Veckans läsarfrågor!

Denna veckan blev det inte så många eftersom jag redan svarade på de flesta innan jag kom på att ha fredagar som dag då jag svarar på läsarfrågor.


Postat av: sandra

Har precis börjat läsa din blogg, vore kul med mer bilder liksom runt din omgivning, om så bara påväg ut eller på en gata osv . . jätte kul för oss men kanske mindre kul för dig som ser det varje dag haha,=)

Hur länge tror du att du kommer bli kvar i England och har man något sorts kontrakt med föräldrarna om hur länge man ska vara där hos dem eller är det lite upp till en själv? Är du sugen på att komma tillbaka till Sverige sen isåfall?

 

Svar:

Hej Sandra!
Jag har redan lagt upp massor av bilder på mitt hus och omgivning, men självklart kan och ska jag lägga upp fler. Nu när det börjar bli varmt (hade runt 14 grader idag, wouh!) kommer det bli att man är ute mer = mer bilder!

Jag kommer att bli kvar i England fram till Mars 2012, alltså ett år till. Jag och min värdfamilj har inget skriftligt kontrakt direkt utan det är mer ett muntligt. De har frågat hur länge jag vill stanna och jag har sagt ett år till. De får väl säga till om de vill att jag ska hem tidigare haha :) Det är upp till var och en att bestämma det, när man åker privat iaf. Med agentur har du ett kontrakt som du ska följa. Jag valde att åka hem tidigare från USA t.ex. och bröt därför mitt kontrakt med agenturen, det innebar att jag fick betala min flygbiljett hem själv och att jag aldrig mer får åka till USA och jobba som Au Pair.

 

Jag är inte alls sugen på att komma tillbaka till Sverige, inte för gott iaf. Kommer nog komma hem och spendera några månader hemma och jobba innan jag drar iväg igen. Vill resa till Australien, USA igen och Asien innan jag drar tillbaka till London och bosätter mig, och skaffar ett normalt jobb. Det är min plan, sen får vi se hur det går! :) Tack för dina kommentarer och tack för att du läser bloggen! Puss

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0