halloween 2011

(skrivs pa min engelska dator, alltsa utan det svenska alfabetet, storigt men battre an inget).


I ar firade jag Halloween 2 dagar, forst pa lordagen fore Halloween. Da borjade vi festa har pa 88 (dar jag bor och jobbar) och sedan drog vi till varldens roj pa Barcadia, har aldrig sett sa mycket folk dar tidigare! Riktigt roligt, minns inte ens nar jag gick hem, formodligen nar dem stangde, eller efterat.. blev utslangd en gang 20 minuter efter att de hade stangt haha, fick ga hem bakvagen.



Pa den riktiga halloween dagen firade vi alskade Alex, han blev 21 ar som ar ganska stort har i England, varfor vet jag inte, det ar inte direkt USA utan har blir man myndig vid 18, precis som i Sverige. Vi var iallafall pa Minerva Road forst (Mina narmaste tjejkompisar har bor alla tillsammans i ett hus som ligger pa Minerva Road, ca 2 minuter fran var jag bor). Jag fick sminka i stort sett alla da jag enligt dem har en himmelsk stor talang inom skrack sminkning, man bockar och bugar ja! Det tog sa lang tid att jag inte hade tid att fixa mig sjalv utan jag fick kora med en halshuggning.. yay... Min sminkning fran lordagen var mycket coolare, da hade jag haftat ihop mitt ansikte, jag var en "brainsurgent patient".


Hur som helst, vi drog in till centrala London och The Breakfast Club vid Liverpool street. Och dar forsvinner mitt minne, men jag fick lite bilder idag sa jag vet iallafall att jag hade kul, och somnade tydligen i taxin mellan London och Kingston haha!


Bjuder pa ett par. PS, fran bada dagarna, darav olika outfits.
Jag och alla mina fina vanner fran England, pa tagstationen i Kingston, pavag in till London.
Ella, jag och hennes pojkvan.
Ooops, jag deckade visst haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0