evamcj.blogg.se/
Eva MC J

Hehe samma men olika då :P



Okej, hann inte riktigt läsa i bloggen innan jag svarade, men märke ju det sen = )

Nej några sådana planer har jag inte...har varit au pair en gång...men är 4-5 år sedan nu, trivdes dock jättebra med det då. Tror det beror mycket på familjen också, men hoppas det blir trevligt i London! = )

2010-10-14 @ 00:56:06
URL: http://evamcj.blogg.se/
Agnes

Oh ja, primulett funkar alltid! Åh vad häftigt att bo i London! Hur fick du familjen jag antar att du bor hos? Blev du tilldelad den eller var det nån du kände innan? :)

2010-10-14 @ 01:00:59
URL: http://primulett.blogg.se/
Eva MC J

Var i Esbo - Finland...så inte så långt bort men ganska "främmande" ändå. Dock inte idag...bor nuförtiden i grannkommunen Helsingfors, så kan det gå = ) Har dock inte bott där ända sedan jag slutade som au pair, men rätt länge i alla fall. Men just nu är jag på Sverige besök = )



Okej, blir nog ett spännande äventyr då. London är ju fint och finns mycket att se och göra...du bör dock införskaffa dig ett paraply :P

2010-10-14 @ 01:03:25
URL: http://evamcj.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0